Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya hep oyle derler ama ben mutluyummm İstanbulda butun sevdiklerim burdaaa:)
Ama ilerde cokk ilerde istiyorum mugla taraflarina tadinmayi ben sicagi pek severimde:)
Biz eşimle Muğla aşığız her sene bir ilçesine gideriz Datça-Marmaris/Gökova-dalyan ve benimde hayalim Muğla'ya yerleşmek

Istanbullllll oyle demeyin ben bu hareketli sehirsiz aslaaa :)

Yasimizzzz gecince mugla super olur
Bu sene bende bodruma gidicem bakiormmmmm helede bi fit olayim gecen sene tatilde hic rahat degildim

Ben geldim kardes takim Sudbanazenin cabuk gel buraya sirrini soyle 10gun sonra oglumun dogum gunu var ben hala siskoyum ben hala mutsuz nasil yaptin kiz valla nazar ederim kaptaninin nazar boncugu kurtaramaz seni
Ayyy boyle yapinca bende kendimi bisey sanicam

Canim Allah razi olsun isin sırrını Miyav_su verdi

Karatay diyeti gibi birsey yapiyoruz seker orucu yapiyoruz beraber

Ekmek makamarna unlu mamuller pirinc bulgur seker patates ve meyve 40 gun yok

Bol su icince zaten doygunluk hissi veriyor

Ha birde ben tarti gunlerinden once pazar ve persembe gunleri sadece ayran iciyorum bunyeniz saglam degilse ayran meselesinj tafsiye etmiyorum ben tartida +gorursem moralim bozuluyor kotu etkileniyorum diye
Onceki gunleri sadece ayran icerek geciriyorum

Ben biraz tembelim spordan kacamak yapoyorum ama bu hafta basliyicam insallah

Ben geldim kardes takim Sudbanazenin cabuk gel buraya sirrini soyle 10gun sonra oglumun dogum gunu var ben hala siskoyum ben hala mutsuz nasil yaptin kiz valla nazar ederim kaptaninin nazar boncugu kurtaramaz seni
Ha birde aksam 8 den sonra yemek yemek yok

Ama zaten ben oglen yeyip aksam yemiyorum oglenide biraz gec yeyince gece acikma gibi bir durum olmuyor

Pazartesi persmbe sadece ayranmi

Evet yani oyle zorlamiyo beni bide sabirim ayrani sevdigim icin rahat atlatiyorum
Allah allah oyle seymi olur ya bigun boyunca hemde haftada iki.kerreee yaglardan gidicegine eminmisn ac kalarak kg vermek kolay onemlo olan yagdan gitmrdi guzel beslenmek bencee.. :) neler duyacagimmm dahaaaaa

Evet canım emziriyorum..kızım onbir ayına girecek..ilk başta etkilenir diye korkmuştum ama aksine kalitesi arttı..karatay usulü besleniyorum..
Zaten emzirmenin sağlıklı ve bol olması için yeşillik ve bol suymuş sır.
Hep yanlış yönlendiriyorlar tatlı ye sütün olsun diye. Fizyolojik olarak düşünmek lazım. Yanlıs anlamasın emziren anneler beni şimdi. Ama inek sütü kalitesini arttırmak için yeşillik yemeye cıkarırlar. Kışın sütün kalitesi bi nebzede olsun azalır. ananemin ineğinden hatırlıyorum.
E canlı olarak bize bi memeliyiz. Ama işimize gelmiyo tatlı yiyelim diye tercih etmek kolay tabi.
Sarrafcım bebişin büyümüş sayılır artık maaşallah. Çok sanslı bu aya kadar anne sütü almış ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…