- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.561
Inşallah cuma gunu beraber eksileri goruruz canimMaşallah canım menüden sporunda çok iyi
Huhu.bende bebişi uyutup akşamki sporumu yapayım sonra menümü yazarım artık.
Miyavcım ohh döktürmüşsün valla bi petibör eksik kalmış afiyet olsun
Hoşgeldin canimp.tesi benide araniza alsaniz olurmuSekerPancarii ne yapmam gerekiyor sanirim eski kiloma dönebilmem
Göz toklugu iyidir canim.karninda toksa problem yokCanim cesit kullanmiyorum ya az duruyo yoksa cok sukur tokum hatta nedense bugun gözümde tok
Canim youtube ye laura London abs workout yaz 10 dk bi video var ben onu yapıyorum hep bugün yapmadim ama yarin kesin yaparımKaptanSekerPancarii karin bölgen icin hangi sporu yapmistin.benimde sıkılasmam lazim
Ya iste bende sorun gozun ac olmasi olunca cok mutlu oldum benimde gozumun aranmadigi gunler olabiliyormus diyeGöz toklugu iyidir canim.karninda toksa problem yok
Afiyet olsun canım çokk güzelMenümü yaziyim kizlar.
kahvaltim; 1yumurta ,10zeytin ,kk peynir ,biber , yesillik ,ceyrek dilim ekmek ,bir avuc badem ceviz ,
aksam;2tabak corba ,salata . Yogurt , yarim dilim ekmek ,5 fistik
spor ;13 bin adim yürüdüm
Hem menun iyiymis hemde iyi yurumussun bende yurumeyi seviyorum ama iste memlekette kardan yurunecek duzgun bi yol yokMenümü yaziyim kizlar.
kahvaltim; 1yumurta ,10zeytin ,kk peynir ,biber , yesillik ,ceyrek dilim ekmek ,bir avuc badem ceviz ,
aksam;2tabak corba ,salata . Yogurt , yarim dilim ekmek ,5 fistik
spor ;13 bin adim yürüdüm
Korkmakda haklısın canim Allah korusun bişey falan olur yürüyüş seviyorsan Leslie yapsana evdeHem menun iyiymis hemde iyi yurumussun bende yurumeyi seviyorum ama iste memlekette kardan yurunecek duzgun bi yol yokolan yerleride köpekćikler isgal etmis bende onlardan korkuyorum
O neki dur netten bi bakimKorkmakda haklısın canim Allah korusun bişey falan olur yürüyüş seviyorsan Leslie yapsana evde
Bak tatlim leslie senson yaz çıkar hemenO neki dur netten bi bakim
Afiyet olsun sevtalcim güzel menüBen geldim hemen menümü yazayım.
10.30... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
12.00.. 1 tam yumurta 1 tanede beyazı
14.00.. 2 şek.nescafe azıcık kuruyemiş 1 gün kurusu
15.00.. Nescafe 3ü bir arada sütlü köpüklü
17.30...1 kepçe yayla çorbası 1 tabak mantarlı ıspanak
19.30.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Eşim gelincede biraz kuruyemiş gün kurusu ve yanında tabiki form çayım olur.
Aralardada form çaylarımı içiyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?