- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.861
Hem tursu hem makarna offf ya bende istiyorumMenü yazacak yüzük yok
Sabah öğle bişi yemedim.
Akşamda 1 tabak makarna üstünede utanmadan turşu yedim.
Ama sporum tam tıkırında. Focus 2. gün tamamdır. Üstüne bide Cize programının bi videosundan 15 cık yaptım.
50 de squatım var oh mis.
Reglim inanılmaz şiş hissediyorum kendimi tartılmak istemiyorum sabah hiç ama merak ediyorum ne kadar artı çıkcam.
Cumaya kadar artık kasacağım.Takıma geldiğim hafta sizi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.
Birde sabahlari ekmek almaya gidiyorum sıcacık ekmekleri alıp yiyememek bildigin çin işkencesiOff bende ekmwgi cok severimm
Olsun canım dayancazzzBende demin babama yemek hazirladim resmen ekmege ic cektim ya cok fena benim gibi ekmege asik birinin ekmekten bu kadar uzsk kalması
çok şükür bi sabahları 2 dilim ekmek yerim onun dışında hiç yemem. sen de alışırsın az daha gayretBende demin babama yemek hazirladim resmen ekmege ic cektim ya cok fena benim gibi ekmege asik birinin ekmekten bu kadar uzsk kalması
Hayır canım öyle hissetme ılık limonlu su iç ki gece yağa dönüşmesin ...ben diyetisyenle cips pazarlığı yapardım okadarki severim ...bişey olmaz yedin işte uzun süre yemessin artıktebrik ederim canım keşke ben de yemeseydim. bütün emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum
canım keşke sabah öğlen yeseydin de akşam hafif tutsaydın. olsun sporla yakmışsındır sıkma canınıMenü yazacak yüzük yok
Sabah öğle bişi yemedim.
Ama sporum tam tıkırında. Focus 2. gün tamamdır. Üstüne bide Cize programının bi videosundan 15 cık yaptım.
Reglim inanılmaz şiş hissediyorum kendimi tartılmak istemiyorum sabah hiç ama merak ediyorum ne kadar artı çıkcam.
Cumaya kadar artık kasacağım.Takıma geldiğim hafta sizi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.
ay evet ben de merak ettim onu. hem spor hem yüzme çok yoracak kendini.KızlarMiyav_su kayiplarda gorunup gorunup kayboluyo sporda cok yoruldu herhalde
teşekkür ederim canım hiç aklıma gelmedi limonlu su. .içicem mutlaka.Hayır canım öyle hissetme ılık limonlu su iç ki gece yağa dönüşmesin ...ben diyetisyenle cips pazarlığı yapardım okadarki severim ...bişey olmaz yedin işte uzun süre yemessin artık
Hmm makarna ve tursudan bişey olmazda canim aç kalıp Yemen direk yağa dönüştürür. ..Vücut kitliktayiz sinyali gönderiyor beyne ve beyin ne geliyorsa depoluyorMenü yazacak yüzük yok
Sabah öğle bişi yemedim.
Hem tursu hem makarna offf ya bende istiyorum
Miyav_su bak birileri tursu yemis
Afiyet olsun canim yarin telafi etmeye calis cunku cumaya pek bisey kalmadı
Pek yakabildiğimi sanmıyorum ama yarın saf proteinle beslencem telafi ederim inş.canım keşke sabah öğlen yeseydin de akşam hafif tutsaydın. olsun sporla yakmışsındır sıkma canını
teşekkür ederim canım hiç aklıma gelmedi limonlu su. .içicem mutlaka.
Doğru işte evden yemek götürmeyi unutunca dışardan yemek istemedim derken akşam oldu . Gözüm doymadı saldırdım resmenHmm makarna ve tursudan bişey olmazda canim aç kalıp Yemen direk yağa dönüştürür. ..Vücut kitliktayiz sinyali gönderiyor beyne ve beyin ne geliyorsa depoluyor
Olsun canım olur böyle skma canınıDoğru işte evden yemek götürmeyi unutunca dışardan yemek istemedim derken akşam oldu . Gözüm doymadı saldırdım resmen
Afiyet olsun kuzuuumAksam menumEki Görüntüle 1749462
Afiyet olsun bengiimm çok güzelSalı menum
Sabah peynir çok az yumurta
Ara yesilcay
Oglen salata ayran
Aksam iki kaşık eksili kuru bamya
Çok az leblebi
Cok tesekkurlrr laf aramizda bikac ekmek dilimi yedim
Aayy öyle yapar onlar sen ne bakiyosun ona hemde bide gel sende ye derleray ben kaçamak yaptım
eşim kek ve cips almıştı biraz tırtıkladım. hem zayıfla der hem de komplo kurar bana. olacak şey mi
hemen kalkıp spor yapmalıyım. vicdanen çok rahatsız oldum
Iste buu bengim harikasiinn yemiceezz ericezzBenimde kizim almış gelmiş bana diye ınanki 5 gündür dolapta duruyor kendimi onunla imtihan ediyorum her aciktigimda kedi gibj dolaniyo rum etrafında ama yemedim çok sukur ve yemedikce bu daha çok hoşuma gidiyor azimleniyorum
Kuzum sabah öğle neden bişi yemedin akşama o yüzden yüklenmişsin yarin akşam yemeğin çookkkk hafif olsun dengele canim zaten sporlar harikaMenü yazacak yüzük yok
Sabah öğle bişi yemedim.
Amaann sakin tadina bakma gerisi gelirBende demin babama yemek hazirladim resmen ekmege ic cektim ya cok fena benim gibi ekmege asik birinin ekmekten bu kadar uzsk kalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?