- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.181
Canim bende alismisim guya gun icerisinde bugun girmeyecektim ama alidmisim dayanamiyorumSudbanazenin canım r kaç gün sürecek sadece akşamları girmen sensiz Nasıl gecicek bu topik kız şu sınavları hemen bitir gel
Dualaroniz ve testeklerinizle basaricam insallah inanıyorumBaşarılar canım eminim ki başarıcaksın
Tesekkur ederim canimMutlu hafta sonlarıııı
Bu haftanın 1. si olmuşsunuz tebrik ederim.Ne güzel bir takıma gelmişim çoook şanslıyım.
Bireysel birinciliğini kutlarımSudbanazenin
Kizlarrrr gordunuz mu benimde artik madalyam var cok duygusallardayim448. Etap birincisiSudbanazenin tebrikler!
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Ayyy gormuyorum olmus orasi goruyorum olacakti kusura bakmayin kizlar bir yanlis anlasilma gibi olmasinTesekkur ederim canimsahiden ben bu basariyi bireysel degil takim basarisi olarak gormuyorum
Sahiden hepimiz bu hafta ayri bi azimliydik 1.lik bu hafta bana nasip oldu
Darisi basina inşallah canin
ah şu haftasonları...Bende p.tesiyi iple cekiyorummm haftasonunu kacamaksiz atlatmam lazim listeye girebilmem icinnnn hafta ici tehdit yok nasilsaaaa
menün çok güzel ve hafif. afiyet olsunSlm kizlar menum:
Sabah:1 yumurtali peynirli omlet(kizima yapmistim ama yemedi)
ogle:yok
aksam:1 cherry 1 dilim kasar p. 1 zeytin 1 salatalik 3 y.k yogurt 1 catal kiymali yumurta
3 lt su
aksam 1 bardak sut icicem
Kuzum birinciler sırlarini paylaşıyor topigine bu hafta nasil kilo verdiğini yazman gerekiyor yazdin miTesekkur ederim canim dert etme kacamak yapmamissan eger arada oluyor oyle bizlerdede ama imkanin varsa spor yap emin ol etkisi varda bende spor olarak tembelim anca yuruyusle kurtariyorum iste
Hadi bakalım canim bu hafta listede ollBende p.tesiyi iple cekiyorummm haftasonunu kacamaksiz atlatmam lazim listeye girebilmem icinnnn hafta ici tehdit yok nasilsaaaa
Sen bizimleyken de nice birinciliklerimiz olsun inşallahMutlu hafta sonlarıııı
Bu haftanın 1. si olmuşsunuz tebrik ederim.Ne güzel bir takıma gelmişim çoook şanslıyım.
Bireysel birinciliğini kutlarımSudbanazenin
Hakettin güzeliiimmKizlarrrr gordunuz mu benimde artik madalyam var cok duygusallardayim
Darisi hepinizin başına
canım ya anlıyorum seni ben de aynı durumda sayılırım. madem eşin çıkarmıyor bir yere. sen hafta içi al çocukları çık gez. varsa iyi komşuların onlarla görüş. canın sıkıldıkça burdan yazış bizimle. malesef erkekler çok anlayışsız. üzme kendini eline bişey geçmez üzülmekle. toparla kendini.Kizlar bugünkü menüm cok kötü.moralim cok bozuk.ben üzgün olunca kendimi yemege verenlerdenim cok yanlis oldugunu biliyorum ama elimde degil.kac aydir insan icine ciktigim yok.esime bir yerlere gidelim dedigimde hep bebegi bahane ediyor. Ben burda ysnlizim ailem cok uzak ucakla gidiyoruz malum cocuklarla yolculuk zor.senede bir defa görüyorum.esimin ailesi kardesleri burda.sürekli evde kapanmaktan biktim.ev isi yemek camasir temizlik cocuklar derken iyice canimdan bezdim.bugünde artik patladim herseye yetisemiyorum.cocuklar dinlemiyo odalarini bile zorla toplatiyorum.artik dayanamiyorum gidecek sıkıldıhim zaman derlesecek kimsem yok.sabahtan beri aglamakliyim psikolojim bozuldu.kücük bebegi olan arkadaslar sizdemi böylesiniz acaba
hayırdır canım neyin var?Kızlar beni duyan geçmiş olsuna geliyo çok kalabalığız giremiyorum hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?