Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben 2014 hayatimda hic 8leri gormemstim hamileyken 9bucuk alinca gorduk
1-2aya kadar 88-89goruyodm cok sukur kirdimmm 80oldum az kaldi 7lere azim edersek oluruz canmm sen kacsin
Cuma gunu itibariyle 85.8 de ama 105 leri bile gordugum oldu

Diyete baslamadan 96 kiloydum stajdaydim bende birimim degisti ben oturmayi pek sevmiyorumda baskalarinin ayak isleri olursa falan verin hallederim diyordum o aradada adımlarımı fala n sayiyordum bazen 15000 yaptigim oluyordu oyle öyle bi baktim 92 ye falan diyet yapmadan gelmisim

Sonra dedim ki o zamam ben kilo verebiliyormusum o arada burda takima girdim bi ileri iki geri yavas yavas bu kiloya geldim

Gerci staj bittiginde kilo vermem durdu diyebilirim hatta ara ara almaya basladim ama normalde olsa pes ederdim ama burdakiler oyle guzel motive esiyir ki

Ben bu gun 85 sem sahiden burdaki herkesin katkisi var

Sınavların nasıl geçiyor canım allah yardimcin olsun insallah

Maşallah canım çok güzel vermissin sende :)

Gomlek almistm ince cizgili tam oluyo bugun bir giydim dort parmak bol duruyo 2014de giydigim gomlek vardi bu yaz dugmeler birbrine erismiyodu giydim suan taam oluyo okadar sevndim ki motivem tavanlardaaaaasporumada devam edeyimmmm
senin adına çok sevindim. evet bunlar insanı inanılmaz motive ediyor. darısı başıma

Sarkma karın kısmımda oldu canım ayakta durunca belli olmuyorda oturunca katlanıyor goguslerim 2 beden küçüldü
Ya bende gogus bolgesi problemlide kimisi göğüsler kuculmez diyo ama ben yillar once kilo vermistim o zamam goguslerim kuculfu diye hatirliyirum bunu duyduguma sevindim

Canim bu arada karin bolgesi icin cocuk var mi varsa ise yarar mi bilmiyorum ama kibrit toplama diye bir hareket var belki duymussundur iste 1 kutu kibriti yere dokuyorsun

Bir sag elle bir sol elle toplamaya basliyorsun bitinceye kadar ama toplarkende egilmeden comelerek tam oturmadan aliyorsun kalkiyorsun tekrar comelip bu sefer diger elle aliyorsun

Gerci ben adam akilli anlatamadim ama sahiden yoran bi hareket bi dobem bende yapmistim pantolonumun dugmesi kapanmiyordu devamli yaptiktan sonra bende gozle gorulur bi gelisme olmustu

Birde nette bir yerde Emine Ün 'ün dogumdan sonra o sekilde karin bolgesini topladığıni okumustum

Bende kilo vermem yavaslayip durduktan sonra yapayim diye dusunuyorum malum bir sure sonra kilo verme duruyor

Ya kusura bakma cok konusan biriyim ya kisa ve oz anlatamiyorum

Canim benimki aöf sınav bu hafta sonu sajiden cok korkuyorum gecen yılda kaldigim dersler vardi

Inşallah bu sefer gecerim
inşallah canım. benim de sınavlar var. ben de kitabın ağzını açamadım bi türlü. iki çocuk ev falan derken zaman geçiyor. bu sefer özet kitaplardan alıcam. bi de msj geldi mi bilmiyorum sana. açıköğretimin e_beta öğrenme diye bir sitesi var. burda özetler testler var. oraya da bi bak derim.

Allah yardimcin olsun insallah canim

Valla ben bu sefer iyi calistim ama ev sobali babam evdeyken sabah aksam tv son ses acik o gurultude aklima ne kadar girdiyse artik

Birde koltukta oturarak calisiyorum sanirim kitaba egilmektenmidir nedendir bilemedim sirtimda felaket bi agri var

Hangi bölüm tatlım kacıncı sınıf?
Bende işletme 2. sınıftayım ama hala başlayamadım kitap yanımda ama iş yerinde olunca boşluk bulamadım. Canımda almadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…