- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.241
Sanirim sıcaktan guvelenmisBu arada yulaf kepegimin icinde minik bir bocekçik girdum halbuki kavanoza koymustum neden oyle oldu anlamadm(
Can'ım evin kaloriferli mi ben bakliyatları yazın buzdolabına kışında balkonumda dolap var Oray'a koyuyorum kurtlanmasın diyeBu arada yulaf kepegimin icinde minik bir bocekçik girdum halbuki kavanoza koymustum neden oyle oldu anlamadm(
Süt tozu zararlı degil mi Can'ım yaBende menumu yazayim hemennn...
Gec kalktigim icin kahvalti ogle yemegi gibi oldu
Kahvalti: 2 kucuk yumurtali yulaf kepekli omlet+lor peyniri+sekersiz cay
Aksam:sut tozu ile yapilmis ekmek+baharatli lor peyniri
2 lt su..
Bugun kofte yapicaktim ama gec yedigim icin canm istemedi bende boyle aperatif biseyler yapio yedim dukan misali...
Yarin buyuk gün hayirli Cuma'larimiz olsun..
Menün harika afiyet olsunMenümü de yazayım..
Sabah: çökelekli zeytinli omlet, kk peynir, beş ceviz, çay..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, avuç içi kadar tavuk göğsü, salata...
Benm paketinde duruo karisimda yulaf kepegide hic oyle olmadiBu arada yulaf kepegimin icinde minik bir bocekçik girdum halbuki kavanoza koymustum neden oyle oldu anlamadm(
80olmsndr :)Kızlar zaten moralsizdim ders calismaktan bıkkınlik geldi hayat nesem kalmadi resmen
Stresten ensemde bile sivilceler cıktı bide sınavda kotu gecerse tam olacak
Bide yarın baskulun korkusu var bakalim nolcak
Anlamadim canim80olmsndr :)
Bes kg vermissindir diyorum moraaal icinAnlamadim canim
Yok canim maalesef sanmiyorum keske oyle olsaydiBes kg vermissindir diyorum moraaal icin
Bende diyordum sanirin benim bir rakibim vardi nerelere kaybolduKızlar merhaba, kusura bakmayın kaç gündür gelemiyorum, kendimi hiç iyi hissetmediğim ve düzenimi oturtamadığım için gelemedim aslında , ama şimdi biraz iyiyim, nasılsınız ?
@SekerPancari71 kaptanım bi daha böyle kopmayacağım söz , yarın deneme sürem tekrar başlayabilir mi
Niye cnm 2-3gitmistir en azindan yarin goruruzYok canim maalesef sanmiyorum keske oyle olsaydi
Ama yinede moral verdigin icib tesekkurler
Canim hareketsiz bi haftaydi ondan cokta birsey beklemiyorum ama Allahtan umit kesilmezNiye cnm 2-3gitmistir en azindan yarin goruruz
Bence kilon sabit Can'ım birde sınavın tahmininden de güzel geçicekKızlar zaten moralsizdim ders calismaktan bıkkınlik geldi hayat nesem kalmadi resmen
Stresten ensemde bile sivilceler cıktı bide sınavda kotu gecerse tam olacak
Bide yarın baskulun korkusu var bakalim nolcak
Hadi insallah canim yaBence kilon sabit Can'ım birde sınavın tahmininden de güzel geçicek
Slm kızlar moralim sıfır eşim burnu kırık olduğu için ameliyat olacak burnundan çünkü artik iyce nefes almada problem çıkarıyor ama eşimde panik atak ve hastane fobisi var ve narkozdan kalkamayacagini düşünüyorböyle düşünmemesi söylüyorum ama yok vasiyetini bile sıraliyor bende çok kötü oluyorum o öyle dedikçe pazartesi ameliyat olacak ama dklar geçmiyor ona ve bana tabiki lütfen dua edin boll boll @bengiisuu canimm bi kaç gün gelemeyebilirim yarın listeyi sen yapar msn bugün listeleri ben yaparim sen paylaşırsin olur mu?
Nisanliyken giydigim kaprim vardi kumas yuksek bel ona bayiliodm ama noldu sonra bana olmadi dogmdan sonra 83ken 88kapanmiodu kocaman bir aralik vardiiii..
Simdi giydik ve oldu hemen ve ben diyodum ki tek hedefim onu gymek yazin gyememistm cok uzuluodm allahm cok mutluyum yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?