Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

internet varsa dediğim siteye bak mutlaka. ders çalışırken bile dik durmaya çalış. ben de kambur dururum bazen ağrı oluyor sonra. böyle ağrı olunca yere uzanıp kendimi serbest bırakıyorum. eşim de iki elini üst üste koyup iki kürek kemiğimin arasına hafifçe bastırır. kırt kırt diye bir ses çıkıyor. duruşum yüzünden kemikler yamuluyor mu ne. o hareketi yapınca çok rahatlıyorum ağrı falan kalmıyor bi de sırtım dikleşiyor. tabi fazla bastırmaması lazım yapan kişini hafif bastırıp o sesi duyması yeterli.

Evett tqbi gogusler kuculmezmi ya benm bile suan ufalma var anlasiliyo.. daha oncede verdigimde ic camasr bedenim degismisti..hatta bir arkadasn acayip buyuktu kiz zayifladi suan kucuck oldu :) yani kuculuyorr ama cok kuculmesn 80-85iyidir

Sagoldin canim dedigin siteyede bakicam sende cikmis sorulara netten bak bazen benzer sorular cikiyor diyorlar

Evett tqbi gogusler kuculmezmi ya benm bile suan ufalma var anlasiliyo.. daha oncede verdigimde ic camasr bedenim degismisti..hatta bir arkadasn acayip buyuktu kiz zayifladi suan kucuck oldu :) yani kuculuyorr ama cok kuculmesn 80-85iyidir
Ayyy canim bi kuculseydide hayirlisiyla

Insan kendi kilosunu pek anlamaz ya bende oyle pek buyuk gormuyorum ama baskalari buyyk buyuk diye diye cok moralimi bozuyor

Hatta birgun bi kasiyer estetik operasyonla kucultmeyi dusunseniz demisti aklima gelince bile uzuldum simdi

Ohaa kac takiosun ki ? Tabi soylemek istersen

bu arada kilomu yazayım
60.1
2 gün önce 61 çıkmıştı tartıda. offf sinir oluyorum bu tartıya.
yine 57 den 60 a bütün rakamları gördüm. 38 beden elbiseye rahatça girmedikçe bu tartıya inanmıycam

Kapisalim arkadasim suan 85.8 im nisanin 1.ne kadar 60 bilemedin en fazla 65 olmam lazim

Belki rakabet bizi dahada hirslandirir
Tamam ben suan 80.9oldum sabah yani.. bende nisanda zayif olmak istiyorm cunku mayista dgun var kuzenimin nisaninda dana gibiydim bari dugunde oooooo parteyeeee baaaak desinler hahaha bi sene onceye kadar havali havali gezerken piss diye sondumm tabi kg alinca neyse yaza bombaa gibi gircezzz..
Kapisalim kacamaklari yapmamaya calisalmm bakalm neler olcak

Canin ara ara olur oyle 100 200 fazlaliklarda benden tafsiye tartiya ciktigin gun 1 kereden fazla tartilma

Moral bozukluguda kilo vermeyi etkiler

Konuş tabiki canım bende severim konuşmayı ..benim iki sezeryanim var oğlum şubatta 2 yaşına girecek....ama dediğin hareketi deneyeceğim toplansın istiyorum oturunca da ince gorunsun anladım dediğin hareketi de

Tamam canim peki senin nisan hedefin kac

Kuculuyo canım merak etme ben emzirdigim halde küçüldü 95 ti 85 oldu 80 bile oluyor da ben yavaş yavaş kucultecegim

ben de yapayım bari dediğiniz hareketi. ben de 2 normal doğum yaptım. göbek çok fena

Kiz
  1. kizzzzz brn okadar olmaya calisiyorm cekill gozumn onunden cibikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…