- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.261
Harika biiir menü afiyet olsun canimmMenümü de yazayım..
Sabah: menemen, kk peynir, beş ceviz, iki tatlı kaşığı pekmez..
Akşam: bir kase yayla çorbası, pazı kavurma, marul salatası..
Komşuda bol bol çay..
Ayy bu hafta da benim regl haftamYansır canım merak etme gecen hafta reglin vardı bu hafta çok güzel bir şekilde yansır
Gülmene sevindim canım işte boşveremiyorum ya spor salonunda gizli saklı soyunuyorum hırsız gibi kimse görmesin diye burada biraz zor işte evet ne düşünürse düşünsünler ne 38 beden miAayy miyaaavvvalla çok güldüm haa boşveeeer vereceğin kiloları alacağin 38 benden kıyafetleri düşün gerekirse diyette olduğunu ve kurallarin olduğunu söylersin nasil istiyorlarsa öyle düşünsünler
ay canım tartıda ki rakam biraz fazla olabilir moralini bozma sukuatcı bayanAyy bu hafta da benim regl haftam
Tamamdir izin dedigimiz sey nasil oluyorsa onu yapalim.tekrar gelirim..Istersen kendini toparlayana kadar izne ayirayim seni canim iyi hissedince tekrar dönersin aramizaayrilmakk yokk bizi nasil birakicaksin biz ( ben) seni birakmak istemiyoruuz
En az iki hafta en çok sen ne kadar istersen izne ayrilabilirsin güzelim ama döndüğünde kilo almiş olma unutma o kadar emek verdinTamamdir izin dedigimiz sey nasil oluyorsa onu yapalim.tekrar gelirim..
Kizlar hepiniz kendinize iyi bakin guzel kilolar verin.hoscakalin simdilik.
Malesef haklısın canim insanlar gerçekten diş görünüşe önem veriyor bazi insanlarda buna göre davranıyor ne kadar yanlışGülmene sevindim canım işte boşveremiyorum ya spor salonunda gizli saklı soyunuyorum hırsız gibi kimse görmesin diye burada biraz zor işte evet ne düşünürse düşünsünler ne 38 beden micanım benim hedefim 36 beden olmak orda kimsenin beni bu kıyafet ile muhatap olucanı sanmam biliyor Musun insanlar dış görünüşe önem veriyorlar bunu çok yaşadım
Iyi geceler canımİyi geceler kızlar
Slm canim takima katılmak mi istiyorsunSelam kizlarrr.. bende diyetteyimmm diyet gunluklerine bakiyorummm yana yakilaa kim napiyo diye
4ocakta basladimmm 87 kg dim...
Dun sabah 81.7
siz neler yapiyosunuzz??
Kilo verenlerden puff noktalari alsak iyi olur
Bugün hemen dengele sevtalcim kilo olarak döner yoksaKızlar günaydın.günüm çok kötü geçti.hiç dikkat edemedim ama yarından itibaren gayet disiplinli devam edicem inş.evede geçersem süper olcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?