- 16 Şubat 2009
- 34.837
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.641
Bu doktorlar zaten hemen ilaç yazarlar sakın ama sakın çevremde birkaç kişi kullandı öyle bir ilaç olamaz akıllı kızsın zaten iyi yapmışsınCanim adam beni dinlemeden tuttu ilac yazdi dinlese bi iki bisey sorsa yine kullanirdim valla o dinlemeyince bende guvenmedim
Kullanmadim iyide kullanmamisim hic pisman degilim cok sukur
5 bini sabah yaptim oglende disarda isimvardi yuruyerek gidip geldim 15 bin yaptim ahhh havalar bi duzeleydi bide su kopekcikler olmayaydi gorurdun ben nadil yuruyorumMaşallah 15 bin adım helal sana cuma birinci sensin@SekerPancari71 den cezayı ben yiyecem
Ay evet bende çok korkuyorum köpeklerden sormak.maşallah sana5 bini sabah yaptim oglende disarda isimvardi yuruyerek gidip geldim 15 bin yaptim ahhh havalar bi duzeleydi bide su kopekcikler olmayaydi gorurdun ben nadil yuruyorumama iste imkanlar
Bu arada sıkma canini bugun dikkat ettiysen yarinda dikkat eder toparlarsin insallah
Ben sana guveniyorjm
Bugun yururken 4 tane gordum hemen yoldan geri eve dondum korkudan 2 kere etrafi cevirdiler falan gorunce korkudan aklim cikiyoAy evet bende çok korkuyorum köpeklerden sormak.maşallah sana
Dersleri calisiyorumda insallah sinavlarda iyi gecer dua et lutfenSudbanazenin sen neler yaptın derslerini çalıştın mı?
Ederim Can'ım merak etme sende derslerini çalışDersleri calisiyorumda insallah sinavlarda iyi gecer dua et lutfen
Kizlar nedense bugunde gözüm tok
Bi tuhafim ya aliskin degilim ben bu duyguya Allah hayretsin
Her halde oyle olmus genelde benim gozum doymazda tokken bile aranir iki gundur bi tuhaflik var bakalim hayirlisiDemek ki miden ile gözünüde doyurmuşsun
Her halde oyle olmus genelde benim gozum doymazda tokken bile aranir iki gundur bi tuhaflik var bakalim hayirlisi
Saclarinada sanada afiyet olsun canimBende menümü yazayım kızlar dün ne varsa yiyince kahvaltı yapmadım şimdi ise haşlanmış et ve salata yedimşimdi de saçlarıma bakım yağı uyguladım kendim yaptım z.yağı-badem yağı-çörek otu yağını karıştırdım diplerine boya yapar gibi sürdüm sonra streç film ile sardım üstüne beremi geçirdim birden içimden tarif vermek geldi
Canım saçlarını kurutmasında ben en son çam terebentin kullandım saçlarım kurudu ve döküldü umarım saçlarını kurutmazC vit.ve şampuan karıştırıp sürüyosun saçlara 1 saat sonra yıkıyosun 1 -2 ton açıyo saçada hiç zarar vermiyomuş bende yeni denedim
Hakeden kazansın Canım benimSaclarinada sanada afiyet olsun canim
Masallah sende gunu hafif atlatmissin yarinida kurtarirsak cumaya haziriz
Ayyy kiz bide acaba kaptan mi 1. Olacak ben mi
Ya ama ben 1. Olmak istiyorum
Ay inş bişey yapmaz.yıpratmıyo diye duydum okudum.Canım saçlarını kurutmasında ben en son çam terebentin kullandım saçlarım kurudu ve döküldü umarım saçlarını kurutmaz
Canım bende çamterbenti uzatıyor diye duymuştum herkesde aynı etkiyi yapmaz bazı insanlara çok iyi geldi çamterbenti bana gelmedi inşallah sana faydalı olur gelişmeleri buraya yazAy inş bişey yapmaz.yıpratmıyo diye duydum okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?