- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.641
Ay ne güzel 5 kızkardeşin mi var çok şanslısın bizde 3 kızkardeşinizGünaydın kızlarr iyi haftasonlariidün öğleden sonra annemlere gittim iki ablamda ordaydi orda sohbet ettik sonra 5 kiz kardeş benim eve geçtik vee daha şimdi uyucam sabaha kadar sohbet ettik
Ohhhh masallaaaaah canmmGünaydın kızlarr iyi haftasonlariidün öğleden sonra annemlere gittim iki ablamda ordaydi orda sohbet ettik sonra 5 kiz kardeş benim eve geçtik vee daha şimdi uyucam sabaha kadar sohbet ettik
Tünaydın Can'ımTunaydin kizlarr
Napiyonuzzzzzz bakalim. Senin spor noldu yuzmeee kacirdm galibaTünaydın Can'ım
Yüzme bitti Can'ım zaten gündüzleri 2 saat fıtness ve 2 saat yürüyüş yapıyorumNapiyonuzzzzzz bakalim. Senin spor noldu yuzmeee kacirdm galiba
Sanada Mutlu hafta sonları canımHerkese mutlu hafta sonlari kizlar.
Gtmiyosun yani orayaYüzme bitti Can'ım zaten gündüzleri 2 saat fıtness ve 2 saat yürüyüş yapıyorum
Bu hafta bikere gittim ya regl oldm boyleykende gtmek istemiorm hic.. zaten haftada iki uc giderim.. fitnss@ParteMoralll canım sen spor yapıyor musun
Hayır gitmiyorum mayıs gibi özel ders alıcamGtmiyosun yani oraya
Bende sevmiyorum regli olduğum Zaman zaten elimde ayağımda can kalmıyorBu hafta bikere gittim ya regl oldm boyleykende gtmek istemiorm hic.. zaten haftada iki uc giderim.. fitnss
para yandi yaniHayır gitmiyorum mayıs gibi özel ders alıcam
Evet malesef para için gitseydim hevesim ve Zaman'ımı boşa harcamış olucaktımP
para yandi yani
Evet... Gittigimde bir saat yapiyorm o yetiyor..Bende sevmiyorum regli olduğum Zaman zaten elimde ayağımda can kalmıyor
Tabi cnm.orasi oyle bosverEvet malesef para için gitseydim hevesim ve Zaman'ımı boşa harcamış olucaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?