- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.761
gunaydın herkese
ben ıyı degılım bır haftadır her yemekten sonra ayaklarımda ve ellerımde uyuşma oluyordu....sımdı hıc kesılmıyor uyusmalar devam edıyor...ben 2 hafta ızın almak ıstıyorum musade edersenız....sanırım şeker cıkıcak bende...karpuzuda bırakıyorum bugun bol su ıcıyorum ama faydası olmadı....
görusmek uzere kızlar...
kzlar nasılsnızz bkalım?nasıl gidior diyetlerr cuma yaklaşıorr amanın dikkat edin :1rolleyes:
selam kızlar bu gün çok stresli ve yoğun bir gün geçirdim bi türlü oturamadım pc nin başına dünde öyleydi malum salıydıya
neslicim dün doğum gününmüş anladığım kadarıyla kutlıyamadım seni ama geçmiş doğum günü olarak kutlıyım artık nice yaşlara arkadaşım mutlu ve ailenle birlikte inşalla
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu hafta 1. olucaz kaydirigubbakcemile3 içime doğuyo ya da ilk 3e gireriz kaydirigubbakcemile3
Neslihan ablacım ben takıma girdim mi bu arada -tatlicadiarzu-
ANNEN HAKLI AMA GÜN İÇİNDE 2 ÖĞÜN TÜKETECEKSİN HERBALİFE I SABAH VE AKŞAM YAPIYORDUM BEN ÖĞLENDE TAVUK BALIK KEPEKLİ TOST BUNLARDAN BIRINI YIYORDUMşakkıdı
he he sen boyle yemeye devam edersen oo biz biraz zor birinci oluruz kiz doverim seni bak ha yiyip durma birgun tut biirgun ye olurmu hic hadi toparlan guzelim
takimda olup olmadigini bugun oyylama yapacagim guzelim
anam canım bugün çeşit çeşit makarnalar yemek istiyo değişik değişik soslu makarnalar birkaç tarif veremmi size akşam yapıp yiyelim afiyetlen ben saat dokuzda eve gidiyom onları yapam sofra kurayım falan saat 10 osaatten sonra güzel gider hani ben diyete başladığımdan beri makarnayı ağzıma sürmedim nasıl canım istiyo bugün tam dört aylık hasretliğimiz var canım makarnalarımla
ızgara köftem var öğlene bunu yapmasını biliyorum bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?