- 12 Nisan 2015
- 600
- 1.312
- 6
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.261
Bende diyordum sanirin benim bir rakibim vardi nerelere kayboldu
Yasarsin sendee yakindaaaaayyy ne güzel bir duygu ya o bende yaşamak istiyorum
Sorma bu hafta bu takimin cogu sıkıntılı isten uzaklastirma almana uzuldum neyse atlatirsin insallah sıkıntılarinigeldim bitanem biraz sıkıntılar üst üste geldi, işten uzaklaştırma aldım haksız yere evde otururken de çok fena oldum zaten, muhtemelen kilo almışımdır
Cnm aslnda hareket onemli tabi ama ben hic spor yapmadan gitti simdiye kadar birazda etim yumusasn diye simdi bugn gdemedm yarnda gidicem aralikli spor.. yani sen saglikli besleniyosan gidicek o kilolar merak etme.Canim hareketsiz bi haftaydi ondan cokta birsey beklemiyorum ama Allahtan umit kesilmez
Yani su gunlerde cok saglikli beslendigimi dusunuyorum ama mesela onceden diyet yapinca tek cesit beslenirdimCnm aslnda hareket onemli tabi ama ben hic spor yapmadan gitti simdiye kadar birazda etim yumusasn diye simdi bugn gdemedm yarnda gidicem aralikli spor.. yani sen saglikli besleniyosan gidicek o kilolar merak etme.
Bak mesela bende zamaninda denedm ama olmuyo saglikli beslenmek lazim sabah guzel yemek aksam guzel yemek yani bor corbayla gecireyim olmaz hergun...Yani su gunlerde cok saglikli beslendigimi dusunuyorum ama mesela onceden diyet yapinca tek cesit beslenirdim
Mesela bi hafta sadece corba icerdim bi hafta sadece sebze falan
Ama su an ekmek makarna pirinc bulgur seker yok hayatimda en az 2 litre su iciyorum kahvaltida yapiyorum ama bakalim yarin gorucez artik
Sorma bu hafta bu takimin cogu sıkıntılı isten uzaklastirma almana uzuldum neyse atlatirsin insallah sıkıntılarini
Tatlım böyle saati saatine yazıyorsun ya hayranım sana bundan sonra bende böyle yazıcam birde şekeri bıraksan of süper olucanMerhaba kızlar bende çok yoğunum hemen menümü yazayım.
12.30... Sucuklu yumurta 2 dil.kep.ekm.1 bardak 3 şek.çay
14.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.00.. 2 kaşık makarna tavuklu
Arada.. Azıcık kuruyemiş
19.00... 30 dk eliptik+250 twester+150 mekik
20.00.. Mevsim salata 1 tabak
İlerleyen saatlerdede gün kurusu ve kuruyemiş yerim tek şek.nescafeyle.
Bakalım yarın tartı ne dicek.inş.reglinin ödemi filan gitmiş olur.
Allah yardimcin olsun valla bazen insan haksizliklara goz yumamiyoratlattım canım devam işe, ama bana yapılan haksızlıkları nasıl görmezden gelerek çalışacağım bilmiyorum
Bende bazen yazayim diyorum ama ogleni arada cok erken yeyince utaniyorum saati yazmayaTatlım böyle saati saatine yazıyorsun ya hayranım sana bundan sonra bende böyle yazıcam birde şekeri bıraksan of süper olucan
Canım kahvaltı ile öğle yemeği arası 5 saati geçmesi lazım öğlen ve akşam ile de aynı yazabilirsin ben yazıcam tabi unutmazsamBende bazen yazayim diyorum ama ogleni arada cok erken yeyince utaniyorum saati yazmaya
Tamam artik oyle yapicam insallahCanım kahvaltı ile öğle yemeği arası 5 saati geçmesi lazım öğlen ve akşam ile de aynı yazabilirsin ben yazıcam tabi unutmazsam
Bugün evde yattım akşama kadar Ateş'im vardı alnımda Kocaman sivilce çıktı Hintliler gibi Ateş'im 38 dereceden aşağıya inmedi ve duş aldım devamlı şimdi daha iyiyimMiyav_su sen naptin canim senin gunun nasil gecti
Gecmis olsun canim ya dunden belliydi aslinda hasta olacaginBugün evde yattım akşama kadar Ateş'im vardı alnımda Kocaman sivilce çıktı Hintliler gibi Ateş'im 38 dereceden aşağıya inmedi ve duş aldım devamlı şimdi daha iyiyim
Gecmis olsun canim üsüttün galiba sen.sicak cay ic bol bolBugün evde yattım akşama kadar Ateş'im vardı alnımda Kocaman sivilce çıktı Hintliler gibi Ateş'im 38 dereceden aşağıya inmedi ve duş aldım devamlı şimdi daha iyiyim
Sagol Can'ım içtim antibiyotik aldım iyim şimdi şükürGecmis olsun canim üsüttün galiba sen.sicak cay ic bol bol
Dikkat et kız bu takım minnak kedisi olmadan napar sonraSagol Can'ım içtim antibiyotik aldım iyim şimdi şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?