- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.581
Suttozu kullanmadim daha..menumu yazayimmm
Sabah:1 haslanmus yumurta beyazi sekersiz cay
ogle:1 buyuk bardak ayran
aksam:3 tombik kofte 3 minik biber tursu yagsiz dukan ekmek ile..
bu arada @ParteMoralll dukan yapiosan harika bi ekmk tarifi var elimde 10 dk pisio 5 yk pinar sut tozu ve 1 yumurta sipsak firina 180 drc de hazr calirisz unsz kepekdiz bnm bugun kepegim olmadigi icin boyle yaptim 3 yk sut tozu+1 yk kepek+1 yumurta+1 yk yogurt ilede harika bir ekmk oluo..
Gecms olsunnnonce buza koydum simdide silverdin surdum
Geçmiş olsun Can'ım hametan sürKizlarrr parmamiii yaktimmmm
Seyrettim canım..kız çok tatlı yaa..tayt giyme bölümünde koptum ben..Eski cnbc-E kanalı my big fat fabulous life diye bir program var
Menüm çok güzel bu ara ben çok yapıyorum bu yatmaca sporunuKızlar çıkıyorum ben eve erken gitcem. Ayakta hala duramıyorum. Hafta sonu da sınavım var uğramazsam anlayın ki derin uykulardayım.
Bugünki menümü yazıp gideyim.
Sabah
1 portakal 1 elma
Öğle
Ton balıklı salata
Akşam
Fırında köfte
Cacık
Ara
Meyve yerim ama hangisi olur bilemedim.
spor yok tabi ki. yok yok ya da var yatmaca sporu
Evet uzun zamandır bakmıyordum ben bugün ki bölüm çok güzeldi konferans bölümünü baktın mı her zayıf insan iyi insan değildir diyor şimdi de ben program başladı temizlik hastaları obsessıve compulsıve cleanersSeyrettim canım..kız çok tatlı yaa..tayt giyme bölümünde koptum ben..
Turşu dokunmuş olabilir canım..ayyy yediklerim mideme coktu yapisti sankiiii keske yemeseydim sanirim bide sucluluk duygusuuuuupsikolojim bozulduuu
Aslındaçok güzel anlatmışlar..her hafta var mı aca takip etsem..diğer programa arada bakıyorum..Evet uzun zamandır bakmıyordum ben bugün ki bölüm çok güzeldi konferans bölümünü baktın mı her zayıf insan iyi insan değildir diyor şimdi de ben program başladı temizlik hastaları obsessıve compulsıve cleaners
Evet her akşam olması lazım ben pek tv bakmam ama bir ara bakıyordumAslındaçok güzel anlatmışlar..her hafta var mı aca takip etsem..diğer programa arada bakıyorum..
YouTube geçmiş bölümleri var bir bakAslındaçok güzel anlatmışlar..her hafta var mı aca takip etsem..diğer programa arada bakıyorum..
Afiyet olsun canımBende menumu yazayim
Kahvalti 8:305 zeytin 4 dilim peynir
Öğle 14:20 1 tabak kuru fasülye 2-3 parca et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?