- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.781
Vericez hemde bir daha almamak üzereBen de ayni sekildeyim iste.. 63le izne ayrildim. Tam 50leri gorecektim artik. Simdi basladigim yerdeyim malesef.. Ama olsun vericez burda o kilolari tekrar
bence SIFIRBen yarin listeye yazicam balim zatenbakalim kaç kilo verdiiinn
Bende seni özledim selinimmmmmYiyeceklerini seçemesen bile az ye canim o zaman yine de eksi görürsün inşallah biran önce işlerin hafifler de daha sık gelirsin takima
Yaa bengiiii gelsene artikközledim seni
Norwiş hanim menünüzün hepsini yazar msnz isircam sizi yoksasalata iyidir ye kazan kazan
Yok kuzum sabah aç tartiliyoruz olsun sende sabah tartil bence vermissindir bisiler kizbence SIFIRya bide onu akşam tartılmıştım sanırım cumayıda akşam tartılayım bari demi :)
Eşinle haberleşiyor msnz canimBende seni özledim selinimmmmmgeldim ınsallah artık
ama diğerini akşam tartıldum haksızlık olmaz mıYok kuzum sabah aç tartiliyoruz olsun sende sabah tartil bence vermissindir bisiler kiz
Zaten direk listeye girmiyosun o yüzden haksızlık olmaz canim 2 hafta deneme süresini doldurup öyle gireceksin listeye şimdi yarın sabahtan tartil senama diğerini akşam tartıldum haksızlık olmaz mıakşam daha çok çıkmıştım belki çok kilo verdim gibi gözükcek
olsun kendime haksızlık olurZaten direk listeye girmiyosun o yüzden haksızlık olmaz canim 2 hafta deneme süresini doldurup öyle gireceksin listeye şimdi yarın sabahtan tartil sen
Ayy norweeeolsun kendime haksızlık olurkendimi kandırmış olurum hahahah tamam sabah ve akşam tartulcamm komutanım
Geçmiş olsun canim krem falan var mi sür iyiceGünaydın kızlar.belim geçmedi malesef annem gelecek yanıma.
Ara ara haberlesebiliyoruz canım iyi oda çok sukur ...kilom bu sabah 71.1 di dört elle sarildim tekrar ben duygusal açlık yaşadım 68 le bırakmıştım 73 e çıktım şimdi 71.1Eşinle haberleşiyor msnz canimkilo durumu ne alemde
Günaydın canim neredesin boş birakma buralariGünaydın kızlarrrHoş pek günaydınlığı kalmadı ama ben daha yeni uyandm. Güzelce bir kahvaltı hazırlayıp güne başlicam şmdi
Merhaba canım.annem gelsinde sürcem.Geçmiş olsun canim krem falan var mi sür iyice
Utandım canım nefsin cekmiş yemişsin bir daha yemezsin kendini üzme yoluna devam etCok hevesleniyorum sizin menuleri gorunce ya.suan dun yedigim baklavalardan utandim
Canım sakın spordan sonra tartılma sporda vücudumuz şişiyor bende gidiyorum salona hoca spordan önce ve adetli iken asla kilomu tartmaz be ölçümüzü almaz yanılırsınHerkese gunaydiin bugun bende sizin gibi sonn derece dsiplinli bi sekilde basliyorum ama suan tartilip moralimi bozmak istemiyorum aksam 5 gibi spora gidip spordan sonra tartilcam.ha bu arada kizlar turk kahvesinin icine birazcik toz zencefil atip kaynatin hem metabolizmaniz hizlanir hem acayip tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?