- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.201
Çok iyi yapiyosun canim bende yavaş yemeye çalışıyorum kendimi komtrol etmessem yemek yemem 5 dk sürmüyorKızlar bugunku menumu yazayim
Sabah:3 dilim peynir 5 zeytin
Öğle:1 tabak soganli yumurta
20 bardak su
Not:bu arada fark ettim ki cok hızlı yemek yiyorum yavas yemeyi ogrenmeye karar verdim
Sabah zeytinleri bile kucuk kucuk yedim normalde 1 zeytini bir kerede yerken simdi bolup bolup yedim
3 dilim peyniri 5 zeytini yemem 15 dk yı buldu neredeyse tabi yaninda suda iciyordum
Oglende yemek yerken tatli catali kullanarak yedim yemegi boyle kucuk kucuk lokmalar aldim sanursin bebege yemek yediriyorsun
Ama boyle boyle yavas yavas yemek yemegi ogrenmem lazim cunku benim onume tabagin konmasiyla kalkmasi bir oluyo eeee tabi buda zayiflamayi zorlastiran etken
Sanki boyle boyle doydugumuda hissediyorum
çok tatlısın yaaKizlarrrr gordunuz mu benimde artik madalyam var cok duygusallardayim
Darisi hepinizin başına
Cok iyi canim afiyet olsun akşam yemek yeseydin sebze falan iyi olurduSlm kizlar menum:
Sabah:1 yumurtali peynirli omlet(kizima yapmistim ama yemedi)
ogle:yok
aksam:1 cherry 1 dilim kasar p. 1 zeytin 1 salatalik 3 y.k yogurt 1 catal kiymali yumurta
3 lt su
aksam 1 bardak sut icicem
Afiyet olsun canimm bu hafta seni de listeye alabilicezzz mibu arada menümü yazayım unutuyordum nerdeyse
sabah: 3 dilim ekmek yumurta peynir zeytin tahin pekmez
öğlen: bişey yemedim
akşam: 1 kase nesfit
birazdan da spor yapıcam
Ahh canim valla çok haklısın eşin biraz düşünceli olmalı bayanlar hep evde çocuk çoluk ev işleri insan gerçekten bunaliyorKizlar bugünkü menüm cok kötü.moralim cok bozuk.ben üzgün olunca kendimi yemege verenlerdenim cok yanlis oldugunu biliyorum ama elimde degil.kac aydir insan icine ciktigim yok.esime bir yerlere gidelim dedigimde hep bebegi bahane ediyor. Ben burda ysnlizim ailem cok uzak ucakla gidiyoruz malum cocuklarla yolculuk zor.senede bir defa görüyorum.esimin ailesi kardesleri burda.sürekli evde kapanmaktan biktim.ev isi yemek camasir temizlik cocuklar derken iyice canimdan bezdim.bugünde artik patladim herseye yetisemiyorum.cocuklar dinlemiyo odalarini bile zorla toplatiyorum.artik dayanamiyorum gidecek sıkıldıhim zaman derlesecek kimsem yok.sabahtan beri aglamakliyim psikolojim bozuldu.kücük bebegi olan arkadaslar sizdemi böylesiniz acaba
Neyse canım sıkma canini bugünlük de böyle olsun yarın dengelersinMenüm ,1yumurta ,10zeytin ,biber ,2 dilimekmek ,yesillik ,üc catal recel
aksam ,bir tabak corba ,bir tabak yogurtlu ispanak ,bir tabak kiymali makarna
ara üc kasik nutella ,4 tane pismaniye cok pismanim yedigime ,üc kare cikolata
spor bugün yok.moralim bozuk diye cocugu esim cikardi
offf bilmiyorum selincim. bu haftada zor galiba. elimden geleni yapıcam ama artıdayım. tekrar listeye dönmem için eski kiloma dönmem gerekiyor di mi.Afiyet olsun canimm bu hafta seni de listeye alabilicezzz mi
Canım senin adına cok uzuldum sahiden cok zor birde cocuklarin sorumluluguyla psikoloji hepten yıpraniyorKizlar bugünkü menüm cok kötü.moralim cok bozuk.ben üzgün olunca kendimi yemege verenlerdenim cok yanlis oldugunu biliyorum ama elimde degil.kac aydir insan icine ciktigim yok.esime bir yerlere gidelim dedigimde hep bebegi bahane ediyor. Ben burda ysnlizim ailem cok uzak ucakla gidiyoruz malum cocuklarla yolculuk zor.senede bir defa görüyorum.esimin ailesi kardesleri burda.sürekli evde kapanmaktan biktim.ev isi yemek camasir temizlik cocuklar derken iyice canimdan bezdim.bugünde artik patladim herseye yetisemiyorum.cocuklar dinlemiyo odalarini bile zorla toplatiyorum.artik dayanamiyorum gidecek sıkıldıhim zaman derlesecek kimsem yok.sabahtan beri aglamakliyim psikolojim bozuldu.kücük bebegi olan arkadaslar sizdemi böylesiniz acaba
Yazdim kaptanKuzum birinciler sırlarini paylaşıyor topigine bu hafta nasil kilo verdiğini yazman gerekiyor yazdin mi
Kızlar bugunku menumu yazayim
Sabah:3 dilim peynir 5 zeytin
Öğle:1 tabak soganli yumurta
20 bardak su
Not:bu arada fark ettim ki cok hızlı yemek yiyorum yavas yemeyi ogrenmeye karar verdim
Sabah zeytinleri bile kucuk kucuk yedim normalde 1 zeytini bir kerede yerken simdi bolup bolup yedim
3 dilim peyniri 5 zeytini yemem 15 dk yı buldu neredeyse tabi yaninda suda iciyordum
Oglende yemek yerken tatli catali kullanarak yedim yemegi boyle kucuk kucuk lokmalar aldim sanursin bebege yemek yediriyorsun
Ama boyle boyle yavas yavas yemek yemegi ogrenmem lazim cunku benim onume tabagin konmasiyla kalkmasi bir oluyo eeee tabi buda zayiflamayi zorlastiran etken
Sanki boyle boyle doydugumuda hissediyorum
Sıkma canini cumaya daha var toparlarsin insallah hatta moral bozukluguna ragmen az bile yemissin diyebilirim ben olsam o nutella kavanozunu bitirmistimMenüm ,1yumurta ,10zeytin ,biber ,2 dilimekmek ,yesillik ,üc catal recel
aksam ,bir tabak corba ,bir tabak yogurtlu ispanak ,bir tabak kiymali makarna
ara üc kasik nutella ,4 tane pismaniye cok pismanim yedigime ,üc kare cikolata
spor bugün yok.moralim bozuk diye cocugu esim cikardi
Canim kendimi tutabilirsem ogleyi gec yeyip aksam yemoyorum saat 8 den sonra kesinlikle su dışında birsey yeyip icmiyorumAkşam yemek yemiyor musun?
Tesekkurler kaptanim ben degil biz hakkettik o madalyada 14. TAKIMA aitHakettin güzeliiimm
Hakettin canımKizlarrrr gordunuz mu benimde artik madalyam var cok duygusallardayim
Darisi hepinizin başına
Akşam saat 8 den sonra birşey yememek etkiliyor insanıCanim kendimi tutabilirsem ogleyi gec yeyip aksam yemoyorum saat 8 den sonra kesinlikle su dışında birsey yeyip icmiyorum
Ama olmaz ki sensiz buranın tadı olmazCanim bende alismisim guya gun icerisinde bugun girmeyecektim ama alidmisim dayanamiyorum
dayanabilirsem gelecek pazartesiye kadar insallah
Merhaba canım ben denizlide yaşıyorum burada ki Pamukkale üniversitesine kayıt oldum 3 hafta ,hafta da 4 gün 1,5 saat sürecek grubumuz 15 kişilik canım 140 tl ödedim özel ders düşündüm önce saati 60 TL şuan çok zor o parayı ödemem eğer öğrenemezsem yazın özel ders almayı planlıyorumMiyav_su merhaba canım.
bişey sormak istiyordum. yüzme kursuna gideceksin sanırım. biraz bilgi verir misin. inş. istanbul dasındır. ben de düşünüyorum kaç gündür araştırıyorum.
Tesekkurler kaptanim ben degil biz hakkettik o madalyada 14. TAKIMA ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?