Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar 1 kepçe yayla çor.içtim 1 saat önce ve 1 tane daha çik.top yedim.normalde hiç yapmam böyle şeyler ama haftaya kızımın doğum günü var onun için deneme yapıyorum yarında kapkek yapcam şantiyle süslücem ilk kez yapıcam bakalım nası olucak.güzel bi kapkek tarifi olan varsa beklerim

canim ablam yapmisti kizim icin yarin alir yazarim..bi arkadasimda dr.oetker markanin hazir cuo cake karisimini kullanmisti ben onuda cok sevmistim..

Aynı Can'ım birazdan doktora gidicem tamam izleyeyim ben sana kendimize uydururum merak etme

Canim nasil oldun?

Takımdan herkes mezun olduktan sonra SekerPancarii , Miyav_su ,@kitap_asigi takımda son halimiz Eki Görüntüle 1751703

hepimiz yazalim mi nereliyiz felannn ben ardahanliyim var mi hemserimm..Esimde giresunlu..bi taraf viyy viyci bi taraf hiyy hiyyciii

Ben mersin tarsusluyum canim su an ankaradayim.

Kizlar isterseniz ben ozelden hepinize yazayim nereli oldugumuburda bdv arada derdimi neyin yaziyorumda mazaallah tanidik falan cikar kendimi ifsa etmeyim

Ben de isterim nerde oldugunu bana da yazz

Katiliorm ilk hafta cok gitti odemdi aynada hic bi degisiklik gormuodm gobegm cekildi sonra yavasladi ama 4den sonrasi verdigimde vucudum cok degisti oncesi sonrasi yapiorm cok fark var diyolar..bende sok oluyorm baktikca :)

Buraya da bi oncesi sonrasi fotosu isteriz ama bak

Kizlarrr parmamiii yaktimmmm

Of yanik cok fena. Ben hemen suya tutup vicks suruyorum sabaha kadar rahatlatiyor. Iyi geliyor canim sur bence varsa.

Sınava girecek olan başta Sudbanazenin ,@_Simurg_ ve @kitap_asigi başka var mı bilmiyorum ama herkese başarılar

Tesekkurleeer

Menümü yazmayı nutmuşum.
Sabah: iki yumurtadan omlet, kk peynir üç zeytin, dört ceviz..
Akşam: yoğurtlu karnıbahar, iki lahana sarma, salata..

Gunaydin kizlarrrrrr....
S SEVTAL87 ahhh canimm irmikmi almissss o zamn durum vahimmm..ALLAH'tan benim esim iyi beceriyor marekt islerini..bide ben migrostan sip.veriyorum sanal marketten onuda deneyebilirsin aklinda olsun..Ama o karsimin keki cok hosuma gitmiati netten bakip resim atabilirsin esone hata payini azaltmis olursun..

Günaydın kızlarr iyi haftasonlarii dün öğleden sonra annemlere gittim iki ablamda ordaydi orda sohbet ettik sonra 5 kiz kardeş benim eve geçtik vee daha şimdi uyucam sabaha kadar sohbet ettik

Siz sporda yapıyordunuz degil mi
Evet canim aksilik olmadigi surece gunde min 45dk yapmaya calisiyorum

Ha birde aksam 8 den sonra yemek yemek yok

Ama zaten ben oglen yeyip aksam yemiyorum oglenide biraz gec yeyince gece acikma gibi bir durum olmuyor
aslinda aksam 6da bitiyorum yeme isini kizartma pilav ekmek tuketmiyorum arada bitter kacamaklarim oluyor ama oglum emdigi icin iki gun ayranla zaten beslenemem canim cok tesekkur ederim bilgiler icin

sarraf canım sende kararaycıydı degil mi bak ekmek yerine bir alternatif buldum yarın denemeyi düşünüyorum instgramda buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…