Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün sonunda lapaya başladım sabah 2-3 kaşık yedim şimdi de azıcık sarı leblebiyle form çayımı içiyorum 3 gigi tekrar lapa yicem sonra 6da yicem aralarda da sebze-meyve :lepi: bugün kararlıyım tam anlamıyla lapa diyetini başarıcam :enbuyukkk: zaten kaç gündür moralim 0a indi :bbo: mafoldumben oofff o kadar mutsuzum ki ya mafoldumben

bugün sonunda lapaya başladım sabah 2-3 kaşık yedim şimdi de azıcık sarı leblebiyle form çayımı içiyorum 3 gigi tekrar lapa yicem sonra 6da yicem aralarda da sebze-meyve :lepi: bugün kararlıyım tam anlamıyla lapa diyetini başarıcam :enbuyukkk: zaten kaç gündür moralim 0a indi :bbo: mafoldumben oofff o kadar mutsuzum ki ya mafoldumben
bozma moralini minik kuş diyetteyken hepimizin ruh hali gidip geliyo diyeti devam ettirebilmek için moralli olmak gerekiyo bide oyediğin sarı leblebi değil beyaz leblebi olacak güzelim diyette beyaz leblebi kullanılıyo ikincisi lapa diyetinde o gün sadece sebze ve meyve yeniyo at elinden o leblebileri çabuk lapanın yanına salata yap güzelim o iyi gidiyo
slm nazco aynı dert bendede var bende 8 de evdeyım yemek hazırla sofra derken 9 oluveriyor aramızda kalsın makarna benımde vazgeçilmezimdir ben hiç yememezlik yapmadım ama tabaklar dolusuda yemedim:olmaz:sos tarifi veririsen haftasonu eşime yaparım oda çok sever
ben tarifleri verimde nesli kafama oklava indirmezmiki herkezin canı çekiyo diye bide anlatırken ben dayanabilirmiyimki

kızlar kusura kalman dün giremedim..
servis personelimizin babası vefat etti..
adam muayeneye geldi...sabah o sırada kalp krizi geçirdi...
mudahaleler falan yok döndüremediler..
ikindi namazındada defnedildi...bende giremedim..
akşamda öyle işte..birazdan tekrar ugraycaz..

anam canım bugün çeşit çeşit makarnalar yemek istiyo değişik değişik soslu makarnalar birkaç tarif veremmi size akşam yapıp yiyelim afiyetlen ben saat dokuzda eve gidiyom onları yapam sofra kurayım falan saat 10 osaatten sonra güzel gider hani ben diyete başladığımdan beri makarnayı ağzıma sürmedim nasıl canım istiyo bugün tam dört aylık hasretliğimiz var canım makarnalarımla

kız dalgamı geçiyon yarın akşam ye bari

içimde bi his var galiba ben takıma giremiycem hatta kesin diyebilirim :çok üzgünüm:
ya sus be sende en cok paylasimda bulunan kisi dedikya sen suanda en cok paylasimda bulunansin guzelim kafani yorma
ufff firmanın yemeklerınden nefret edıyorum bi türlü yapmışlar yıyemedım onun yerine tutsun dıye mecburen 3-4 çatal makarna yedim mercimek çorbası yarım domates ve bir dilim kepek ekmeği şimdide bol suuuuuuuu
afiyet olsun guzelim vall aiyi bu kadar yediysen
ızgara köftem var öğlene bunu yapmasını biliyorum bu sefer:D:D
kiz aferim sana
canlar meraba bugün artık buradayım ziyeretlerinizi bekliyorum ben dün ve bugün klasik günlük yemeğimi yiyiyorum artık biliyosunuz tek tek anlatmıyorum ama acayip bir iştah var bugün bende hep midem kazınıyo sürekli bişiler yemek istiyorum nasıl olacak bilmem
valla burdayiz canim vall abenimde istahim cok fena ama diskalifiye olmak var sonunda ugrasiyoruz bakalim sende tut kendini bugun
oh cok sukur kiz aferim sana hadi bakalim bugun yap sunuda yarin iyi bir sonuc al yarinda yeme tartildiktan sonra

basi sagolsun arkadasinin guzelim
sen ne yaptin diyet nasil gidiyor iyimisin bari

nesli nasılsın canım düğüncüm geldi açlığımı falan unuttum ben valla bi koşuşturmaca şimdi gittiler moralimde yerine geldi

ya şu göbek işni napçam ben kilo veriyorum ama göbeğim olduğu gibi duruyo çok az küçükdü çokta çirkin duruyo sporda yapamıyorum zaman yok nasıl yok edicem sence ben bu koca göbeği

başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin

valla burdayiz canim vall abenimde istahim cok fena ama diskalifiye olmak var sonunda ugrasiyoruz bakalim sende tut kendini bugün

şu diskalifiye işi geriyo insanı bu hafta takımca tutmamız gerekecek kendimizi

başınız sagolsun bir insanın ölümüne tanık olmak üzücüdür muhakkak

üyeler arasında diskalifiye nasıl oluyor?:emir_bebek:

cokacimcoookkızlar etiform arası peynir yicem yola çıkmadan önce tutar beni

bende kaçıyorum hadi ii geceler kızlar kaydirigubbakcemile4 yarın da tam anlamıyla bi lapa diyeti yapıcam içine yarım bulyon da koyuyorum yani 1 çay bardağı pirince 1/4 tablet oluyo onun da bi yan etkisi olurmu acaba lapanın etkisini azaltmaz di mi çünkü baya lezzet veriyo sade lapayı yiyemezdim ben kaydirigubbakcemile3

yok canım ne etkisi olur sadece kilo yapar:olmaz:

anam canım bugün çeşit çeşit makarnalar yemek istiyo değişik değişik soslu makarnalar birkaç tarif veremmi size akşam yapıp yiyelim afiyetlen ben saat dokuzda eve gidiyom onları yapam sofra kurayım falan saat 10 osaatten sonra güzel gider hani ben diyete başladığımdan beri makarnayı ağzıma sürmedim nasıl canım istiyo bugün tam dört aylık hasretliğimiz var canım makarnalarımla

ah canım ben izin veriyorum yarın kilo bildiriminden sonra yarım yabak yiyebilirsincokacimcoook

başınız sağolsun canım çok üzüldüm

ya şu göbek işni napçam ben kilo veriyorum ama göbeğim olduğu gibi duruyo çok az küçükdü çokta çirkin duruyo sporda yapamıyorum zaman yok nasıl yok edicem sence ben bu koca göbeği

canım onun çaresi ya spor ya estetik ameliyat başka çaresi yok malesefkaydirigubbakcemile2

aslıyla eylülce nerelerde yoklar hiç bugün

ay çok teşekkür ederim canım benimŞeniz sadece sen benim yokluğumu farketmişsin.
mutfak dolabı takıldı o işlerle uğraştım. eylülcenin pc bouk geçen konuştuğumuzda herkese selamı vardı a.s

üyeler arasında diskalifiye nasıl oluyor?:emir_bebek:

cokacimcoookkızlar etiform arası peynir yicem yola çıkmadan önce tutar beni

*kilo veremiyen kişi ilk hafta sarı kart alır. ikinci haftada veremezse son sarı kartını alır ve hala kilo veremiyorsa kırmızı kart alıp diskalifiye edilir.
*kilo alan kişiler ilk önce sarı kart alır ikinci hafta eğer kilo veremezse direk kırmızı kart alıp diskalifiye olur.
*paylaşım konusundada hergün en az bir mesaj bırakılır. eğer gelemeyecekseniz nerde olduğunuzu neden gelmediğinizi ya da neden gelemiyeceğinizi haber vermelisiniz. aksi taktirde iki kez bu kuralı ihlal eden sarı kart alır yine gelip paylaşımda bulunmazsanız üçüncüsündede kırmızı kart gösterilip diskalifiye olur.

*kilo veremiyen kişi ilk hafta sarı kart alır. ikinci haftada veremezse son sarı kartını alır ve hala kilo veremiyorsa kırmızı kart alıp diskalifiye edilir.
*kilo alan kişiler ilk önce sarı kart alır ikinci hafta eğer kilo veremezse direk kırmızı kart alıp diskalifiye olur.
*paylaşım konusundada hergün en az bir mesaj bırakılır. eğer gelemeyecekseniz nerde olduğunuzu neden gelmediğinizi ya da neden gelemiyeceğinizi haber vermelisiniz. aksi taktirde iki kez bu kuralı ihlal eden sarı kart alır yine gelip paylaşımda bulunmazsanız üçüncüsündede kırmızı kart gösterilip diskalifiye olur.

hımmm ağır kurallar varCADIARZU bilgi için teşekkürler aynalar bu arada aç kalmak yok dimi ?

hımmm ağır kurallar varCADIARZU bilgi için teşekkürler aynalar bu arada aç kalmak yok dimi ?

yok aslinda cok agir degil kurallar olmasi gereken boyle suanda bir yaris icerisindeyiz zaten o yarista yoksak eger kilo veremeyiz oyuzden diskalifiyeyi haketmis oluruz demi ama
kiz bak zor geldiyse bastan de bu ise bas koydumu bir daha geriye donus yok ona gore

Back
X