- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.441
İnşallah canım görürsünüz tabiiiii ben 100 kilodan indim geçen sene şubatta başladım bir sene olacakInsallah bizlerde oyle 7 li 6 lı gunleri goruruz
Evettt baya Dikkatliydim :)Tebrik ederim haftasonu kaçamaksız geçmiş
Cuma gunu itibariyle 85.8 de ama 105 leri bile gordugum olduBen 2014hayatimda hic 8leri gormemstim hamileyken 9bucuk alinca gorduk
1-2aya kadar 88-89goruyodm cok sukur kirdimmm 80oldum az kaldi 7lere azim edersek oluruz canmm sen kacsin
Sınavların nasıl geçiyor canım allah yardimcin olsun insallahCanim valla kitabi bile elime alamiyorum dogrusu niyedir bilmiyorum bi keyifsiz bi halsizim sadece uyasim var baska bisey yapasimda yok calismayincada vicdan azabi cekiyorum
Ayyy kendimi toplayip havalanip yine birinci olmak istiyorum
Ayyy niye boyle oldum ki valla bende bilemedim
Masallah canim ya cok iyiymisdin bu arada bisry sorabilirmiyim zarkma falan oldu muİnşallah canım görürsünüz tabiiiii ben 100 kilodan indim geçen sene şubatta başladım bir sene olacak
Canim benimki aöf sınav bu hafta sonu sajiden cok korkuyorum gecen yılda kaldigim dersler vardiSınavların nasıl geçiyor canım allah yardimcin olsun insallah
Sarkma karın kısmımda oldu canım ayakta durunca belli olmuyorda oturunca katlanıyor goguslerim 2 beden küçüldüMasallah canim ya cok iyiymisdin bu arada bisry sorabilirmiyim zarkma falan oldu mu
Birde gogusler kuculuyo mu
Aa evet bu hafta sonu sınavlar allah zihin açıklığı versin canımCanim benimki aöf sınav bu hafta sonu sajiden cok korkuyorum gecen yılda kaldigim dersler vardi
Inşallah bu sefer gecerim
Maşallah canım çok güzel vermissin sende :)Cuma gunu itibariyle 85.8 de ama 105 leri bile gordugum oldu
Diyete baslamadan 96 kiloydum stajdaydim bende birimim degisti ben oturmayi pek sevmiyorumda baskalarinin ayak isleri olursa falan verin hallederim diyordum o aradada adımlarımı fala n sayiyordum bazen 15000 yaptigim oluyordu oyle öyle bi baktim 92 ye falan diyet yapmadan gelmisim
Sonra dedim ki o zamam ben kilo verebiliyormusum o arada burda takima girdim bi ileri iki geri yavas yavas bu kiloya geldim
Gerci staj bittiginde kilo vermem durdu diyebilirim hatta ara ara almaya basladim ama normalde olsa pes ederdim ama burdakiler oyle guzel motive esiyir ki
Ben bu gun 85 sem sahiden burdaki herkesin katkisi var
Birde hedef kilonu alayim canim not edicem26yasindayim 160boy suan 81.4kg yum baskaa :)
çayla hiç aram yok. içtiğim bir iki çayı da bıraktım artık. bitki çayları içiyorum. bunca zamandır nasıl keşfetmedim hayret.Şekeri bırakmanı sevindim canım artık içtiğin çayların tadını daha çok varacaksın
senin adına çok sevindim. evet bunlar insanı inanılmaz motive ediyor. darısı başımaGomlek almistm ince cizgili tam oluyo bugun bir giydim dort parmak bol duruyo2014de giydigim gomlek vardi bu yaz dugmeler birbrine erismiyodu giydim suan taam oluyo okadar sevndim ki motivem tavanlardaaaaa sporumada devam edeyimmmm
Ya bende gogus bolgesi problemlide kimisi göğüsler kuculmez diyo ama ben yillar once kilo vermistim o zamam goguslerim kuculfu diye hatirliyirum bunu duyduguma sevindimSarkma karın kısmımda oldu canım ayakta durunca belli olmuyorda oturunca katlanıyor goguslerim 2 beden küçüldü
60diyelim :) simdilikkkBirde hedef kilonu alayim canim not edicem
inşallah canım. benim de sınavlar var. ben de kitabın ağzını açamadım bi türlü. iki çocuk ev falan derken zaman geçiyor. bu sefer özet kitaplardan alıcam. bi de msj geldi mi bilmiyorum sana. açıköğretimin e_beta öğrenme diye bir sitesi var. burda özetler testler var. oraya da bi bak derim.Canim benimki aöf sınav bu hafta sonu sajiden cok korkuyorum gecen yılda kaldigim dersler vardi
Inşallah bu sefer gecerim
Insallah canimmmmmmm kacamaksiz yaparsan gidiyo :) bende 15gunde verdimsenin adına çok sevindim. evet bunlar insanı inanılmaz motive ediyor. darısı başıma
Allah yardimcin olsun insallah caniminşallah canım. benim de sınavlar var. ben de kitabın ağzını açamadım bi türlü. iki çocuk ev falan derken zaman geçiyor. bu sefer özet kitaplardan alıcam. bi de msj geldi mi bilmiyorum sana. açıköğretimin e_beta öğrenme diye bir sitesi var. burda özetler testler var. oraya da bi bak derim.
Hangi bölüm tatlım kacıncı sınıf?Allah yardimcin olsun insallah canim
Valla ben bu sefer iyi calistim ama ev sobali babam evdeyken sabah aksam tv son ses acik o gurultude aklima ne kadar girdiyse artik
Birde koltukta oturarak calisiyorum sanirim kitaba egilmektenmidir nedendir bilemedim sirtimda felaket bi agri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?