- 16 Şubat 2009
- 34.828
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.221
Evine yakın aktar var mı ? Açlık otu içebilirsin ?Kiz evde ceviz yok butun kayisilarida bdn bitirdim
Carsida bizim evden uzak hic gozum kesmiyo gitmeyi aslinda elma yesem duzelirim biliyorumda olmassa artik elma yiyicem
Yok mahalledeyim sadece bakkal varEvine yakın aktar var mı ? Açlık otu içebilirsin ?
Ben geçen gün önlerin içine kattım birde yoğurtun üstüne döktüm öyle yapabilirsinYok mahalledeyim sadece bakkal var
Olmadi disari cikinca keten tohumu alicam
Evet yogurt ve bazen kefir tüketiyorum Can'ım bendeKızlar yoğurt tüketiyor musunuz?
Yılların kabızlık sorununu çözdüm yoğurtla. Ne bitki çayı ne başka bişey fayda etmiyordu, haftayı geçiyordu.
Her öğün yoğurt tüketmeye başladım düzeldi çok şükür.
seker orucu nasl bisey canim hayret nasil duymamisim :)Sendede mi var wc sorunu bendede var
Seker orucundayim diye meyve falanda yemek istemiyorum dunyanin suyunu ictim ama nafile
Canim 40 gun boyuncaseker orucu nasl bisey canim hayret nasil duymamisim :)
Kiz firinda sogan nasil oluyo bende deniyimİyi akşamlar kızlar bugün mercimek çorbası ve fırında soğan pişirdim birde yogurt yedim
Kiz firinda sogan nasil oluyo bende deniyim
Tebrik ederim canım..ben de yakın zamanda aynı duyguyu yaşadım..süper bişey...Nisanliyken giydigim kaprim vardi kumas yuksek bel ona bayiliodm ama noldu sonra bana olmadi dogmdan sonra 83ken 88kapanmiodu kocaman bir aralik vardiiii..
Simdi giydik ve oldu hemen ve ben diyodum ki tek hedefim onu gymek yazin gyememistm cok uzuluodm allahm cok mutluyum yaaaaaaaa
Tesekkur ederim canim deniyicem mutlakaEki Görüntüle 1751152 şeker hariç canım
Sağol canım..taşınma arası bir de hastalık..geçecek inşallah..Gecmis olsun canim
Size de geçmiş olsun canım..ameliyathaneye girene kadar biraz seni bunaltacak gibi..sonra da derki niye korkmuşum o kadar. kendi babamdan biliyorum o da öyleydi..atlatırsınız inşallah..Slm kızlar moralim sıfır eşim burnu kırık olduğu için ameliyat olacak burnundan çünkü artik iyce nefes almada problem çıkarıyor ama eşimde panik atak ve hastane fobisi var ve narkozdan kalkamayacagini düşünüyorböyle düşünmemesi söylüyorum ama yok vasiyetini bile sıraliyor bende çok kötü oluyorum o öyle dedikçe pazartesi ameliyat olacak ama dklar geçmiyor ona ve bana tabiki lütfen dua edin boll boll @bengiisuu canimm bi kaç gün gelemeyebilirim yarın listeyi sen yapar msn bugün listeleri ben yaparim sen paylaşırsin olur mu?
Tesekkur ederm cnm benimTebrik ederim canım..ben de yakın zamanda aynı duyguyu yaşadım..süper bişey...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?