- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.121
Canim ya beni oyle guzel motive ediyorsun ki bu hafta 1.lik gibi bir dusuncem yok cunku gecen hafta yuruyuse gitmesem dahi merdiven inip cikiyordum belli bir sureCanım sen sınavınıda vereceksin kiloyuda inanıyorum bu hafta yine sen birinci olucaksın tamam mı ben sana güveniyorum
Bende hic hazir degilim kaptan yaGünaydın kizlaarr her yer bembeyaz karli gün hala yağıyor çok güzeleveeet bugün perşembe yarin tarti günü hazır miyiiiizz
Tatlım evde ceviz var mı 2-3 parça cevizi bugün geceden suya koy sabah iç o suyu Sınavı'nda geçersin üzülme adetli misin insanın ruh halini etkiliyor ben sabah 6 dan beri öyle yatakta yatıyorum hiçbirşey yapasım yok yüzmeyide bıraktım eşime söyledim tamam dedi boşver vermezsen bile kilo emin ol sabittirCanim ya beni oyle guzel motive ediyorsun ki bu hafta 1.lik gibi bir dusuncem yok cunku gecen hafta yuruyuse gitmesem dahi merdiven inip cikiyordum belli bir sure
Bu hafta keyfim yerlerde surundugu icin hicbirsey yapamadim birde bagirsak problemi yadiyorum
Ama su sinavi hayirlisiyla gecseydimde bu hafta kilo vermesemde olurdu ya
Ben hazirimGünaydın kizlaarr her yer bembeyaz karli gün hala yağıyor çok güzeleveeet bugün perşembe yarin tarti günü hazır miyiiiizz
Seni kendime haftaya rakip belledim bilesinBen hazirimbugun -800 79.5 olmusummmmmmmm yupppyyyyyyyyyyyy
Kız vücûd direncin iyice çöker bence yemelisin ekmek ,makarna gibi şeyler yemeSeni kendime haftaya rakip belledim bilesin
Haftasonunu atlatayım bende yemicem akşamları yemek memek
Inşallah dedigin gibi sabittir cevizin bagirsaklara iyi geldigjni hic bilmiyirdum bakim evde varsa deneyeyim sanki kalmisti bi kac taneTatlım evde ceviz var mı 2-3 parça cevizi bugün geceden suya koy sabah iç o suyu Sınavı'nda geçersin üzülme adetli misin insanın ruh halini etkiliyor ben sabah 6 dan beri öyle yatakta yatıyorum hiçbirşey yapasım yok yüzmeyide bıraktım eşime söyledim tamam dedi boşver vermezsen bile kilo emin ol sabittir
@ParteMoralll bu hafta yerlerde surunuyorum ama kararliyim haftaya seni deviricemBen hazirimbugun -800 79.5 olmusummmmmmmm yupppyyyyyyyyyyyy
Evde gün kurusu varsa oda olur tatlım 2-3 tane beklet geceden sabaha iç hemen etkisini gösterir sabit hatta verdin bile bence üzme bu hafta olmasa bile önümüzde ki hafta olurInşallah dedigin gibi sabittir cevizin bagirsaklara iyi geldigjni hic bilmiyirdum bakim evde varsa deneyeyim sanki kalmisti bi kac tane
Hahahahaha dun gormedm bugun toplu gordun buraya geldigimde 81.7 du suan 79.5Seni kendime haftaya rakip belledim bilesin
Haftasonunu atlatayım bende yemicem akşamları yemek memek
Evet miyavcimm haklisinnKız vücûd direncin iyice çöker bence yemelisin ekmek ,makarna gibi şeyler yeme
6 lı rakamları bile görürsün ama hayatına hareket kat olur mu ?@ParteMoralll bu hafta yerlerde surunuyorum ama kararliyim haftaya seni deviricem
Ay dun gece ruyamda 79 olmustum bende artik 7 leri gormek istiyorum
Gelgeeeeel kapisalim sperrrr :) goruceksin belkide yarin cnm@ParteMoralll bu hafta yerlerde surunuyorum ama kararliyim haftaya seni deviricem
Ay dun gece ruyamda 79 olmustum bende artik 7 leri gormek istiyorum
Pazartesiddn sonra ne yapip edip hareket katicam canim6 lı rakamları bile görürsün ama hayatına hareket kat olur mu ?
Rakibin iki tane oldu biriGelgeeeeel kapisalim sperrrr :) goruceksin belkide yarin cnm
Vallaaa bunlar beni napicak bilemiyorummmm :) hihihi
Canim simurg benim rakibemmiydi benim rakibemin starli bi nick diye hatirliyorum
Can'ım hiç olmazsa evde ip atlamasan bile şu video var çok güzel bir bak YouTube yaz burn 400 calories&tone FormPazartesiddn sonra ne yapip edip hareket katicam canim
Bana dedi kizz :)Canim simurg benim rakibemmiydi benim rakibemin starli bi nick diye hatirliyorum
Bende diyorum rakibem nerelerde gittimi guruptan
Kiz ben bi su moralimi toplayayimda isterse beser beser gelsinler
İkinizde @ParteMoralll rakip oldunuz yanlış anladınCanim simurg benim rakibemmiydi benim rakibemin starli bi nick diye hatirliyorum
Bende diyorum rakibem nerelerde gittimi guruptan
Kiz ben bi su moralimi toplayayimda isterse beser beser gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?