Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Supersin tebrik ediyorum senii. 2 haftada 7 8 kilo verdin resmen

Hayir canim olur mu oyle sey. 1 Haftada 4 kilo zaten anormal bir durum. Ya hastaliktan ya da ilaclardan siskinlik vardir. Takimiz biz arti ciktim diye ayrilmak olur mu
Cok gecmis olsun bir an once iyilesirsin insallah

Olsun ikimiz kukumav kuşu gibi otururuh burda

Bi de ben kalirim sonlara. Ben de sizle oturcam

Tatlım bugün ki mutsuzluğuma rağmen beni içinize aldınız ya böyle... Takıma apayrı bi bağla bağlandım. Gitmem artık bi yerlere imkanı yok.
Tabikiiii canım biz bugünler için varız biz bir takımız yeri geldi hepimiz artidaydik ama pes etmedik desteklerle bu zamana geldik takimimi çok seviyorum herkesi birer birer çok seviyorum

Free Takim
Kitapasigi (68.4 / /% )
Afrasyab ( / / / %)
Moon8187 ( 73.5/71.5 /-2/%2.8)
Bengiisuu ( 70.2/ /%)

Kizlarrr gunaydinnnnnnnnnnnn
SekerPancarii selincimmm 71.5 olmusumm takimdayimmmm@Sudbanazenin canimmm tebrik ederim harikaaaaaaaaaaaaaa muhteşemmmmm bu hafta daha az olursa kaybin endiselenme her zaman bukadar hizli olmuyor ama 78i kesin gorursun canimm nasl mutlu ve motive oldunu oyle iyi anliorumkiiiiii hadi bakalimmmm senin hedefin 78 olsunn benimkide 68

ki 4 gundur wc den tik yokkkk belki daha -dir ama olsun takima girecek kadar yetti banaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…