- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.721
Helal sana durmak yok asla pişman et eşiniEvet canim aynen.kiloluyken begenmiyodu beni laf sokup duruyodu.bend2 sen görürsün zayiflayip seni pesimde dolandircam dedim.bakti k7lolar yavas yavas gidiyo artik laf sokamiyo ya isine gelmedi.sürekli karsimda biseyler yiyo.dolaplari görsen cikolata dolu.ama yilmak yok yola devam.onu söyledikleri laflar icin pisman etcem az kaldi
kizlar iyi gecelerrr...Biz daha yenii geldik eltimden..Yani menuyu saymak isyemiorum ama ozetliyim ev acmasi ispankli borek,gul biregi patatesli,yaprk sarma kuru patlicn dolma,helva,cikolata toplari,patates salatsi,yaş pasta lokum vs..Hic birine elimi surmedigim gibi kahveyi bike sekerli olmus diye icmedim yarim sise soda ve 2 fincan sekersiz cay ictim..hepsinin azi acik kaldi
Nasil gecti sınavın canimMerbaha kizlar sınavdaydim yeni geldim
Tebrikler icin herkese çooook tesekkurler
Hepimizin basarisinı cani gonulden diliyorum
Herzaman dedigim gibi ben bunu bireysel degil takım birinciligi olarak goruyorumcunku sizlerin destekleri olmasa bu kadar yol katedemezdim
Inşallah sonrakiler iyi geçer canimİyi akşamlar kızlar anca gelebildim.
Sudbanazenin bireysel başarını tebrik ederim.
Aöfci hatunlar nasıldı sınavlarınız? Benimki pek iyi değildi. Sadece geçmiş sorulara baktım o da dün akşam. Onlardanda çıkmayınca iyi geçmedi. yarınkilere simdi calıssam yıne yetiştiremem geçmiş sorulardan da cıkmadı ama yınede gecmiş sorulara göz atmaya başlıcam birazdan:/
Afiyet olsun kuzum zorlanmadin mi akşama kadarKızlar bugunku menumi paylasayim
Sabah gec kalirim diye kahvalti yapmadim
Oglende kantinde benim yiyebilecegim tarzda seyler olmadigi icin birsey yiyemedim malum seker orucundayim
Aksam 4 tane balik yedim cok buyuk degillerdi
Ben annemlerdeydim canim ayni durum bende de vardi babam saolsun her zaman keyif kaçıracak bişey buluyorBu arada takim bugun cok sessiz iyimisiniz kizlar
Aciksası benimde keyfim yerlerde surunuyor
Babam olacak adam insanin tadini tuzunu herbiseyini alıyo
Menü güzel canim olsun tatli da bu haftaki tatli kaçamağın olsunKahvaltim;yumurta ,zeytin ,peynir ,kapya biber ,iki dilim ekmek, üc parca sucuk ,
Aksam ;bir tabak pirasa yemegi ,bir tabak yogurt, iki parca baklava.esimin sucu yine .diyetime engel olmaya calisiyo.ekmek arasi döner almis ama ben yemedim.tatliya dayanamadim.
Spor 2saatten fazla yürüdüm
Ooo menü güzel norwişimmmmenüm
sabah: çay peynir ekmek biraz
öğlen aç kaldım sınava gitmiştim
akşam çorba salata biraz mantar
Sevtalcim bir kapkekle kalsaydin keşkeKızlar merhaba bende menümü yazayım hemen.
12.30... Sucuklu yumurta 2 dil.kep.ekm.2 bar.3 şek.çay.
14.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.30... 1 tane kendi yaptığım kapkek
19.00... 1 tane daha kapkek
19.30... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik.
Acıkırsam 1 kase yoğurt yerim heralde.ilerleyen saatlerdede gün kurusu kuruyemiş.
Afiyet olsun canim cok guzelMenümü de yazayım..
Sabah: üç kaşık menemen, kk peynir, çay (bebiş durmadıki rahat yiyeyim)
Akşam: bir tabak nohut, salata, yoğurt..
Afiyet olsun canım menün çok iyiSabah; haslanmis yumrta,peynir ,pastrma
Aksam; dissrdaydim izgara,ayran
Ohh çok iyi yapmışsınBide disardan gelnce harekette yaptimm yetti gunu bitirdik :)
Sakın diyetini bozmasina izin verme canim zayılicak ve incecik olacaksinEvet canim aynen.kiloluyken begenmiyodu beni laf sokup duruyodu.bend2 sen görürsün zayiflayip seni pesimde dolandircam dedim.bakti k7lolar yavas yavas gidiyo artik laf sokamiyo ya isine gelmedi.sürekli karsimda biseyler yiyo.dolaplari görsen cikolata dolu.ama yilmak yok yola devam.onu söyledikleri laflar icin pisman etcem az kaldi
Haariiikaaasinnkizlar iyi gecelerrr...Biz daha yenii geldik eltimden..Yani menuyu saymak isyemiorum ama ozetliyim ev acmasi ispankli borek,gul biregi patatesli,yaprk sarma kuru patlicn dolma,helva,cikolata toplari,patates salatsi,yaş pasta lokum vs..Hic birine elimi surmedigim gibi kahveyi bike sekerli olmus diye icmedim yarim sise soda ve 2 fincan sekersiz cay ictim..hepsinin azi acik kaldi
kizlar iyi gecelerrr...Biz daha yenii geldik eltimden..Yani menuyu saymak isyemiorum ama ozetliyim ev acmasi ispankli borek,gul biregi patatesli,yaprk sarma kuru patlicn dolma,helva,cikolata toplari,patates salatsi,yaş pasta lokum vs..Hic birine elimi surmedigim gibi kahveyi bike sekerli olmus diye icmedim yarim sise soda ve 2 fincan sekersiz cay ictim..hepsinin azi acik kaldi
Canım akşama büyük bi kase cacık ye bence çok iyi geliyo.benim herzaman kurtarıcımdır.yani düsünün sabah esime bazlama yaptimki bizim oralarin ekmegidir cok severim ama bi patca bile yemedim..gozum badem sekerlerindeydi cunku ogle yemegi niyetine yedim.. ohh iyi ettim:)
Reglin yaklaşıyor o Zaman canım fırsatın varsa evde spor yapyani düsünün sabah esime bazlama yaptimki bizim oralarin ekmegidir cok severim ama bi patca bile yemedim..gozum badem sekerlerindeydi cunku ogle yemegi niyetine yedim.. ohh iyi ettim:)
Oooo miyavcım kaçamağın dibine vurmuşun.kaptana sinyal gitmiştir.Bende kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,zeytinyağlı naneli pulbiberli kuru peynir 10 adet zeytin ,şekersiz çay akşam iseannemlerde yedim 1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 tabak bulgur pilavı ve ev yapımı turşu
Oooo miyavcım kaçamağın dibine vurmuşun.kaptana sinyal gitmiştir.Bende kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,zeytinyağlı naneli pulbiberli kuru peynir 10 adet zeytin ,şekersiz çay akşam iseannemlerde yedim 1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 tabak bulgur pilavı ve ev yapımı turşu
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim canım hodri meydan diyorum bende ayyyy su sınavlar bitti ya cok heyecanliyim butun 1.likleri supurucem diyorum bemde hadi bakalım ikimizde iddaliyizGunaydin kizlarrrrrrrrrrr
Sinava giren jerkese bende basarilar diliyorum RABBIM zihin acikligi versin..
Sudbanazenin bu haftanin 1.si ben olucammm
Ne turşu mu hemde bide bulgurOooo miyavcım kaçamağın dibine vurmuşun.kaptana sinyal gitmiştir.
Tursu kedisi yedin sonunda tursulari bari o bulguru yemeyeydin seker orucunda yari yolda biraktiniz beniBende kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,zeytinyağlı naneli pulbiberli kuru peynir 10 adet zeytin ,şekersiz çay akşam iseannemlerde yedim 1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 tabak bulgur pilavı ve ev yapımı turşu
1 gün free verdimTursu kedisi yedin sonunda tursulari bari o bulguru yemeyeydin seker orucunda yari yolda biraktiniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?