- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.281
Ilk başlarda çok yüklemek pes etmene sebep olur canim ekmeği azalt yemekleri daha uzun çiğne porsiyonlari küçült yavaş yavaş azalt herseyi o zaman zorlanmadan vücudun az yemeye adapte olurBu zamana kadar pek yapamadm ama yarından iyibaren söz verdm kendime artk yapıcam diyetimineden istikrarlı değilim ben hiç anlamıyorum.ama yrından itibaren düzenli tapor vericem
Cok onemli bisey degil aslinda ama kimsenin bi hoscakal dememesine bozuldum hani.bence tekrar donmenin geregide yok.Tamamdir izin dedigimiz sey nasil oluyorsa onu yapalim.tekrar gelirim..
Kizlar hepiniz kendinize iyi bakin guzel kilolar verin.hoscakalin simdilik.
Ne oldu canım hayirdir ben yoktum ne zamandır anlamadım olayıCok onemli bisey degil aslinda ama kimsenin bi hoscakal dememesine bozuldum hani.bence tekrar donmenin geregide yok.
Olur mu öyle kuzum neden böyle düşündün gerçekten üzdün beniCok onemli bisey degil aslinda ama kimsenin bi hoscakal dememesine bozuldum hani.bence tekrar donmenin geregide yok.
Geldim tatlim bu arada netimde sorun oldu. Bu arada kilom ayni
Üzülme fıstığımm benim elbet düşecek devam ettGeldim tatlim bu arada netimde sorun oldu. Bu arada kilom ayni
Ben görmedim canım neden öyle düşünüyorsun bence takımdan ayrılmaCok onemli bisey degil aslinda ama kimsenin bi hoscakal dememesine bozuldum hani.bence tekrar donmenin geregide yok.
Üzülme canım hiç olmazsa almamışsın kiloGeldim tatlim bu arada netimde sorun oldu. Bu arada kilom ayni
Bence yanlis dusunuyosun empati kurabilirsin kimse nete girmemis olabilor sayfaya girip gormemis olabilir ornek ben ders calisabilmek icin vifiyi kapali tutuyorum ki sirf nete girmeyeyim takimdan cocuklu insanlar var bu yuzden girmemis olabilirler moralleri bozuk olanlar olabilir yoksa senin burda olman bizi mutlu eder gitmen degilCok onemli bisey degil aslinda ama kimsenin bi hoscakal dememesine bozuldum hani.bence tekrar donmenin geregide yok.
Beklerim Can'ım zaten evde yanlızım senin işe sabahları yürüyüş öğlen spor salonuna gider akşamda yüzmeye gideriz kocamda yok Nasıl olsa sabahdan akşama kadar güleriz ben çok neşeliyimdir birde yüksek atlama önce 20 ile başla ertesi gün 30 öyle öyle rakamı artır sende aşağı katta atlasan olmaz mı ?Günaydin kızlarrrrMiyav_su tafsiyesi uzerine ip atlamaya basladim ipim yoktu evdeki uzatmali kabloyla atliyorum ki ben cocuklugumdada ip atlamasini beceremezdim ama simdi sanki isik var gibi bende ama asagiya ses gidecek diye korkuyorum apartman dairesi degil alttakilerde yabanci degil ama iste son zamanlarda aramiz fena
Bende onlarin oturmadigi odada atliyorum odalar yakinda degil ama acaba ses gider mi ki yada halinin uzerine battaniye falan sersem sesin gitmesini etkiler mi
Yaaaa bırakmak istemiyorum cunku hem zevkli hemde zayiflamak icin cok etkili oldugunu duymustum ama 2. Bir savas cikar diyede cok korkuyorum ayyy ben napicam ya
Miyavcım evden kovarlarsa artik sana tasinirim bende
Afiyet olsunGünaydınlarrgüzel bir kahvaltı yaptım peynir,zeytin,domates fln yanında da yeşil çay
Canim dama ciktin damda atladim simdikiler deneme surusuBeklerim Can'ım zaten evde yanlızım senin işe sabahları yürüyüş öğlen spor salonuna gider akşamda yüzmeye gideriz kocamda yok Nasıl olsa sabahdan akşama kadar güleriz ben çok neşeliyimdir birde yüksek atlama önce 20 ile başla ertesi gün 30 öyle öyle rakamı artır sende aşağı katta atlasan olmaz mı ?
Soğukta mı canım hasta olursunCanim dama ciktin damda atladim simdikiler deneme surusu
14. Takım teşekkürlerini sunarIyi pazarlar 14.takımın güzelleri
Bu haftaki 1.liğinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum
Bireysel derece yapan arkadaşı da ayrıca kutlarım
Pazar tuzaklarına düşmeden geçireceğiniz bi hafta sonu diliyorum
9.takımdan sevgilerle
Maşallah süpersin tatlım14. Takım teşekkürlerini sunar
Tesekkur ederim canimMaşallah süpersin tatlım
Sen diyete yenimi başladın
Sırrını okudum akşamları yemiyorum demişin
Acıkmıyomusun
Aman dikkat et vücudun bu düzene alışınca metobolizman yavaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?