Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyy cok bitkinim be uyuyasim var yemek ocakta uyursam yemegide evide yakarim diye uyuyamiyorum da

Du bakalım yarın ne edecegik
Ödem attırıcı şeyler yiyin kızlar..ben dün lahana suyu yemeği derken faydasını gördüm..şimdi de kayısı kaynatıyorum suyunu içicem bağırsaklar için bu ara sorunlu da..

Ödem attırıcı şeyler yiyin kızlar..ben dün lahana suyu yemeği derken faydasını gördüm..şimdi de kayısı kaynatıyorum suyunu içicem bağırsaklar için bu ara sorunlu da..
Bende akşama kabuska yemeği yapıcam aklımda Canım kayısı derken kompostosu muyazın ondan yapmadım keşke yapsaydım

Canin ya ben neredeyse 2-3 kg kayisi yedim takima geldugimin ilk haftalari niyeyse bana etki yapmadi

Simdi seker orucundan dolayi meyve yiyemiyirum bagirsak sorunu yasamayayim diye baya su iciyorum bide ust uste iciyorum ki etkisini gorebileyim

Canin ya ben neredeyse 2-3 kg kayisi yedim takima geldugimin ilk haftalari niyeyse bana etki yapmadi

Simdi seker orucundan dolayi meyve yiyemiyirum bagirsak sorunu yasamayayim diye baya su iciyorum bide ust uste iciyorum ki etkisini gorebileyim
Can'ım bende yemiyorum şeker orucunda 1 gün fire verdim ben akşama kapuska yapıcam evinde varsa lahana akşama yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…