- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.481
Benimde sezeryan canım benim de fena gobegimben de yapayım bari dediğiniz hareketi. ben de 2 normal doğum yaptım. göbek çok fena
Kiz
- kizzzzz brn okadar olmaya calisiyorm cekill gozumn onunden cibikkkk
çok tatlısınnnn güldürdün beni
Sende nasıl gobek durumuBu arada bende sezeryan yaptmmm
Vallaa gobek vardiii simdi kg vernce bayaaa cekildi mide yok alt gobek var oda azSende nasıl gobek durumu
canım benim havalanmıyorum inan. boyuma göre kilom fazla. minyon tipliyim. göbek bel kalın çok kötü duruyor. nerden baksan 6-7 kilo fazlam var.Havalanmaaa
Saka saka verirsin merk etme sık disini 15-20gune gdercanım benim havalanmıyorum inan. boyuma göre kilom fazla. minyon tipliyim. göbek bel kalın çok kötü duruyor. nerden baksan 6-7 kilo fazlam var.
Inşallah canim ya en cokta ordan vereyim istiyorumKuculur canim merak etme sen kiskaniyolar onlar takilma..
suan yapiyosun dimi nasil gidiyoInşallah canim ya en cokta ordan vereyim istiyorum
Neyi anlamadimsuan yapiyosun dimi nasil gidiyo
Artık içtiğin sıvıların tadını varacaksın Can'ım bende yeşil çay dışındakileri içiyorumçayla hiç aram yok. içtiğim bir iki çayı da bıraktım artık. bitki çayları içiyorum. bunca zamandır nasıl keşfetmedim hayret.
İnşallah hep birlikte canımAy insallah cnm insallah bu hafta 7leri goruruz beraber
Diyet cnm ya :) nasil gidiyo diyorumNeyi anlamadim
Nazara geldinCanim valla kitabi bile elime alamiyorum dogrusu niyedir bilmiyorum bi keyifsiz bi halsizim sadece uyasim var baska bisey yapasimda yok calismayincada vicdan azabi cekiyorum
Ayyy kendimi toplayip havalanip yine birinci olmak istiyorum
Ayyy niye boyle oldum ki valla bende bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?