- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.841
süpersin. hava soğuk ben üşeniyorum spor yapmaya.Arti aksam 2 saate yakin spor yaptim salonda
Ya su ya da ayran ic canim biraz yemeden once.Kızlar çok acıktım eşimin kuruyemiş getirmesini bekliyorum 4 gözle
Afiyet olsun canim :)Aksam menumEki Görüntüle 1749462
afiyet olsun canım. menün güzel.Salı menum
Sabah peynir çok az yumurta
Ara yesilcay
Oglen salata ayran
Aksam iki kaşık eksili kuru bamya
Çok az leblebi
Tatlim 3 gundur gitmiyordum bide spor salonu sicak evde olunca yapasim gelmiosüpersin. hava soğuk ben üşeniyorum spor yapmaya.
Cok tesekkurlrr laf aramizda bikac ekmek dilimi yedimAfiyet olsun canim :)
Off bu kadar azcik yiyorsun masallahhSalı menum
Sabah peynir çok az yumurta
Ara yesilcay
Oglen salata ayran
Aksam iki kaşık eksili kuru bamya
Çok az leblebi
Masallah canim dayanabiliyosanBugunku menum
Sabah
Peynir
Zeytin
1 dilim salam
1 dilim ekmek
Oglen
Yesilcay
Aksam
1 Servis kasigi pilav
1 servis kasigi firinda patlican
Su 2litre
Cok tesekkurlrr laf aramizda bikac ekmek dilimi yedim
Benimde kizim almış gelmiş bana diye ınanki 5 gündür dolapta duruyor kendimi onunla imtihan ediyorum her aciktigimda kedi gibj dolaniyo rum etrafında ama yemedim çok sukur ve yemedikce bu daha çok hoşuma gidiyor azimleniyorumay ben kaçamak yaptım
eşim kek ve cips almıştı biraz tırtıkladım. hem zayıfla der hem de komplo kurar bana. olacak şey mi
hemen kalkıp spor yapmalıyım. vicdanen çok rahatsız oldum
Nettin kiz sen oyleay ben kaçamak yaptım
eşim kek ve cips almıştı biraz tırtıkladım. hem zayıfla der hem de komplo kurar bana. olacak şey mi
hemen kalkıp spor yapmalıyım. vicdanen çok rahatsız oldum
evde ben de yapamıyorum çocuklar durmuyor. ahh ahh şunlar bi büyüse de rahatlasam ben deTatlim 3 gundur gitmiyordum bide spor salonu sicak evde olunca yapasim gelmio
Canim ben izne ayrıldım burdan iki haftada 5 kilo aldım onu veriyorum oyüzden bu kadar az yoksa daha çok yerim normalde :)Off bu kadar azcik yiyorsun masallahh
tebrik ederim canım keşke ben de yemeseydim. bütün emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorumBenimde kizim almış gelmiş bana diye ınanki 5 gündür dolapta duruyor kendimi onunla imtihan ediyorum her aciktigimda kedi gibj dolaniyo rum etrafında ama yemedim çok sukur ve yemedikce bu daha çok hoşuma gidiyor azimleniyorum
Off bende ekmwgi cok severimmBende demin babama yemek hazirladim resmen ekmege ic cektim ya cok fena benim gibi ekmege asik birinin ekmekten bu kadar uzsk kalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?