Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sudbanazenin canım r kaç gün sürecek sadece akşamları girmen sensiz Nasıl gecicek bu topik kız şu sınavları hemen bitir gel
Canim bende alismisim guya gun icerisinde bugun girmeyecektim ama alidmisim dayanamiyorum

dayanabilirsem gelecek pazartesiye kadar insallah

Mutlu hafta sonlarıııı
Bu haftanın 1. si olmuşsunuz tebrik ederim. Ne güzel bir takıma gelmişim çoook şanslıyım.
Bireysel birinciliğini kutlarım Sudbanazenin
Tesekkur ederim canim sahiden ben bu basariyi bireysel degil takim basarisi olarak gormuyorum

Sahiden hepimiz bu hafta ayri bi azimliydik 1.lik bu hafta bana nasip oldu

Darisi basina inşallah canin

Kızlar bugunku menumu yazayim

Sabah:3 dilim peynir 5 zeytin

Öğle:1 tabak soganli yumurta

20 bardak su

Not:bu arada fark ettim ki cok hızlı yemek yiyorum yavas yemeyi ogrenmeye karar verdim

Sabah zeytinleri bile kucuk kucuk yedim normalde 1 zeytini bir kerede yerken simdi bolup bolup yedim
3 dilim peyniri 5 zeytini yemem 15 dk yı buldu neredeyse tabi yaninda suda iciyordum

Oglende yemek yerken tatli catali kullanarak yedim yemegi boyle kucuk kucuk lokmalar aldim sanursin bebege yemek yediriyorsun

Ama boyle boyle yavas yavas yemek yemegi ogrenmem lazim cunku benim onume tabagin konmasiyla kalkmasi bir oluyo eeee tabi buda zayiflamayi zorlastiran etken

Sanki boyle boyle doydugumuda hissediyorum

Slm kizlar menum:
Sabah:1 yumurtali peynirli omlet(kizima yapmistim ama yemedi)
ogle:yok
aksam:1 cherry 1 dilim kasar p. 1 zeytin 1 salatalik 3 y.k yogurt 1 catal kiymali yumurta
3 lt su
aksam 1 bardak sut icicem

Tesekkur ederim canim sahiden ben bu basariyi bireysel degil takim basarisi olarak gormuyorum

Sahiden hepimiz bu hafta ayri bi azimliydik 1.lik bu hafta bana nasip oldu

Darisi basina inşallah canin
Ayyy gormuyorum olmus orasi goruyorum olacakti kusura bakmayin kizlar bir yanlis anlasilma gibi olmasin

bu arada menümü yazayım unutuyordum nerdeyse
sabah: 3 dilim ekmek yumurta peynir zeytin tahin pekmez
öğlen: bişey yemedim
akşam: 1 kase nesfit
birazdan da spor yapıcam

Kizlar bugünkü menüm cok kötü.moralim cok bozuk.ben üzgün olunca kendimi yemege verenlerdenim cok yanlis oldugunu biliyorum ama elimde degil.kac aydir insan icine ciktigim yok.esime bir yerlere gidelim dedigimde hep bebegi bahane ediyor. Ben burda ysnlizim ailem cok uzak ucakla gidiyoruz malum cocuklarla yolculuk zor.senede bir defa görüyorum.esimin ailesi kardesleri burda.sürekli evde kapanmaktan biktim.ev isi yemek camasir temizlik cocuklar derken iyice canimdan bezdim.bugünde artik patladim herseye yetisemiyorum.cocuklar dinlemiyo odalarini bile zorla toplatiyorum.artik dayanamiyorum gidecek sıkıldıhim zaman derlesecek kimsem yok.sabahtan beri aglamakliyim psikolojim bozuldu.kücük bebegi olan arkadaslar sizdemi böylesiniz acaba

Menüm ,1yumurta ,10zeytin ,biber ,2 dilimekmek ,yesillik ,üc catal recel
aksam ,bir tabak corba ,bir tabak yogurtlu ispanak ,bir tabak kiymali makarna
ara üc kasik nutella ,4 tane pismaniye cok pismanim yedigime ,üc kare cikolata
spor bugün yok.moralim bozuk diye cocugu esim cikardi

Tesekkur ederim canim dert etme kacamak yapmamissan eger arada oluyor oyle bizlerdede ama imkanin varsa spor yap emin ol etkisi varda bende spor olarak tembelim anca yuruyusle kurtariyorum iste
Kuzum birinciler sırlarini paylaşıyor topigine bu hafta nasil kilo verdiğini yazman gerekiyor yazdin mi

Mutlu hafta sonlarıııı
Bu haftanın 1. si olmuşsunuz tebrik ederim. Ne güzel bir takıma gelmişim çoook şanslıyım.
Bireysel birinciliğini kutlarım Sudbanazenin
Sen bizimleyken de nice birinciliklerimiz olsun inşallah

canım ya anlıyorum seni ben de aynı durumda sayılırım. madem eşin çıkarmıyor bir yere. sen hafta içi al çocukları çık gez. varsa iyi komşuların onlarla görüş. canın sıkıldıkça burdan yazış bizimle. malesef erkekler çok anlayışsız. üzme kendini eline bişey geçmez üzülmekle. toparla kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…