Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Helal sana durmak yok asla pişman et eşini

Tebrik ederim Can'ım işte bu nefsini tutmak helal sana

Nasil gecti sınavın canim
Inşallah sonrakiler iyi geçer canim
Kızlar bugunku menumi paylasayim

Sabah gec kalirim diye kahvalti yapmadim

Oglende kantinde benim yiyebilecegim tarzda seyler olmadigi icin birsey yiyemedim malum seker orucundayim

Aksam 4 tane balik yedim cok buyuk degillerdi
Afiyet olsun kuzum zorlanmadin mi akşama kadar
Bu arada takim bugun cok sessiz iyimisiniz kizlar

Aciksası benimde keyfim yerlerde surunuyor

Babam olacak adam insanin tadini tuzunu herbiseyini alıyo
Ben annemlerdeydim canim ayni durum bende de vardi babam saolsun her zaman keyif kaçıracak bişey buluyor
Menü güzel canim olsun tatli da bu haftaki tatli kaçamağın olsunyürüyüş çok iyii
menüm
sabah: çay peynir ekmek biraz
öğlen aç kaldım sınava gitmiştim
akşam çorba salata biraz mantar
Ooo menü güzel norwişimmm sinav nasıl geçti
Sevtalcim bir kapkekle kalsaydin keşke
Menümü de yazayım..
Sabah: üç kaşık menemen, kk peynir, çay (bebiş durmadıki rahat yiyeyim)

Akşam: bir tabak nohut, salata, yoğurt..
Afiyet olsun canim cok guzel
Sabah; haslanmis yumrta,peynir ,pastrma
Aksam; dissrdaydim izgara,ayran
Afiyet olsun canım menün çok iyi
Bide disardan gelnce harekette yaptimm yetti gunu bitirdik :)
Ohh çok iyi yapmışsın
Sakın diyetini bozmasina izin verme canim zayılicak ve incecik olacaksin
Haariiikaaasinn karşıligini alacaksin eminim canım benimmm iradene hayran kaldim hep böyle devam etsin inşallah

Oh sinavlarin stresi bitti sonundaa.

Bugun de ugrayamayabilirim annemler gelecekmis cok ozledim annemi de babami da kardesimi de

Ama temizlik yapmam lazim

Ay bi an bunlari yedin sandimm

Supersin canim tebrik ediyorum seni

Kizlarrr 3 tane daha yedimmm
ama isteyerek yedim mutsuz degilimm..aksam yemegi yokkkkkkkk!!!
Öyleyse menumu yazayim
Sabah:2 haslanmis yumurta+lor peyniri+domates salatalik
ögle:5 badem sekeri
2 lt su icilecek...!!daha erken ilave olursa eklerim bende ama yememeye calisivam belki 1 kase yogurt yada 1 bardak sut icerim...Badem sekerlerinin etkisi yarin belli olur

yani düsünün sabah esime bazlama yaptimki bizim oralarin ekmegidir cok severim ama bi patca bile yemedim..gozum badem sekerlerindeydi cunku ogle yemegi niyetine yedim.. ohh iyi ettim:)

yani düsünün sabah esime bazlama yaptimki bizim oralarin ekmegidir cok severim ama bi patca bile yemedim..gozum badem sekerlerindeydi cunku ogle yemegi niyetine yedim.. ohh iyi ettim:)
Canım akşama büyük bi kase cacık ye bence çok iyi geliyo.benim herzaman kurtarıcımdır.

Bende kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,zeytinyağlı naneli pulbiberli kuru peynir 10 adet zeytin ,şekersiz çay akşam ise annemlerde yedim 1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 tabak bulgur pilavı ve ev yapımı turşu
Oooo miyavcım kaçamağın dibine vurmuşun.kaptana sinyal gitmiştir.

Bende kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,zeytinyağlı naneli pulbiberli kuru peynir 10 adet zeytin ,şekersiz çay akşam ise annemlerde yedim 1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 tabak bulgur pilavı ve ev yapımı turşu
Oooo miyavcım kaçamağın dibine vurmuşun.kaptana sinyal gitmiştir.

Gunaydin kizlarrrrrrrrrrr
Sinava giren jerkese bende basarilar diliyorum RABBIM zihin acikligi versin..

Sudbanazenin bu haftanin 1.si ben olucammm
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim canım hodri meydan diyorum bende ayyyy su sınavlar bitti ya cok heyecanliyim butun 1.likleri supurucem diyorum bemde hadi bakalım ikimizde iddaliyiz

İki yigit cıktı meydane ikiside birbirinden merdane

Tursu kedisi yedin sonunda tursulari bari o bulguru yemeyeydin seker orucunda yari yolda biraktiniz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…