Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese iyi pazarlar hatunlar.bugünde kayınvaldedeyim akşam geçicem kesin 1 kilo almışımdır yani inş.daha fazla değildir çok sıkıldım artık evime gitmek ve eski düzenime dönmek istiyorum.

Bugünki menümüde yazayım.
10.30... Haş.1 yumurta beyazı 1 bardak 3 şek.çay 3 çatal frambuazlı pasta.
Arada... Biraz çubuk kraker
Akşamada 17.00 gibi yerim ıspanaklı yayla çorbası ve 2 kaşık tavuklu pilav
Bugünde 2 bardak çay içerim 3 şek.ve bitiririm günü.
Yarından itibarende sıkı bi menüye başlıcam hayırlısıla.
3 gündür tuvaletede çıkmadım suda çok içemedim yani insanın evi gibisi yok.

Afiyet olsun canım aynen insanın evi gibisi yok

Ben menu bildirimi simdiden yapabilirim ayran ayran ve yine ayran

Malum bugun gunlerden AYRAN

Herkese iyi pazarlar hatunlar.bugünde kayınvaldedeyim akşam geçicem kesin 1 kilo almışımdır yani inş.daha fazla değildir çok sıkıldım artık evime gitmek ve eski düzenime dönmek istiyorum.
Canım sen 1 haftadır oradaydım galiba sıkılmışsındır

Kiz soguk dert degilde köyün delisi doye anılacam o olacak

Senin meshur pantolonun benim 3lü prizim milletin madarasi olacaz demedi deme
He ya of sorma aklıma getirme salı günü anlatırım artık milletteki ifadeyi zaten spor salonunda milletin birbiriyle konuşması yasak ama soyunma odasında ters ters bakıyorlar banaeşim indirimden eşofman aldı bazen onu giyorum onda bile ip var of hoca iç çamaşırı bile almadı dedi ayaklarım bile küçüldü 38 numaradan 37 numara oldu 38 oldun diye havlu çorap giyorum zayıflayalımda adımız fazla deli olmadan kurtulalım

Neeee konusmak yasak mi o niye ki bide niye mayo sirt vs bisey goturmek zorunda degilmisiniz

Mefkurem canım sende çok güzel kilo vermişsin 47 kg maşallah Nasıl başardın ? Ve kıyafet bedenin daha önce Kaçtı şuan kaç ?
Teşekkür ederim tatlım
Ben 3 sene öncesinde 123 görmüştüm
O zaman başladığımda 88 e düşmüştüm
Kk da değildim, kendi başıma
Tabi şımarıp yarın devam ederim diye diye 35 kilonun 25 kilosunu geri aldım 2 senede
Geçen senede 1 ocakta tekrar bismillah deyip 113.5 la başladım
Ilk 6 ay sıfır kaçamakla 34 kilo verdim
Son aylarda biraz gevşek olduğum için yerimde saydım ama bu hafta tekrar bi azimle başladım
Inşallah şubat sonu hedefime ulaşıp mezun olacam
Ben belli bi diyet listesi uygulamadım sadece sağlıklı beslenme
Ekmeği sabahları 1-2 dil yedim
Diğer öğünler sebze salata Yoğurt yada et salata Yoğurt şeklinde
Fazla bakliyat bulgurda tüketmedim çünkü bana yaramıyor
Bide sporu abartmadım 30dk -1 saat arası bazen az bazen daha fazla

Şimdi halâ çok spor yapıyomusun bilmiyorum ama ben sporun fazlasınında iyi olduğunu düşünmüyorum

Neeee konusmak yasak mi o niye ki bide niye mayo sirt vs bisey goturmek zorunda degilmisiniz
Canım ben ayrıca spor salonuna yazdırdı eşim sıkılaşmam için haberin yok mu 2 haftadır boynum yüzünden gitmedim eşim gelince gittim fıtık olsun yaparsın spor dedi doktorumda öyle dedi ben 4 saat yürüyüş 2 saat de spor salonunda ağırlık yapıyordum 16 kg öyle verdim bende insülin direnci vardı 20. Seviyeden 5. Seviyeye indirdim yoksa inmezdi diyet fayda etmiyor gecen seneden beri yapıyorum spor salonunda karışık kızlı erkekli hocada erkek yasak burası sohbet yeri degil diyor en güzeli bize kimse asılmıyor sarkıntılık olmuyor çok rahat ben buradaki spor yatışması bölümümde hep birinci oldu haftalık sporum 900 dk idi bazen 1000 dk işte yarın tekrar başlıyorum

Sen kısmen Karatay diyeti uygulamışsın çok güzel o Zaman bakliyata karşı bir hasaslığın var benimde unlu gıdalara karşı benim çok spor yaptığımı biliyorsunuz bende tip 2 diyabetim insülin direncini kırmak için uğraştım yoksa kırılmadı ve gram veremedim 1 senede içinde kitaplar okudum bunun Hakkı'nda yazın kaza yaptık eşimle ve o kazada boyunun hasar görmüştü şimdi de fıtık başladı tabiki sma doktorumda spor hocamda devam dedi şimdi de ağırlık sporu yanına yüzmeyi ekledim doktorum ısrar etti peki vücudunda sarkma oldu mu Can'ım çok merak ettim çok güzel beslenmişsin zaten yağları yakan et yogurt ve yeşillikler

Canim masallah sporun cok iyide cok fazla degil mi

Mesela ben o kadar spor yapsam sporu biraksam yada azaltsam 2 kati alirdim herhalde

Neredeyse gunluk mesai saati kadar spor yapiyorsun helal olsun valla

Ya ben baktimda onu hedef falan sandim gunceli 113 sandim masallah ya darisi badimiza nasil vermis ki acaba

Kiz o vakit bizde yapabiliriz yilmak yok miyavim
Yok asla yok bebegim ben sporsuz ve bu beslenmeden asla dönmem sende dönme olur mu bıktım artık bu kilolardan canım sende öyle o yüzden pantolon almıyorum sonbaharda bile kaşe almadım evdekini giyecek diye düşün ve şuan giyorum spor salonunda millet bana mal mal bakıyor baksınlar çok da fifi salı günüde yüzme yerinde bakacaklar baksınlar zaten 3 hafta gidicem takmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…