Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kuzum o işleri denedim ama zor yolum uzun zaman yok
öğle yemeğim çorba salata bir dilim ekmek bolca salata...
Olsun canım öğleyle akşam sebzeye
Bende yaptım t25 ve aşık oldum o programa ama benim bileklerim kaldırmadi sakatlandim bırakmak zorunda kaldim

Maşallah bengiiimm harika vermişsin
Selinim canim :) ıyiki varsin
Sende sendeeeee
O zman çok iyi canimm çünkü dukan çok güzel kilo verdiriyor hadi hayirli olsun bool eksi getirsin sana dukan
ilk hedefim 70 tabii..2 yildir goremedigim bi rakam..
Olacak olacaaakk
Afiyet olsun canimm çok iyi menünn aynen valla bende öyle gün ne ara bitiyor öyle
Kizlar bende menumu yazayim

Sabah yiyesim yoktu birsey yiyemedim

Ögle:1 kase fırında tavuk bir kasede yogurt yedim
Afiyet olsun nazeniniim
Bugün yine düzensiz bir beslenme yaptm.sabah sütlü kahve içtim sadece.hoş benm sabah dediğim saat 12civarı Akşam: nohut,pilav ve salata
Pilavı ne kadar yedin ondan haber ver sen
Sabah; bir yumurta,ligt peynir,fume, ve cay
Aksam; yulaf kepegiyle yaptigim enfes ucgunluk ekmegimmm, bi kasik yag ile ispanakli bir yumurta kirdim bide yogurtt ohhhh miss doydummm..
Birazdan spor salonuma gidicem..
Ohhh miisss misss harika bi menü sporda boll terlemeler

Bugunku menum

Sabah
Peynir
Zeytin
1 dilim salam
1 dilim ekmek

Oglen
Yesilcay

Aksam
1 Servis kasigi pilav
1 servis kasigi firinda patlican

Su 2litre
Afiyet olsun caniimm çok iyi bu arada sen tam bir kitap aşığısin deseneyazdıklarıni okudum da

Ayyy naptin yuzmede miyavimm menü güzel

Tesekkir ettim kaptanim

Anam ne ettinn miyaaavvv

Bayiliyorum kitaplara valla kaptan. Bana hediye sirf kitap gelsin ozel gunlerde falan en cok o mutlu eder
Canım bende aynı senin gibiydim gunde bir kitabı bitirip hemen ikinciye basladigim zamanlar olurdu oyle yemek yemek gibi zevk verirdi

Simdi ne oldu nasil oldu sahiden hic bilmiyorum okumak istiyorum ama oyle okurken o heyecani bulamiyorum yada bitirmem gunlerimi aliyor hatta uzun zamam oldu bi kitap bitirmeyeli sahiden kotu bi duygu

Heyecanli surukleyici bir kitapla basla tekrar canim o zaman? Bazen bir kitaptan cok sıkıldıysam o bitince benim de okuyasim baska kitaplara baslayasim gelmiyor. Hafif kafa dagitmalik gunumuz ask veya surukleyici guzel bi kitapla kurtulursun bu durumdan bence

En son bin muhteşem günesi oyle heyecanla okumustumda insallah bulursam bi daha oylesini

Sahiden mukemmel otesiydi bence

Ya onceden kitap tarzim farkliydi simdi hayatimda farkli bi açıdan degistigi icin bende uzun zamandir ne tur kitaplar okuyabilirim diye bakiyordum
Ben mesela bilim kurgu gerilim fantastik distopik kitaplari cok seviyorum kuzum.

Eger duygusal seyler seviyorsan john green kitaplarina jojo moyes kitaplarina bakabilirsinbakabilirsin. Sarah jio da guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…