- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.501
Canım süpersinCuma kilom 70.3
Pazartesi kilom 69.8
Süpersin canım 100 kg 76 kg düştün harikasın sen dukan mı yapıyorsunİnşallah canım görürsünüz tabiiiii ben 100 kilodan indim geçen sene şubatta başladım bir sene olacak
Sen neler biliyormuşsun Can'ım maşallah o hareketi denenmeyeyim bende bana mekik çekmek yasak boynumdan onu bir deneyeyimYa bende gogus bolgesi problemlide kimisi göğüsler kuculmez diyo ama ben yillar once kilo vermistim o zamam goguslerim kuculfu diye hatirliyirum bunu duyduguma sevindim
Canim bu arada karin bolgesi icin cocuk var mi varsa ise yarar mi bilmiyorum ama kibrit toplama diye bir hareket var belki duymussundur iste 1 kutu kibriti yere dokuyorsun
Bir sag elle bir sol elle toplamaya basliyorsun bitinceye kadar ama toplarkende egilmeden comelerek tam oturmadan aliyorsun kalkiyorsun tekrar comelip bu sefer diger elle aliyorsun
Gerci ben adam akilli anlatamadim ama sahiden yoran bi hareket bi dobem bende yapmistim pantolonumun dugmesi kapanmiyordu devamli yaptiktan sonra bende gozle gorulur bi gelisme olmustu
Birde nette bir yerde Emine Ün 'ün dogumdan sonra o sekilde karin bolgesini topladığıni okumustum
Bende kilo vermem yavaslayip durduktan sonra yapayim diye dusunuyorum malum bir sure sonra kilo verme duruyor
Ya kusura bakma cok konusan biriyim ya kisa ve oz anlatamiyorum
Benim 109 dü şuan 90 canımAyyy canim bi kuculseydide hayirlisiyla
Insan kendi kilosunu pek anlamaz ya bende oyle pek buyuk gormuyorum ama baskalari buyyk buyuk diye diye cok moralimi bozuyor
Hatta birgun bi kasiyer estetik operasyonla kucultmeyi dusunseniz demisti aklima gelince bile uzuldum simdi
Bi dene istersdn duzenli bi sekilde insallah faydasini gorursunSen neler biliyormuşsun Can'ım maşallah o hareketi denenmeyeyim bende bana mekik çekmek yasak boynumdan onu bir deneyeyim
Daridi basimaBenim 109 dü şuan 90 canım
Masallah canim sporada basladin artik kim tutar seniKızlar bugün yemeğimi erken yedim 3 hafta böyle devam edicem 06:00-kuru domatesli keten tohumlu çörek otlu omlet,avuç içi kadar peynir yeşillik ,tarçınlı süt ,15 adet zeytin 13:00-tost makinesinde 4 dilim sucuk ,10 adet zeytin,1 çay bardağı kuruyemiş şekersiz adaçayı 14:00-1 saat Kardio +1 saat ağırlık
Denemezmiyim Can'ım çünkü göbek kısmım tam erimedim mekik yasak en kısa zamanda deniyecemBi dene istersdn duzenli bi sekilde insallah faydasini gorursun
Sonunda 2 hafta aradan sonra şükür başladım yarında şu yüzmeye başlasam süper olucakMasallah canim sporada basladin artik kim tutar seni
Ne yap biliyor Musun ben ağırlık ile küçülttüm küçük pet şişeler var ya içine kum doldurDaridi basima
Canım doydun muKizlar bende menumu yazayim simdi babam gelince giremem falan
Sabah:1 haslanmis yumurta 5 zeytin 2 dilim peynir
Öğle:1 tabak haslanmis az yagda cevrilmis yarma
Yok canim sen merak etme baya küçülüyor gerek yok öyle operasyona bazi insanlar çok abartiyor gerçektenAyyy canim bi kuculseydide hayirlisiyla
Insan kendi kilosunu pek anlamaz ya bende oyle pek buyuk gormuyorum ama baskalari buyyk buyuk diye diye cok moralimi bozuyor
Hatta birgun bi kasiyer estetik operasyonla kucultmeyi dusunseniz demisti aklima gelince bile uzuldum simdi
Geldiiimm bengiimmm
Ne yap biliyor Musun ben ağırlık ile küçülttüm küçük pet şişeler var ya içine kum doldurbu hareket gibi şişeleri al eline otur ve yap
Kiz doydun mu ne kelime inan son kasiklari zorla migdem bulana bulana yedim onuda belki aksam acikirim kacamak yapmayayim diye zorladimCanım doydun mu
Yani insan kendi kilosunu falan gormez ne kadar sisman olursa olsun farketmez ya bende bazen acaba sahiden dedikleri kadar var mi diye dusunuyorum uzuluyo insan gercektenYok canim sen merak etme baya küçülüyor gerek yok öyle operasyona bazi insanlar çok abartiyor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?