- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.801
Tatlim tartilma bugün yarin sabah tartilma günümüz zaten aç karnina tartılirsinHerkese gunaydiin bugun bende sizin gibi sonn derece dsiplinli bi sekilde basliyorum ama suan tartilip moralimi bozmak istemiyorum aksam 5 gibi spora gidip spordan sonra tartilcam.ha bu arada kizlar turk kahvesinin icine birazcik toz zencefil atip kaynatin hem metabolizmaniz hizlanir hem acayip tok tutuyor
Beni özledin
Oyle mi dersinn tamam o zaman canim spora baslamadan once tartilcam cok korkuncCanım sakın spordan sonra tartılma sporda vücudumuz şişiyor bende gidiyorum salona hoca spordan önce ve adetli iken asla kilomu tartmaz be ölçümüzü almaz yanılırsın
Ay kıyamam ben sana evet seni özledim grip mi oldunBeni özledin
Hastayim ya cok fenayim
Tamamdir bugun tartilmiycamTatlim tartilma bugün yarin sabah tartilma günümüz zaten aç karnina tartılirsin
Evet spor ile ilgilenen insanlar bilirler onlarıda sorabilirsinOyle mi dersinn tamam o zaman canim spora baslamadan once tartilcam cok korkunc
Bende seni özledim minnak kedimAy kıyamam ben sana evet seni özledim grip mi oldun
Dün yürüyüşte üşüttün galiba o kanepenin kolları çok tehlikeli çünkü boyun ve belimize zararlı benim doktor söyledi evde kanepenin kollarını sök dedi bol bol sıcak birşeyler içBende seni özledim minnak kedim
Evet canim ya üşütmüsüm burnumu silmekten burnum asindi bide gizkerim agriyo
Basimida kanepenin koluna koyup uyumusum basimda catliyooyle iste yinede iyiyim cok sukur
Sadece cuma gunleri mi tartiliyoruz :)Evet spor ile ilgilenen insanlar bilirler onlarıda sorabilirsin
Evet canım sadece cuma sabahdan tartılıyoruz öğlene kadar buraya yazmak zorundayız sakın unutmaSadece cuma gunleri mi tartiliyoruz :)
Dün yürüyüşte üşüttün galiba o kanepenin kolları çok tehlikeli çünkü boyun ve belimize zararlı benim doktor söyledi evde kanepenin kollarını sök dedi bol bol sıcak birşeyler içve ağrı kesici al yarın büyük gün
Bir tek sen mi senin rüzgarına bende kapıldımEvet yarin buyuk gun ben com havalara girdimmm cok korkuyorum
O ruzgar seher yeli olduBir tek sen mi senin rüzgarına bende kapıldım
Tamam o zamann :))Evet canım sadece cuma sabahdan tartılıyoruz öğlene kadar buraya yazmak zorundayız sakın unutma
Çok havalandık birden kendimizi Victorya Beckman gibi gördük Ben sana dedim amaO ruzgar seher yeli oldu
Cok havalandik coookk
Tartimizin pili bitti falan mi desrk nasil fikirÇok havalandık birden kendimizi Victorya Beckman gibi gördük Ben sana dedim amayarın sabah ne yapsak Nasıl kaptandan
Tartimizin pili bitti falan mi desrk nasil fikir
Ya ama ben hic kacamak yapmadim ki banane ya havalanmak benim hakkim
Kaptan mantilari tursulari cangalari gotururken ben karnimi corbayla semizotuyla nohutla doyurdum soguk gunlerde karli yollarda yurudum
Bizde evlatlik mi edinsek ne etsekSen kaçamak yapmadın ama ben yaptım kaçışımız yok yarın boyumuzun ölçüsünü alıyoruz o kaçamak yapsa bile çocuğu var onunla yakıyordur kaçamakları
Kiz sen bırak çayı çorbayı bence biz bi bardak soğuk su içek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?