Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canim takim içinde pazartesi de tartılıyoruz haftasonu kaçamaklarıni engellemek için
Bilmiyordum bu haftalık böyle olsun. Bende kaçırmam tartı günlerimizi artık. Haftasonu takıma çok adapte olamadım. Sohbetlere dahil olmayı beceremedim. Bugünden itibaren inş kaynaşacağım.

Bilmiyordum bu haftalık böyle olsun. Bende kaçırmam tartı günlerimizi artık. Haftasonu takıma çok adapte olamadım. Sohbetlere dahil olmayı beceremedim. Bugünden itibaren inş kaynaşacağım.
Burası çok motive ediyor canım..takibi bırakma hepberaber kilolarımızı verelim fit olalım tatlım...

Burası çok motive ediyor canım..takibi bırakma hepberaber kilolarımızı verelim fit olalım tatlım...
Geçmiş olsun miniğin hastalanmış sanırım.
Hiç bırakır mıyım?
Takımda spor durumları ne alemde gözüme çarpan arkadaşlar var spora asılan ne güzel.

Günaydın kızlar.tartıldım 66.2 kg.
+ 1.800 çok kötü çok.perşembeden beri.neyse bubhafta telafi etcem artık.

"Hic umrumda degil" demen canim

Ooh sefan olsun valla. 38 bedende sıkı olursin zaten sporla devam edersen

Kucuk beden kiyafetler almak insani cok motive ediyo cok da guzel yapmissin
evet Can'ım hiç umurumda degil çünkü zayıflayıp almak istiyorum eşim söz verdi 3000 TL para vericem A-z dolabını değiştir dedi bende bu Hakkı'mı zayıflayıpda kullanmak istiyorum insanlar baksınlar çok da fifi[/QUOTE]

Ooo 3000 tl para neler neler aliniir

Valla ben pek kiyafet alisverisi yapmayi sevmiyorum ya hem kilodan hem elime gecen parayi kitaba yatirdigimdan

Ayy kimler gelmisss. Dugun kacagi gelmisss. Ruveydamm nasilsinn bitanemm. Baya merak ettik seni. Nasildi dugunn evlilikk nasil gidiyorr. Ben vermeye basladim tatlim. Simdi termale tatile geldimm almadan donsemm iyi ama bakalimm.

Iyiyim valla cok sukur. Ben de buraya gelemedikce kendime dert ettim. Yerlesmem falan anca oldu esyalar alisma sureci vs derken anca gelebildim. Ama eski takimdan kimseler kalmamis

Siz neler yaptiniz nasilsiniz? Almadan donersiniz kaptanim ya bence.

Sudbanazenin canım çok mu yoğunsun ? Dogru senin bu hafta sınavın vardı ?
Canim valla kitabi bile elime alamiyorum dogrusu niyedir bilmiyorum bi keyifsiz bi halsizim sadece uyasim var baska bisey yapasimda yok calismayincada vicdan azabi cekiyorum

Ayyy kendimi toplayip havalanip yine birinci olmak istiyorum

Ayyy niye boyle oldum ki valla bende bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…