- 16 Şubat 2009
- 34.835
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.701
Ben korkuyorum en son gördümBak çiko yedim bugün halen iddaliyim şuan açlıktan midem dillenecek ama bişi yemiyorum korkun benden
Demeli Mutlu olucaksın vücudun buna hazırlıyor kendiniDu soylemeyim bari bende merak ettim sahiden kac gun devam edicek diye
Haa bu arada aklima geldi ben mutlu oldugum zamanlarda yiyesim gelmezdi(demek ki o kadar uzun zaman olmus ki mutlu olmayali bu huyumu bile unutmusum)
Simdi mutluyum desem oda degil
Bende bitter çikolata tercih ediyorum canim yoksa ipin ucu kaçıyor en iyisi abur cubura hić bulaşmamakMaşallah canım ben kilo versem bile o tarz ürünler yiyemiyorum malesef benim tek kaçamağım petibör olur Abur Cabur olarak başka da olamaz kilo verdikten sonra senin yerinde olmak isterdim
Ay en son kısır yemiştim gecen sene ağır geldi direk hastane sonra çokonat yedim yine aynı en son Tarhana çorbası hastaneye gittimmalesef öyle herşeyi yiyemem kurbanda gazoz içtim 1 bardak 10 tane iğne yedim alerjim var asitli içeceklere benimle dalga gecerler birşey yemiyorsun dikkat ediyorsun kilolusun diye normal degilim anlıyacan
Hadi canim insallahDemeli Mutlu olucaksın vücudun buna hazırlıyor kendini
Evet hem diğer çikolatalarda yağ var canım bitter kakodan oluşuyor ki hem o daha sağlıklı ben onu bile senede bir defa 1 küçük dilim yerim en fazla diğer milletin yediği şeyleri yiyemem yesem bile direk hastane doktorum gluten alerjimden şüpheleniyor bir fırsatını bulup yaptıramadım test asitli içeceklere var zaten içersem hemen lenf bezlerim şişer Ateş'im 40 dereceye çıkarBende bitter çikolata tercih ediyorum canim yoksa ipin ucu kaçıyor en iyisi abur cubura hić bulaşmamak
İnşallah Can'ım yarın gece cumayı bağlayan gece inşallah bir aksilik olmazsa dua edicem sende varsın içindeHadi canim insallahbu gunlerde mutlulugun kirintisina bile hasretim desem yeridir insallah dedigin gibi olur
Bende yedigim nohutlara yemedigim ekmeklere guvenerek iddaliyim kaptanBak çiko yedim bugün halen iddaliyim şuan açlıktan midem dillenecek ama bişi yemiyorum korkun benden
Allah razı olsun canim benim inşallah sende çok ama çok mutlu olursunİnşallah Can'ım yarın gece cumayı bağlayan gece inşallah bir aksilik olmazsa dua edicem sende varsın içinde
Stresden Can'ım kilo aldığımı araştırmadım birde düzensiz beslendim bir baktım tip 2 diyabetim arkadaşlarım bana fazla ısrar etmezler bir yere gidemem Zaman bilirler en son arkadaşımda börek yedim 2 dilim şekerim 300 çıktı buraya yazmıyordum galiba bir anlık olur benim yaşpasta,kuru pasta cips çikolata yiyemem evet dün çok Korktu arkadaşım onlarda kaldım zorla bırakmadılar sağolsunlar en son onlarda 1 bardak gazoz içtim lenf bezlerim şişti ve Ateş'im 40 dereceye çıktı 10 tane iğne yedimKiz okuyunca sahiden uzuldum ben yemegi icmeyi seven biriyim ya senin yiyemediklerini okuyunca benin icim yandi
Bide hic abur cubur yemiyomusun nasil kilo almissin ben ona hayret ettim
Ayy bu arada sen dun nasil hastanelik olmamisin Allah kurtarmis seni
Amin inşallah yarın dualarımda olucaksınAllah razı olsun canim benim inşallah sende çok ama çok mutlu olursunAllah yuvana huzur mutluluk nasip etsin her daim
SüpersinBende yedigim nohutlara yemedigim ekmeklere guvenerek iddaliyim kaptan
Benim icin ekmek demek aşk demek
Sabah sabah fırından aldigim o sıcak ekmeklere dokunmuyorsam bence var bende bi gelismw kork benden kaptan
Cuma gunu akkoyun karakoyun cikacak meydana
Super yaa 20 kilo demek helal olsun ne kadar surede ve nasil verdin acaba? Bu arada bebisi Allah bagislasinBende 21 yaşındayim canim 3 yaşında da bi prensesim varburda motivasyon süper canim bende 20 kilo verdim 165 boy 55 kilodayim hedefim 53 birlikte sohbet ederek eğlenerek zayifliyoruz
Canim ya bende cok fazla ozguven problemi var hicmi hic kendime guvenmem burda konusmasi oyle dile kolay geliyorSüpersinyine de fazla kaptan ile iddaalaşma derim canım ekmekcimisin sen bende öyleydim şükür bıraktım bu gidişle sende bırakıyorsun
Ay kıyamam sana benCanim ya bende cok fazla ozguven problemi var hicmi hic kendime guvenmem burda konusmasi oyle dile kolay geliyoryoksa ben nerde idda nerde
Bu arada ben ekmekten vazgecmeyi hic dusunmuyorum hele bi zayiflayayim ilk isim firindan aldigim ekmegi eve gelinceye kadar bitirmek
O gunun hayaliyle yasiyorum
Tamam oyle yapalim ama ben bazen ogleyide sabahtan yiyorum dayanamayipSudbanazenin canım önümüzde ki hafta bizde S SEVTAL87 gibi saati saatimize yazalım ya ona gıpta ediyorum
Bende zayiflayayimda arkadaslarimi gormeye bi gideyim diye hevesleniyorumAy kıyamam sana benözgüvenin olması süper klavyeye değilde biraz etrafına yay aslında bende önümüzde ki haftaya saklıyorum hem spor hem sıkı bir şekilde alıcam elime iplerimi bu hafta çok konuştuk kız ikinizde kaptan bizi çiğ çiğ yiyecek kız bende zayıflarsam istediğim kiloda inşallah çok sevdiğim meyveden yiyecen ben ekmeği kolay bıraktım meyvede zorlandım birde turşu
Sabahları erken mi kalkıyorsun canımTamam oyle yapalim ama ben bazen ogleyide sabahtan yiyorum dayanamayip
Takimdakiler beni topa tutacaklar diye cekiniyorumyoksa yazarim ki
Ay hafi inşallah canım hep birlikte olucak bu zayıflıcaz yaz geliyor etekler elbiseler eşim hep der etek elbise cıvıl cıvıl giyinmeni istiyorum diye sende öyle yapıcan arkadaşlarına giderken süslenerek gidersinBende zayiflayayimda arkadaslarimi gormeye bi gideyim diye hevesleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?