Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla katılıyorum sık dişini 1 ayda verirsin

1.73 SOHBETTE DEGILIM BEN ARADA KALKIYORUM YERIMDEN BIDE YENI MESAJLARI GORMEK ıÇıN SAYFAYI YENILEMEK GEREKIYOR ONUDA UNUTUYORUM MSJLARINI YENI GORDUM ELı SOPALI HATUN KIZMAkaydirigubbakcemile3

1.73 SOHBETTE DEGILIM BEN ARADA KALKIYORUM YERIMDEN BIDE YENI MESAJLARI GORMEK ıÇıN SAYFAYI YENILEMEK GEREKIYOR ONUDA UNUTUYORUM MSJLARINI YENI GORDUM ELı SOPALI HATUN KIZMAkaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan
tamam canım anladım

Son düzenleme:
KIZLAR 16:30 DA GALETA PEYNİR YEDİM AMA ŞİMDİ MİDEM BULANIYOR İLK GÜN DİYEMİ ACEP?
ŞİMDİDE EVE 1 SAATLİK YOLUM VAR YOLDA KÖTÜ OLMAM İNŞ EVE GİDİNCE YAZARIM AKŞAM MÖNÜSÜNÜ :bbo:

selam hanımlar ben geldim yarın sınavım var umarım hallederim okulun uzamasını hiç istemiyorum benimkini geçtim korayınki benim yüzümden uzamaz inşallah buarada ilginiz ve başarı dilekleriniz için çok sağolun kızlar çok özledim sizleri buhafta biraz canlanmışsınız galiba karpuz diyeti felan yapanlar var umarım iyi sonuçlar alırsınızhepinize güveniyorum kışa kadar halledersiniz bu işi..yeni gelen arkadaşlar tekrar hoşgelmişler geldiğimde bol bol sohbet edip onlarlada kaynaşırız umarım öpüldünüz
herkes hala tatilde galiba bizim eski gruptan neslihan, destinam, aynalar, 1.73 ve nazco burda yanlış hatırlamadıysam unuttuğum varsa kusura bakmasın kolay gelsin kızlar kendinize dikkat edin

ben geldim :jeyyar:
ben yokken geliyosunuz ben tek kalıyorum sonra kafamçokkarıştı
neyse akşam 6 gibi mercimek çorbasıyla 2-3 kaşık kuskus yedim cokacimcoook şimdi de form çayımla galeta yicem kaydirigubbakcemile3ooff çok canım sıkılıyo ya kimse yok sohbete giriyorum yine gebelik laelaelaelaelae

vallaha tebrik ederim cok fena dejarj ettin beni sen kiz ayy harikasin daha ne verecenki senn eminim harika bir goruntun vardir

tşkkr ederm cnm =)) uğruorum grubunuza bişiy olursa yazablrsn özelimde açık

süpersin hedefimde sen varsın ...senin azmin örnek olacak banakaydirigubbakcemile5

ayy saol =)) kızlarr düşünn ki bn şu an 17 yaaşındaım 2 sene öncesnde 15 yaşındaydım bn bunları bu yaşımda başarabiliorsam herkes yapablr bunu demeee...hiç bi zman pes etmein.hep birlkte vericez bu kilolarıı

canım meraba özledik kı seniopuyorumnanaktan

offffffffffffffffff bıktım şu sohbetinizden ben giremiyom anam:umursamaz:

ay canım sagol...
herşey kararlı olmakta bitiyo tabikaydirigubbakcemile5

BıRAZ GEÇ OLDU AMA GELDıM KOCAMIN BUTUN ISRARLARINA RAĞMEN KEBAP YEMEDıM KIZLAR BIR BARDAK SU ıÇTıM YEMEK DE YIYEMEDIM ŞıMDı BıRAZ KURU KAYISI YIYEYIMDE TUTSUN BARı HERKES UYUDUMU NEREDESINIZ NEYSE SABAH GORUSMEK UZERE ıYı GECELER

iyi geceler bacular
ben yedim yemekten bamya yedim sırf karpuz yiyecektim yaaaaa söz yarın yapcam:kedi:
domination slm nasılsın güzelim kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan
aferin kı sana alkisalkisalkis
iyi etmişin ..
sabret arkadaşım

cumaya kadar vermem lazım valla kilo almışım..
şu tatil iyi olmadı...
sabah tartıldım moralim bozuldu....:1no2:
sabah tekrar tartılcam
çünkü kabızlıkta vardı sabah ...tok karna gibiydim yani...
95 çıktım..hadi 2 kilo çık....
93 de...1-1.5 almışım...91.5 bari olsamda grup hesabına göre 300 gram vermiş olurum...
yani enaz 2 kilo vermem lazım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…