- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.421
Aminnnn insallah canim bende o günleri hayal ediyorumEvet canim çok mutluyum bu kiloda sadece yeni evliyken olmuştum ve sonra hemen geri almiştim zayifliğin keyfini doya doya çıkaricaammm darısı sizlerin başınahepinizi mezun edicem burdan
Eveeettt aayy ben baya bi incecik seviyorum sanirim 52 ye inicem
İnşallah bu gidişle zor ama ayrıca resme bayıldım neyi hatırlattın biliyor Musun teyzem yurtdışından kalemlik getirmişti aynı bu kız ve at vardı buna benzeyen birden onu hatırladımTesekkürler miyavcim darisi basina insallah
Yerim seni miyavimm hep neşeli komik ol böyleHe ya ben komik şeyler yaparım zaten grubun komiği benim zaten Eki Görüntüle 1751632
Bende 48 kg tabi olursa inşallah canım ya sen hedefe az kalmışsınEveeettt aayy ben baya bi incecik seviyorum sanirim 52 ye inicem
Olacak olacak bi bakmışsin hedefimdesin günler öyle böyle geçiyor ve biz her geçen gün zayifliyoruzBende 48 kg tabi olursa inşallah canım ya sen hedefe az kalmışsın
Supersin tebrik ediyorum senii. 2 haftada 7 8 kilo verdin resmenGünaydın kızlar valla şoklardayımtartiya bi çıktım 78 79 larda biseydi bende gozlerime inanamadim o yuzden tarti ilk kaci gosteriyo tam hatirlamiyorum
Sonra kimseye haksizlik olmasin diye bi daha tartildim 80.9 (bu dijital baskuller yada benimkiler her cikista fazla gosteriyo diye bi daha tartilmadim ) ayyy mutlulukla şok arasinda bisey yasiyorum
Hepinize bol eksili bir gun diliyorum
Günaydın.
Dün akşam eve gidip yemek yedim yatış o yatış sabah zor kalktım. Gel gör ki hala kötüyüm. :S
Geçmişi okumadan bi selam vereyim dedim.
Kilom artı benim takım listesine bu hafta eklenecek miyim:S Eğer ekleneceksem sizi çok olumsuz ekleyeceğim. Yarışmadan ayrılmayı düşünüyorum. Eklenmem şart değilse devam tabi ki.
Olsunikimiz kukumav kuşu gibi otururuh burda
Günaydın Can'ım nasılsın?Gunaydiiin
Afiyet olsun kaptanımBen kaçtım kizlar çok acıktım
Sanada afiyet olsunBen kaciyorum kizlar kahvalti yapicam bebiste uyand.sonra gelirim
Tabikiiii canım biz bugünler için varızTatlım bugün ki mutsuzluğuma rağmen beni içinize aldınız ya böyle... Takıma apayrı bi bağla bağlandım. Gitmem artık bi yerlere imkanı yok.
Günaydın Can'ım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?