- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.601
Ahhh canim ilk önce bu yanilgidan dönmek lazim diyet bitse bile hep dikkat ederek yemeliyiz ki geri gelmesin kilolar verdigimiz emekler boşa gitmesin zararın neresinden dönersen kârdir canim döndün geri gidericek bütün kilolarSekerPancarii canim aldim maalesef 75.3 oldum hatta 76.8 idim cumadan itibaren ciddi dikkatle ilk olarak ödemi yolladim..Ama nasil saldimi bilemezsiniz gelsin aburcuburlar gitsin bilemme neler gunde 6 cikolatali gifret yedigim oldu..Anladim bendn adam olmaz tekrar ilk hedef 70..2 ayda 10 kg olabilmk ümidiyle
Evet dambıllar çok işe yarıyorlar göğüsleri toparlamaktaBenim karnim toparlandiysa seninkide toparlanir canim çünkü benim karnim acayip sarkikti şimdi baya baya toparlandigöğüslere en iyi yarım şinav oluyor benimkini baya toparladi bide ağırlık varsa evde iki eline al otururken dirsekleri kir kollari aç kapa bu da çok iyi toparliyor ben 5 er kiloluk dambillarla yapıyorum eşimin dambillari ama ondan çok ben kullanıyorum
Malesef öyle oluyor canım bendede ayni verirken zor ama alirkeeenAma burda 2.5 ayda 9 kilo verdim inanin 2 haftada 4 ünü geri aldim hemen yaaa..Nasil oluo bu hala inanamiyorum
Tamam canım zaten listeye izine ayrıldiğin kiloya inince giriyorsunBen suanda yariamicam sadece menumu paylaşıcam hazir olunca yarismak istiyorum müsadenizle
Günaydın tatliiimGünaydın kızlar Mutlu bir gün dilerim
2 menünde çok iyi canim afiyetP.tesi menusu:
Sabah 1haslanmis yumurta
2 dilim kasar peyniri
Ögelen:yarim muz
1 bardak süt
Aksam:1 tabak yogurtlu ispanak yemegi
Sali Menum
Sabah:1 haslanmis yumurta
2 dilim kasar peyniri
Ögle:yarim dilim tam bugday ek.7 zeytin
Akşam:1 kucuk kutu light ton balikli salata 4 zeytinli
Canim su böregin tadini merak ettim güzel oldumu.birde tepsin büyük boymuydu normal firin tepsisimi yaniBugünkü menüm..
Sabah: menemen, kk peynir, beş ceviz..
Akşam: mercimek böreği (diyet), ayran..
Gelen kilolar daha taze olduğu için çabuk gider canim sen asil iycee20 gunde 5 kilo hayal mi ne
Tadı güzel canım doyurucu oluyor..dün baya yedim ama eksideyim bugün yani kilo yapmıyor..Canim su böregin tadini merak ettim güzel oldumu.birde tepsin büyük boymuydu normal firin tepsisimi yani
Canım dün ki tarifin Karatay menüsüydü degil mi tam okuyamadımTadı güzel canım doyurucu oluyor..dün baya yedim ama eksideyim bugün yani kilo yapmıyor..
Dikdörtgen borcam tam geliyor canım..
B vitamini eksikligi olabilir yada degerlerinde dusukluk olabilir baska vitaminlerdr falanBen surekli yorgun uyaniyorum hic enerjim yok. Bunun sebebi ne olabilir fikri olan var mi? Uykumu da alamiyorum dogru duzgun
Canım dün ki tarifin Karatay menüsüydü degil mi tam okuyamadım
Evet canım karatay menüsü...Canım dün ki tarifin Karatay menüsüydü degil mi tam okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?