- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.681
Afiyet olsun canım canga da yarasın ohMenum
Sabah: 1 buçuk dilim çavdar ekmeği, 3 peynir çeşidinden az az, 10 zeytin, yeşil soğanlı yumurta, bi kaç küçük lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara: yaridana az fazla havuç yarim armut 2 kaşık yoğurt
Ara: 1 bitterli eti canga ( 216 kalori bir öğle yemeği kalorisinden az)
Aksam: 4 Kaşik yeşil mercimekli bulgur pilavı aci biber
Heee biz yiyemiyoz yiyenlere afiyet oldun bariAfiyet olsun canım canga da yarasın oh
Sus kız kaptan duymasın şurdaHeee biz yiyemiyoz yiyenlere afiyet oldun bari
Kız nazar edicen kendiniAyyy bu saat oldu hala gozum biseyler aranimiuo
Depresyona falan girdim diycemde depresyondayken daha bi yiyesim geliyo anlamadim ki acep nedendir
Ayyy bencede sonra carpilmis gibi kilo aliyorumSus kız kaptan duymasın şurda1 gün kaldı fazla kaynaşma
Hele ben 1 gün sonra neler yedimAyyy bencede sonra carpilmis gibi kilo aliyorum
Kiz nazardan degilde bi tuhaflik kesin var kıyamet kopsa benim istahim falan kapanmazdi 24 saat gozum biseyler aranirdiKız nazar edicen kendini
Kesinlikle ama fazla dillendirme çünkü kendi kendine nazar olucanKiz nazardan degilde bi tuhaflik kesin var kıyamet kopsa benim istahim falan kapanmazdi 24 saat gozum biseyler aranirdi
Acaba vucudum bu sekilde yemeye mi alisti
Kiz benimkide tam tersi dipsiz kuyu gibi ne atsan aliyo yemekten rahatsiz oldugum nadirdirHele ben 1 gün sonra neler yedimarkadaşlarım bile Şok'a girdiler evden bırakmadılar ben çok yiyince hastanelik olurum
Bende 21 yaşındayim canim 3 yaşında da bi prensesim varHedef kilom 52 canim 21 yasindayim sen kac yasindasin bu arada? 6 aylik spor uyeligim vardi 1 aydir finallerden dolayi nerdeyse hic gitmedim ama spor yaptigim zaman ister istemez diyette yapiyorum sonucunu aliyorum yavas yavas ama dedigin gibi motivasyon sart burasi cokk iyi denk geldi cok tesekkurler :)) yarin aksam yaptigim spor ve yedigim seyleri yazicam
Du soylemeyim bari bende merak ettim sahiden kac gun devam edicek diyeKesinlikle ama fazla dillendirme çünkü kendi kendine nazar olucan
Yaaa amaa canım benim hedef kiloma şurda 2 kilocuk kalmış arada küçük kaçamaklar oluyorAfiyet olsun canım canga da yarasın oh
Ay en son kısır yemiştim gecen sene ağır geldi direk hastane sonra çokonat yedim yine aynı en son Tarhana çorbası hastaneye gittimKiz benimkide tam tersi dipsiz kuyu gibi ne atsan aliyo yemekten rahatsiz oldugum nadirdir
Bence fazla dillendirme kizz nazar değecekAyyy bu saat oldu hala gozum biseyler aranimiuo
Depresyona falan girdim diycemde depresyondayken daha bi yiyesim geliyo anlamadim ki acep nedendir
Sus kız kaptan duymasın şurda1 gün kaldı fazla kaynaşma
Bak çiko yedim bugün halen iddaliyim şuan açlıktan midem dillenecek ama bişi yemiyorum korkun bendenAyyy bencede sonra carpilmis gibi kilo aliyorum
Maşallah canım ben kilo versem bile o tarz ürünler yiyemiyorum malesef benim tek kaçamağım petibör olur Abur Cabur olarak başka da olamaz kilo verdikten sonra senin yerinde olmak isterdimYaaa amaa canım benim hedef kiloma şurda 2 kilocuk kalmış arada küçük kaçamaklar oluyorama yinede kalorisine bakmadan yemiyorum canim ben 20 kilomu kalori sayarak verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?