- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.681
İyi akşamlar kızlar anca gelebildim.
Sudbanazenin bireysel başarını tebrik ederim.
Aöfci hatunlar nasıldı sınavlarınız? Benimki pek iyi değildi. Sadece geçmiş sorulara baktım o da dün akşam. Onlardanda çıkmayınca iyi geçmedi. yarınkilere simdi calıssam yıne yetiştiremem geçmiş sorulardan da cıkmadı ama yınede gecmiş sorulara göz atmaya başlıcam birazdan:/
Sinavin nasil gecti canim insallah basarili olursun.bende babamdan yana dertliyim.bdv de actigin konularin bazilarini okudum.benim babaminda seninkinden pek farki yok.seni iyi anliyorum.allah yardim etsin canim.Bu arada takim bugun cok sessiz iyimisiniz kizlar
Aciksası benimde keyfim yerlerde surunuyor
Babam olacak adam insanin tadini tuzunu herbiseyini alıyo
Allah razı olsun inşallah senin babanda benim babamda duzelir de bizlerde bi rahat etseydik artikSinavin nasil gecti canim insallah basarili olursun.bende babamdan yana dertliyim.bdv de actigin konularin bazilarini okudum.benim babaminda seninkinden pek farki yok.seni iyi anliyorum.allah yardim etsin canim.
Canim sınavın nasıl geçti yarinkinede basarilar dilerimBu arada takim bugun cok sessiz iyimisiniz kizlar
Aciksası benimde keyfim yerlerde surunuyor
Babam olacak adam insanin tadini tuzunu herbiseyini alıyo
Menun çok güzel canım afiyet olsun :)menüm
sabah: çay peynir ekmek biraz
öğlen aç kaldım sınava gitmiştim
akşam çorba salata biraz mantar
Menunde sporunda güzel canım :) baklavayi görmedim ; )Kahvaltim;yumurta ,zeytin ,peynir ,kapya biber ,iki dilim ekmek, üc parca sucuk ,
Aksam ;bir tabak pirasa yemegi ,bir tabak yogurt, iki parca baklava.esimin sucu yine .diyetime engel olmaya calisiyo.ekmek arasi döner almis ama ben yemedim.tatliya dayanamadim.
Spor 2saatten fazla yürüdüm
Iyi diyelim iyi gecer insallah yarininki grdirgin ediyor insallah hayirlisiyla atlatirimCanim sınavın nasıl geçti yarinkinede basarilar dilerim
Iyi dileklerin icin ayrica tesekkur ederimCanim sınavın nasıl geçti yarinkinede basarilar dilerim
Can'ım afiyet olsun yaptığın çikolatalı birşey vardı ne yaptın eşine verdin miKızlar merhaba bende menümü yazayım hemen.
12.30... Sucuklu yumurta 2 dil.kep.ekm.2 bar.3 şek.çay.
14.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.30... 1 tane kendi yaptığım kapkek
19.00... 1 tane daha kapkek
19.30... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Acıkırsam 1 kase yoğurt yerim heralde.ilerleyen saatlerdede gün kurusu kuruyemiş.
Atlatırsın kalbini ferah tutIyi diyelim iyi gecer insallah yarininki grdirgin ediyor insallah hayirlisiyla atlatirim
Afiyet olsun canım menün çok güzelmişKızlar bugunku menumi paylasayim
Sabah gec kalirim diye kahvalti yapmadim
Oglende kantinde benim yiyebilecegim tarzda seyler olmadigi icin birsey yiyemedim malum seker orucundayim
Aksam 4 tane balik yedim cok buyuk degillerdi
Afiyet olsun Can'ım sınavın Nasıl geçti ?ben çakma naomi campellmenüm
sabah: çay peynir ekmek biraz
öğlen aç kaldım sınava gitmiştim
akşam çorba salata biraz mantar
Can'ım menün çok güzel zaten yürüyüş ile o tatlıyı enerjiye çevirmişsin şunu farkettim eşin senin diyetini sabote ediyorKahvaltim;yumurta ,zeytin ,peynir ,kapya biber ,iki dilim ekmek, üc parca sucuk ,
Aksam ;bir tabak pirasa yemegi ,bir tabak yogurt, iki parca baklava.esimin sucu yine .diyetime engel olmaya calisiyo.ekmek arasi döner almis ama ben yemedim.tatliya dayanamadim.
Spor 2saatten fazla yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?