Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geldim bitanem biraz sıkıntılar üst üste geldi, işten uzaklaştırma aldım haksız yere evde otururken de çok fena oldum zaten, muhtemelen kilo almışımdır
Sorma bu hafta bu takimin cogu sıkıntılı isten uzaklastirma almana uzuldum neyse atlatirsin insallah sıkıntılarini

Canim hareketsiz bi haftaydi ondan cokta birsey beklemiyorum ama Allahtan umit kesilmez
Cnm aslnda hareket onemli tabi ama ben hic spor yapmadan gitti simdiye kadar birazda etim yumusasn diye simdi bugn gdemedm yarnda gidicem aralikli spor.. yani sen saglikli besleniyosan gidicek o kilolar merak etme.

Merhaba kızlar bende çok yoğunum hemen menümü yazayım.
12.30... Sucuklu yumurta 2 dil.kep.ekm.1 bardak 3 şek.çay
14.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.00.. 2 kaşık makarna tavuklu
Arada.. Azıcık kuruyemiş
19.00... 30 dk eliptik+250 twester+150 mekik
20.00.. Mevsim salata 1 tabak
İlerleyen saatlerdede gün kurusu ve kuruyemiş yerim tek şek.nescafeyle.
Bakalım yarın tartı ne dicek.inş.reglinin ödemi filan gitmiş olur.

Cnm aslnda hareket onemli tabi ama ben hic spor yapmadan gitti simdiye kadar birazda etim yumusasn diye simdi bugn gdemedm yarnda gidicem aralikli spor.. yani sen saglikli besleniyosan gidicek o kilolar merak etme.
Yani su gunlerde cok saglikli beslendigimi dusunuyorum ama mesela onceden diyet yapinca tek cesit beslenirdim

Mesela bi hafta sadece corba icerdim bi hafta sadece sebze falan

Ama su an ekmek makarna pirinc bulgur seker yok hayatimda en az 2 litre su iciyorum kahvaltida yapiyorum ama bakalim yarin gorucez artik

Bak mesela bende zamaninda denedm ama olmuyo saglikli beslenmek lazim sabah guzel yemek aksam guzel yemek yani bor corbayla gecireyim olmaz hergun...
Hamur,seker cerezler bunlari hayatimizdan cikarip saglikli beslenirsek veriyoruz.. bu kadar basit aslnda.. bide spor eklenince tadindan yenmezz :)

Tatlım böyle saati saatine yazıyorsun ya hayranım sana bundan sonra bende böyle yazıcam birde şekeri bıraksan of süper olucan

Kahvaltim ;1yumurta ,13 zeytin ,kk peynir biber ,1dilim ekmek bir avuc findik badem
ara;1kücük meyveli yogurt , bir avuc ceviz
aksam ,bir tabak corba ,bir tabak yogurtlu ispanak ,yarim dilim ekmek , iki kasik humus ,salata
spor ;2 saat yürüdüm

Bugün evde yattım akşama kadar Ateş'im vardı alnımda Kocaman sivilce çıktı Hintliler gibi Ateş'im 38 dereceden aşağıya inmedi ve duş aldım devamlı şimdi daha iyiyim
Gecmis olsun canim ya dunden belliydi aslinda hasta olacagin

Gruba nazar degdi herhalde hepimiz dokuluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…