- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.721
domination yok kuzum ben sıkıntıya gelemem ne bu böyle benim bildiğim bir şey var oda yememek :jeyyar:
slm kizlar hemen yazip cikacagim bugun gelemedim tam geldim komsum geldi hatta acik birakip gitmisim oyuzden kusura bakmayin bugun benim dogum gunum tebrige acigim tebrikleri alim lutfen
iste pastaydi suydu buydu misafirdi ugrastim durdum aksamada zor gelmem yarin gorusuruz artikin esime dogum gununde kosu banti al dedim ya bilmiyom sonra demisti insallah alir beni kirmazda hadiyin opuldunuz eli kulaginde gelir simdi sevgili kocacigim
2.günüde devirdim akşam mönüsü ;
ızgara tavuk
2 kaşık bulgur pilavı
az salata,domates
1 bardak ayran arkasından bol su
deminde aylardır yuzune bakmadıgım kondisyon bisikletime bindim 15 dk tepindim nede olsa ilk gün bacaklarım ağrıdı herkese iyi geceler
bari uygulayabildinmi kız...
görcem bkam diger sayfalarda
oooffff offfff :sinifsinif: ya keşke yemeseydim bi dilim yicektim. sayısını tam saymadım ama en az 2 dilim kek yedim mafoldumben yok yok bundan sonra ucundan azcık alıcam,tadına bakıp bırakıcam yoklmaz:
ben böle arada bişey yiyince sonradan çok pişman oluyorum keşke yemeseydim diye nerdeyse ağlıycak gibi oluyorum ya midem şişti resmen o kadar yemişim ki mafoldumben senağlama benneyaptımki
yok kız nerdeeeeeeeeeeeeeee mafoldumben mafoldumben mafoldumben allahtan bu hafta diskalifiye olmuyorum lülülülülülü
şimdi gelelim bana ..sabah mesaiden gelince eşimle kahvaltı yaptık 1 dilim den az ekmek yarım yumurta .az peynir..
aslında saat 11 olmuştu tabi bu arada
ardından türk kahvesi
sonra evden çıkık terziye ugradık 2 kaprim vardı geniş onları daraltık.yeni kot almıştım boy ayarlaması yaptırdım..artık dar giymek istiyom..genişte insan kilo alıyo..
sonra fotografçıya gittik..saat 12 den 5 e kadar fotograf seçtik..digitaller için ve albüm için...of ..sigara yasagı var diye fotografçı arkadaş masaya çekirdek ...kayısı salatalık koydu..eee5 saat ne yedim bilmiyom...sonra anneme ugradım oda dondurma yedirdi...yemiycem desemde ..kızdı..çok zayıfladın yeter artık diye..yeni arkadaşlar bilmezler annemde kocamda daha fazla zayıflamamı istemiyolar
evde akşam çocuklara makarna ve çorba yaptım ..küçük oglanın 2 çatal kadar kalan makarnasını yedim...
arkasından puding yapmıştım..allahım büyük oglum zorla 2 tatlı kaşıgı yedirdi...
ya bi insanın çevresindeki herkesmi karşı olur bu kadar ya..mafoldumben
ee tabi şimdide form çayı..sen durma ugraş emoşum senin çevrendekiler bu kadar karşıyken:uhm:
ahan da aslım burdaymışopuyorumnanaktan
yemeeeeeeeeeeeyasakkelime
evet burdayım nasılsın emoşum görüşemedik uzun zamandır ya burdada kovalamaç oynuyoruz. msj gönderiyorum bak bi ona kaydirigubbakcemile3
2 dilimde mi miden şişti tabi dilimde göreceli bişeylmaz:
niye açık degilsin kız
oooffff offfff :sinifsinif: ya keşke yemeseydim bi dilim yicektim. sayısını tam saymadım ama en az 2 dilim kek yedim mafoldumben yok yok bundan sonra ucundan azcık alıcam,tadına bakıp bırakıcam yoklmaz:
ben böle arada bişey yiyince sonradan çok pişman oluyorum keşke yemeseydim diye nerdeyse ağlıycak gibi oluyorum ya midem şişti resmen o kadar yemişim ki mafoldumben senağlama benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?