- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.621
Biskrem canim senin sevdiginden degil.esim almis dayanamadim.resmen bana eziyet ediyo.pastalar bisküviler cikolatalar.önümde yiyoNasıl yani hangi bisküvi bu
YOk canim yaa pedibör degil napim kiz evde resmen iskence yapiyolar banaPedibör pedibör
Kiz dua et tursu yememisler
Simdi olan var olmayan varYOk canim yaa pedibör degil napim kiz evde resmen iskence yapiyolar bana
İyi sevmem ben zaten Biskrem miskremBiskrem canim senin sevdiginden degil.esim almis dayanamadim.resmen bana eziyet ediyo.pastalar bisküviler cikolatalar.önümde yiyo
canim ablam yapmisti kizim icin yarin alir yazarim..bi arkadasimda dr.oetker markanin hazir cuo cake karisimini kullanmisti ben onuda cok sevmistim..Kızlar 1 kepçe yayla çor.içtim 1 saat önce ve 1 tane daha çik.top yedim.normalde hiç yapmam böyle şeyler ama haftaya kızımın doğum günü var onun için deneme yapıyorum yarında kapkek yapcam şantiyle süslücem ilk kez yapıcam bakalım nası olucak.güzel bi kapkek tarifi olan varsa beklerim
Turşu mu nerde kim yemişSimdi olan var olmayan var
Neyseki tursu yememissin bizim tursu kedisi tursuya dayanamiyo kiyamam ben ona
Canım dediğim gibi yaparsan yırtarsın tabağına az al çaktırmadan eşine ver o yesincok sukur hicccc kacamaksiz bugunde bitti..yarin dogum gunu varrrr
Hadi ordan turşu kavanozu istedik bindereden su getirdin küstüm ben sanaSimdi olan var olmayan var
Neyseki tursu yememissin bizim tursu kedisi tursuya dayanamiyo kiyamam ben ona
Aynı Can'ım birazdan doktora gidicem tamam izleyeyim ben sana kendimize uydururum merak etme
Takımdan herkes mezun olduktan sonraSekerPancarii , Miyav_su ,@kitap_asigi takımda son halimiz Eki Görüntüle 1751703
hepimiz yazalim mi nereliyiz felannn ben ardahanliyim var mi hemserimm..Esimde giresunlu..bi taraf viyy viyci bi taraf hiyy hiyyciii
Kizlar isterseniz ben ozelden hepinize yazayim nereli oldugumuburda bdv arada derdimi neyin yaziyorumda mazaallah tanidik falan cikar kendimi ifsa etmeyim
Katiliorm ilk hafta cok gitti odemdi aynada hic bi degisiklik gormuodm gobegm cekildi sonra yavasladi ama 4den sonrasi verdigimde vucudum cok degisti oncesi sonrasi yapiorm cok fark var diyolar..bende sok oluyorm baktikca :)
Kizlarrr parmamiii yaktimmmm
Sınava girecek olan baştaSudbanazenin ,@_Simurg_ ve @kitap_asigi başka var mı bilmiyorum ama herkese başarılar
Ayy o nasıki acaba ben bebişten çıkamıyorumki çıksam bulurum ama eşim bilmiyorum.bugün un dedim irmik almışcanim ablam yapmisti kizim icin yarin alir yazarim..bi arkadasimda dr.oetker markanin hazir cuo cake karisimini kullanmisti ben onuda cok sevmistim..
Evet canim aksilik olmadigi surece gunde min 45dk yapmaya calisiyorumSiz sporda yapıyordunuz degil mi
Ayyy boyle yapinca bende kendimi bisey sanicam
Canim Allah razi olsun isin sırrınıMiyav_su verdi
Karatay diyeti gibi birsey yapiyoruz seker orucu yapiyoruz beraber
Ekmek makamarna unlu mamuller pirinc bulgur seker patates ve meyve 40 gun yok
Bol su icince zaten doygunluk hissi veriyor
Ha birde ben tarti gunlerinden once pazar ve persembe gunleri sadece ayran iciyorum bunyeniz saglam degilse ayran meselesinj tafsiye etmiyorum ben tartida +gorursem moralim bozuluyor kotu etkileniyorum diye
Onceki gunleri sadece ayran icerek geciriyorum
Ben biraz tembelim spordan kacamak yapoyorum ama bu hafta basliyicam insallah
aslinda aksam 6da bitiyorum yeme isini kizartma pilav ekmek tuketmiyorum arada bitter kacamaklarim oluyor ama oglum emdigi icin iki gun ayranla zaten beslenemem canim cok tesekkur ederim bilgiler icinHa birde aksam 8 den sonra yemek yemek yok
Ama zaten ben oglen yeyip aksam yemiyorum oglenide biraz gec yeyince gece acikma gibi bir durum olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?