Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahhh canim ilk önce bu yanilgidan dönmek lazim diyet bitse bile hep dikkat ederek yemeliyiz ki geri gelmesin kilolar verdigimiz emekler boşa gitmesin zararın neresinden dönersen kârdir canim döndün geri gidericek bütün kilolar

Evet dambıllar çok işe yarıyorlar göğüsleri toparlamakta

2 menünde çok iyi canim afiyet

Günaydinn ocak sonunda 70 i gorücem ALLAH'in izniyle gecen ay beni goren ve yilbasinda tekrar goren arkadaslarim cok kizdilar kilo almişsin nede guzel zayiflamistin dediler

[QUOTE="SekerPancari71, post: 44607935, member: 5]Benim karnim toparlandiysa seninkide toparlanir canim çünkü benim karnim acayip sarkikti şimdi baya baya toparlandi göğüslere en iyi yarım şinav oluyor benimkini baya toparladi bide ağırlık varsa evde iki eline al otururken dirsekleri kir kollari aç kapa bu da çok iyi toparliyor ben 5 er kiloluk dambillarla yapıyorum eşimin dambillari ama ondan çok ben kullanıyorum[/QUOTE]
Tesekkür ederim canim.en kisa zamanda basliyorum insallah

Dun esim evdeydi. Sonra da birlikte disari falan cikinca ugrayamadim hatunlar ya kusura bakmayin. Menum berbatti. Disarda yiyince boyle oluyor hep. Hic yazmayim simdi bence.

Ben surekli yorgun uyaniyorum hic enerjim yok. Bunun sebebi ne olabilir fikri olan var mi? Uykumu da alamiyorum dogru duzgun

Ben surekli yorgun uyaniyorum hic enerjim yok. Bunun sebebi ne olabilir fikri olan var mi? Uykumu da alamiyorum dogru duzgun
B vitamini eksikligi olabilir yada degerlerinde dusukluk olabilir baska vitaminlerdr falan

Eger cok yorucu bi hayatin yoksa doktora gitmeni tafsiye ederim baktirmadan bilemessin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…