Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de ayni sekildeyim iste.. 63le izne ayrildim. Tam 50leri gorecektim artik. Simdi basladigim yerdeyim malesef.. Ama olsun vericez burda o kilolari tekrar
Vericez hemde bir daha almamak üzere vermesi ne kadar zorsa korumasi da bi o kadar zor ama başaricaz

Bende seni özledim selinimmmmm geldim ınsallah artık

ama diğerini akşam tartıldum haksızlık olmaz mı akşam daha çok çıkmıştım belki çok kilo verdim gibi gözükcek
Zaten direk listeye girmiyosun o yüzden haksızlık olmaz canim 2 hafta deneme süresini doldurup öyle gireceksin listeye şimdi yarın sabahtan tartil sen

Günaydın kızlarrr Hoş pek günaydınlığı kalmadı ama ben daha yeni uyandm. Güzelce bir kahvaltı hazırlayıp güne başlicam şmdi

Günaydın kızlarrr Hoş pek günaydınlığı kalmadı ama ben daha yeni uyandm. Güzelce bir kahvaltı hazırlayıp güne başlicam şmdi
Günaydın canim neredesin boş birakma buralari hadi bakalım hafif bir menüyle yarina hazirlan

Herkese gunaydiin bugun bende sizin gibi sonn derece dsiplinli bi sekilde basliyorum ama suan tartilip moralimi bozmak istemiyorum aksam 5 gibi spora gidip spordan sonra tartilcam.ha bu arada kizlar turk kahvesinin icine birazcik toz zencefil atip kaynatin hem metabolizmaniz hizlanir hem acayip tok tutuyor

Canım sakın spordan sonra tartılma sporda vücudumuz şişiyor bende gidiyorum salona hoca spordan önce ve adetli iken asla kilomu tartmaz be ölçümüzü almaz yanılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…