- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.541
Biz eşimle Muğla aşığız her sene bir ilçesine gideriz Datça-Marmaris/Gökova-dalyan ve benimde hayalim Muğla'ya yerleşmekya hep oyle derler ama ben mutluyummm İstanbulda butun sevdiklerim burdaaa:)
Ama ilerde cokk ilerde istiyorum mugla taraflarina tadinmayi ben sicagi pek severimde:)
Kiz sen daha yeni mi uyandinGünaydın kızlaaar , bakalım kimler ne kadar incelmiş
Ayyyy vallaa iyi olurrrrr
Siz sporda yapıyordunuz degil miBen geldim kardes takimSudbanazenin cabuk gel buraya sirrini soyle 10gun sonra oglumun dogum gunu var ben hala siskoyum ben hala mutsuz nasil yaptin kiz valla nazar ederim kaptaninin nazar boncugu kurtaramaz seni
Ayyy boyle yapinca bende kendimi bisey sanicamBen geldim kardes takimSudbanazenin cabuk gel buraya sirrini soyle 10gun sonra oglumun dogum gunu var ben hala siskoyum ben hala mutsuz nasil yaptin kiz valla nazar ederim kaptaninin nazar boncugu kurtaramaz seni
Ha birde aksam 8 den sonra yemek yemek yokBen geldim kardes takimSudbanazenin cabuk gel buraya sirrini soyle 10gun sonra oglumun dogum gunu var ben hala siskoyum ben hala mutsuz nasil yaptin kiz valla nazar ederim kaptaninin nazar boncugu kurtaramaz seni
Pazartesi persmbe sadece ayranmiAyyy boyle yapinca bende kendimi bisey sanicam
Canim Allah razi olsun isin sırrınıMiyav_su verdi
Karatay diyeti gibi birsey yapiyoruz seker orucu yapiyoruz beraber
Ekmek makamarna unlu mamuller pirinc bulgur seker patates ve meyve 40 gun yok
Bol su icince zaten doygunluk hissi veriyor
Ha birde ben tarti gunlerinden once pazar ve persembe gunleri sadece ayran iciyorum bunyeniz saglam degilse ayran meselesinj tafsiye etmiyorum ben tartida +gorursem moralim bozuluyor kotu etkileniyorum diye
Onceki gunleri sadece ayran icerek geciriyorum
Ben biraz tembelim spordan kacamak yapoyorum ama bu hafta basliyicam insallah
Amin canım inşallah..darısı başına...Allah mezuniyetinide gormeyi nasip etsin inşallah
Evet yani oyle zorlamiyo beni bide sabirim ayrani sevdigim icin rahat atlatiyorumPazartesi persmbe sadece ayranmi
Allah allah oyle seymi olur ya bigun boyunca hemde haftada iki.kerreee yaglardan gidicegine eminmisn ac kalarak kg vermek kolay onemlo olan yagdan gitmrdi guzel beslenmek bencee.. :) neler duyacagimmm dahaaaaaEvet yani oyle zorlamiyo beni bide sabirim ayrani sevdigim icin rahat atlatiyorum
Ben de deneyecem kız..bünyem alışkın az yemeye ayrana dayanır heralde..Evet yani oyle zorlamiyo beni bide sabirim ayrani sevdigim icin rahat atlatiyorum
Sen emziriyomsn cnmBen de deneyecem kız..bünyem alışkın az yemeye ayrana dayanır heralde..
Ne kadar içiyosun tüm günde.Evet yani oyle zorlamiyo beni bide sabirim ayrani sevdigim icin rahat atlatiyorum
Evet canım emziriyorum..kızım onbir ayına girecek..ilk başta etkilenir diye korkmuştum ama aksine kalitesi arttı..karatay usulü besleniyorum..Sen emziriyomsn cnm
Ozaman sen ayran falan yapmaa cnm ayni devam etEvet canım emziriyorum..kızım onbir ayına girecek..ilk başta etkilenir diye korkmuştum ama aksine kalitesi arttı..karatay usulü besleniyorum..
Zaten emzirmenin sağlıklı ve bol olması için yeşillik ve bol suymuş sır.Evet canım emziriyorum..kızım onbir ayına girecek..ilk başta etkilenir diye korkmuştum ama aksine kalitesi arttı..karatay usulü besleniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?