Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hasta mısın Can'ım çok az yemişsin hayırdır?

Bu arada takim bugun cok sessiz iyimisiniz kizlar

Aciksası benimde keyfim yerlerde surunuyor

Babam olacak adam insanin tadini tuzunu herbiseyini alıyo
Esas sınavımız çevredeki insanlarla, olan bitenlerle yaşayabilmeyi başarmak canım..sabır sabır sabır..
Bdv deki konunu biliyorum.Rabbim kalbine ferahlık versin. Sen güzel kalbinle bütün sınavları geçeceksin inşallah..

Can'ım menün çok güzel zaten yürüyüş ile o tatlıyı enerjiye çevirmişsin şunu farkettim eşin senin diyetini sabote ediyor
Evet canim aynen.kiloluyken begenmiyodu beni laf sokup duruyodu.bend2 sen görürsün zayiflayip seni pesimde dolandircam dedim.bakti k7lolar yavas yavas gidiyo artik laf sokamiyo ya isine gelmedi.sürekli karsimda biseyler yiyo.dolaplari görsen cikolata dolu.ama yilmak yok yola devam.onu söyledikleri laflar icin pisman etcem az kaldi

kizlar iyi gecelerrr...Biz daha yenii geldik eltimden..Yani menuyu saymak isyemiorum ama ozetliyim ev acmasi ispankli borek,gul biregi patatesli,yaprk sarma kuru patlicn dolma,helva,cikolata toplari,patates salatsi,yaş pasta lokum vs..Hic birine elimi surmedigim gibi kahveyi bike sekerli olmus diye icmedim yarim sise soda ve 2 fincan sekersiz cay ictim..hepsinin azi acik kaldi

Umarim yarinda bu iradede olup p.tesi 70.9 u falan görürüm ALLAH'ım sen hepimizin yardimcisi ol...

Süpersin canım inş.cumaya 68i görürsün.

Gunaydin kizlarrrrrrrrrrr
Sinava giren jerkese bende basarilar diliyorum RABBIM zihin acikligi versin..

Sudbanazenin bu haftanin 1.si ben olucammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…