Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hem tursu hem makarna offf ya bende istiyorum

Miyav_su bak birileri tursu yemis

Afiyet olsun canim yarin telafi etmeye calis cunku cumaya pek bisey kalmadı

tebrik ederim canım keşke ben de yemeseydim. bütün emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum
Hayır canım öyle hissetme ılık limonlu su iç ki gece yağa dönüşmesin ...ben diyetisyenle cips pazarlığı yapardım okadarki severim ...bişey olmaz yedin işte uzun süre yemessin artık

canım keşke sabah öğlen yeseydin de akşam hafif tutsaydın. olsun sporla yakmışsındır sıkma canını

Hmm makarna ve tursudan bişey olmazda canim aç kalıp Yemen direk yağa dönüştürür. ..Vücut kitliktayiz sinyali gönderiyor beyne ve beyin ne geliyorsa depoluyor

Hem tursu hem makarna offf ya bende istiyorum

Miyav_su bak birileri tursu yemis

Afiyet olsun canim yarin telafi etmeye calis cunku cumaya pek bisey kalmadı

canım keşke sabah öğlen yeseydin de akşam hafif tutsaydın. olsun sporla yakmışsındır sıkma canını
Pek yakabildiğimi sanmıyorum ama yarın saf proteinle beslencem telafi ederim inş.
Bide siz gibi akşam yemegini iptal etsem :/

Hmm makarna ve tursudan bişey olmazda canim aç kalıp Yemen direk yağa dönüştürür. ..Vücut kitliktayiz sinyali gönderiyor beyne ve beyin ne geliyorsa depoluyor
Doğru işte evden yemek götürmeyi unutunca dışardan yemek istemedim derken akşam oldu . Gözüm doymadı saldırdım resmen

Doğru işte evden yemek götürmeyi unutunca dışardan yemek istemedim derken akşam oldu . Gözüm doymadı saldırdım resmen
Olsun canım olur böyle skma canını yarın ilk iş metabolizmayı harekete geçirmek kıtlık filan yok dicezzz

Salı menum
Sabah peynir çok az yumurta
Ara yesilcay
Oglen salata ayran
Aksam iki kaşık eksili kuru bamya
Çok az leblebi
Afiyet olsun bengiimm çok güzel
Cok tesekkurlrr laf aramizda bikac ekmek dilimi yedim
laf aranizda miyakaladimm keşke yanina bi tabak yemek yeseydin Norwem
ay ben kaçamak yaptım
eşim kek ve cips almıştı biraz tırtıkladım. hem zayıfla der hem de komplo kurar bana. olacak şey mi
hemen kalkıp spor yapmalıyım. vicdanen çok rahatsız oldum
Aayy öyle yapar onlar sen ne bakiyosun ona hemde bide gel sende ye derler kalk spora kooooş

Iste buu bengim harikasiinn yemiceezz ericezz

Menümü yazayim kizlar
Kahvaltim ;1yumurta ,yarim muz ve iki kasik ögütülmüs findikla yaptigim omlet ,13 zeytin ,bir avuc finfik
Ara ,yarim dilim ekmek bir dilim peynir ,ikicatal recel ,bir kuru kayisi .4ceviz
Aksam ,mercimek böregi (iyice doyana kadar yedim)bir lokmacik tavuk
Spor 15bin adim yürüdüm

Kuzum sabah öğle neden bişi yemedin akşama o yüzden yüklenmişsin yarin akşam yemeğin çookkkk hafif olsun dengele canim zaten sporlar harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…