Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun idare ediyorduda yarindan korkuyorum dogrusu Allah hepimizin yardikcisi olsun

Kızlar bugunku menumi paylasayim

Sabah gec kalirim diye kahvalti yapmadim

Oglende kantinde benim yiyebilecegim tarzda seyler olmadigi icin birsey yiyemedim malum seker orucundayim

Aksam 4 tane balik yedim cok buyuk degillerdi

Bu arada takim bugun cok sessiz iyimisiniz kizlar

Aciksası benimde keyfim yerlerde surunuyor

Babam olacak adam insanin tadini tuzunu herbiseyini alıyo

Kahvaltim;yumurta ,zeytin ,peynir ,kapya biber ,iki dilim ekmek, üc parca sucuk ,
Aksam ;bir tabak pirasa yemegi ,bir tabak yogurt, iki parca baklava.esimin sucu yine .diyetime engel olmaya calisiyo.ekmek arasi döner almis ama ben yemedim.tatliya dayanamadim.
Spor 2saatten fazla yürüdüm

Bu arada takim bugun cok sessiz iyimisiniz kizlar

Aciksası benimde keyfim yerlerde surunuyor

Babam olacak adam insanin tadini tuzunu herbiseyini alıyo
Sinavin nasil gecti canim insallah basarili olursun.bende babamdan yana dertliyim.bdv de actigin konularin bazilarini okudum.benim babaminda seninkinden pek farki yok.seni iyi anliyorum.allah yardim etsin canim.

Sinavin nasil gecti canim insallah basarili olursun.bende babamdan yana dertliyim.bdv de actigin konularin bazilarini okudum.benim babaminda seninkinden pek farki yok.seni iyi anliyorum.allah yardim etsin canim.
Allah razı olsun inşallah senin babanda benim babamda duzelir de bizlerde bi rahat etseydik artik

Canim sınavda iyi diyelim iyi olsun insallah ama yarinki derslerden cekiniyorum bakalim hayirlisi olsun insallah

Menunde sporunda güzel canım :) baklavayi görmedim ; )

Kızlar merhaba bende menümü yazayım hemen.
12.30... Sucuklu yumurta 2 dil.kep.ekm.2 bar.3 şek.çay.
14.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.30... 1 tane kendi yaptığım kapkek
19.00... 1 tane daha kapkek
19.30... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Acıkırsam 1 kase yoğurt yerim heralde.ilerleyen saatlerdede gün kurusu kuruyemiş.

Selam kızlar bugün kü menüm kahvaltıda omlet ,2 çay bardağı kuruyemiş ,turp ve yeşillik 15 adet zeytin,avuç içi kadar peynir şekersiz süt akşam annemlerdeydim haşlanmış et , salata ,madensuyu herkese afiyet olsun

Can'ım afiyet olsun yaptığın çikolatalı birşey vardı ne yaptın eşine verdin mi

Can'ım menün çok güzel zaten yürüyüş ile o tatlıyı enerjiye çevirmişsin şunu farkettim eşin senin diyetini sabote ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…