Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yok canim iyi yaptin bende fitim fitsin fit topigindeyim 2 senedir sporu o topikte sevdim La Lune min sayesinde

Kolay gelsin güzelimmikramlardan fazla kaçırma oldu mu
çok sevindimmm
inş. hep böyle devam eder. kızlar hepinizi tebrik ediyorum harikasınızzz...
Ee hadi fistik haftaya seni de bekliyorum listeye
O basari bireysel degil hepimizin basarisi kaptan ozelliklede senin seninle o kadar inatlasmasaydim bu kadar verebilecegimi sanmiyorum insallah hepimiz bu azimle devam ederiz
Caniimmm benim
Kaptanımız sağolsun arada bizim ayarları düzeltiyor..haftaya aynen devam edelim canım..
Hepimizin fistiiikkk olmasii için bu çabaa manken gibi salinicazz

Yok canım aksine olmak için hep hap kullandım..bende polikist var hap içmesem olamıyorum..bir bilgim de yok.mutlaka arkadaşlar yardımcı olacaktır..
bende hipo hipo yum canim durumlar benzesiyor sanirim bende ilac kullanmadan olamiorum.

selam kızlar
sudbanazenin canım tebrik ederim harikasın
yemeği azalttım iki haftadır ama kilo almışım anlamıyorum niye böyle oldu.
sanırım spor şart sadece yemekle olmuyor

selam kızlar
sudbanazenin canım tebrik ederim harikasın
yemeği azalttım iki haftadır ama kilo almışım anlamıyorum niye böyle oldu.
sanırım spor şart sadece yemekle olmuyor
Tesekkur ederim canim dert etme kacamak yapmamissan eger arada oluyor oyle bizlerdede ama imkanin varsa spor yap emin ol etkisi varda bende spor olarak tembelim anca yuruyusle kurtariyorum iste

Bende p.tesiyi iple cekiyorummm haftasonunu kacamaksiz atlatmam lazim listeye girebilmem icinnnn hafta ici tehdit yok nasilsaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…