- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.161
Yok canim iyi yaptin bende fitim fitsin fit topigindeyim 2 senedir sporu o topikte sevdimKaptanım bizim bir topiğimiz var @derman arkadaşımızın açtığı adı da yaz fit gitmek isteyenler biz orada yaptığımız sporları yazıyor ve yarışıyoruz gelmek isteyen arkadaşlarımız seslenmek istiyorum yanlış değildir umarım buradan seslenmek
Tamam canım sagolYok canım aksine olmak için hep hap kullandım..bende polikist var hap içmesem olamıyorum..bir bilgim de yok.mutlaka arkadaşlar yardımcı olacaktır..
Bizim daha önce ki topik kapandı bizde yenisini açtık ama işte katılım az iyi oluyor insan gaza geliyor kaptanımYok canim iyi yaptin bende fitim fitsin fit topigindeyim 2 senedir sporu o topikte sevdimLa Lune min sayesinde
Başarılar canım eminim ki başarıcaksınKozlar ben artik aksamdan aksama bildirim icin girerim bu hafta malum sinav haftasi sinavdan sonra gorusuruz insallaj
Bir an bende öyle sanmıştım allah utandırmadı bakKiz pazartesi gunu arti 200 gorunce dedim bu laflarin hepsinin altinda kalicamda cok sukur Allah utandirmadi
Kolay gelsin güzelimmBenim yarin misafirlerim gelecek. Gelemedim hic buraya. Yorgunluktan ölüyorum ama hala islerim bitmedi. Yarina biraktim artik. Oglene kdar halletmem lazim..
Menumu yazayim.
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Aksam
Mercimek corbasi
2 isirik pizza.
Ayran
Su 2 Litre
Spor bol bol yurudum bugun evde alisveriste..
Ee hadi fistik haftaya seni de bekliyorum listeyeçok sevindimmm
inş. hep böyle devam eder. kızlar hepinizi tebrik ediyorum harikasınızzz...
Caniimmm benimO basari bireysel degil hepimizin basarisi kaptan ozelliklede senin seninle o kadar inatlasmasaydim bu kadar verebilecegimi sanmiyorum insallah hepimiz bu azimle devam ederiz
Hepimizin fistiiikkk olmasii için bu çabaaKaptanımız sağolsun arada bizim ayarları düzeltiyor..haftaya aynen devam edelim canım..
Allah zihin açıklığı versin güzelimKozlar ben artik aksamdan aksama bildirim icin girerim bu hafta malum sinav haftasi sinavdan sonra gorusuruz insallaj
İnşallah Amin kıskansın kocalarımızKolay gelsin güzelimmikramlardan fazla kaçırma oldu mu
Ee hadi fistik haftaya seni de bekliyorum listeye
Caniimmm benim
Hepimizin fistiiikkk olmasii için bu çabaamanken gibi salinicazz
Ay ne güzel sizlere hoş ve ballı sohbetler canımGünaydın fıstıklaaarriyi haftasonlarii yine annemlerdeyim kaynatıyoruz kardeşlerimle sizde gelin sohbete
Yok canım aksine olmak için hep hap kullandım..bende polikist var hap içmesem olamıyorum..bir bilgim de yok.mutlaka arkadaşlar yardımcı olacaktır..
Evet canim sensiz birakma buralari .allah zihin acikligi versin@Sudbanazenin.istersen herseyi basarabilirsin.Sudbanazenin canım r kaç gün sürecek sadece akşamları girmen sensiz Nasıl gecicek bu topik kız şu sınavları hemen bitir gel
Tesekkur ederim canim dert etme kacamak yapmamissan eger arada oluyor oyle bizlerdede ama imkanin varsa spor yap emin ol etkisi varda bende spor olarak tembelim anca yuruyusle kurtariyorum isteselam kızlar
sudbanazenin canım tebrik ederim harikasın
yemeği azalttım iki haftadır ama kilo almışım anlamıyorum niye böyle oldu.
sanırım spor şart sadece yemekle olmuyor
Tesekkur ederim canim varya su destekleriniz her konuda nasil motive ediyor anlatamamEvet canim sensiz birakma buralari .allah zihin acikligi versin@Sudbanazenin.istersen herseyi basarabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?