- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.801
Ayyy sen spor salonuna mi gidiyordun desene sen fazlasiyla guclu bir rakipmissinSabah; bir yumurta,ligt peynir,fume, ve cay
Aksam; yulaf kepegiyle yaptigim enfes ucgunluk ekmegimmm, bi kasik yag ile ispanakli bir yumurta kirdim bide yogurtt ohhhh miss doydummm..
Birazdan spor salonuma gidicem..
Evet canm ara vermistim mayisa kadar kayit yaptirdim. Haftada iki uc gitmem lazm. :)Ayyy sen spor salonuna mi gidiyordun desene sen fazlasiyla guclu bir rakipmissin
Spor cok etkili oluyo iyi yapmissinEvet canm ara vermistim mayisa kadar kayit yaptirdim. Haftada iki uc gitmem lazm. :)
Anladım canım bende karatay yapıyorum maşallah sana çok iyi bende şu 80 kg bir düşsem gerisi gelir biliyorum100 den 69 a düştüm canım ...karatay yaptım başta 80 kiloya kadar düştüm sonlara doğru verme durunca diyetisyene gittim onunla devam ettim 69 um suan diyetisyenide bıraktım artık çünkü sen kemiklisin ideal kilon bu dedi yağ az mis kemik ağır geliyormus böyle iste canjm :)
Buraya geldigimde 88.6 mism tam 7 kg gitmis gelmeyeli ve yag oranim 7azalmis hepsi yagdan gitmis kas oranimda yukari cikmisSpor cok etkili oluyo iyi yapmissin
Çok iyi canım maşallahBuraya geldigimde 88.6 mism tam 7 kg gitmis gelmeyeli ve yag oranim 7azalmis hepsi yagdan gitmis kas oranimda yukari cikmis(burdaki tarti tabi tok karna)
Sen spora basladin ya bu azim bu hirsla 60 larada inersin canim :)Anladım canım bende karatay yapıyorum maşallah sana çok iyi bende şu 80 kg bir düşsem gerisi gelir biliyorum
Cok mutluyum yaaaaaÇok iyi canım maşallah
Kiz oglrnde bisey yememissin bari aksam ya halsiz kalirsan nasil spor yapacaksinİyi akşamlar kızlar bugün ki menüm 06.00 kahvaltımı yaptım 1 haşlanmış yumurta 10 adet zeytin bol yeşillik bir turp avuç içi kadar peynir 1 çay bardağı kuruyemiş tükketim akşam yemeği yiyemedim heyecandan saat 15.00,17.00 fıtness yaptım şimdi de yüzme yerine geldim erken gelmişim 19,45 bekliyorum
Kiz oglrnde bisey yememissin bari aksam ya halsiz kalirsan nasil spor yapacaksin
Kiz migdemi bulandirdin be o ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?