- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.741
Evet ya dayanamadım annem yapmış birde hava soguk ya annemler ile eve odun taşıdık annemlerin evi sobalı o yüzden sabah saat 8 den 3 kadar taşıdık haftayada bahçeye gidicezOooo miyavcım kaçamağın dibine vurmuşun.kaptana sinyal gitmiştir.
Kiz haketmisin deseneEvet ya dayanamadım annem yapmış birde hava soguk ya annemler ile eve odun taşıdık annemlerin evi sobalı o yüzden sabah saat 8 den 3 kadar taşıdık haftayada bahçeye gidicez
Canim sınav dun iyiydide bugun cok zorduNasil gecti sınavın canim
Inşallah sonrakiler iyi geçer canim
Afiyet olsun kuzum zorlanmadin mi akşama kadar
Ben annemlerdeydim canim ayni durum bende de vardi babam saolsun her zaman keyif kaçıracak bişey buluyor
Menü güzel canim olsun tatli da bu haftaki tatli kaçamağın olsunyürüyüş çok iyii
Ooo menü güzel norwişimmmsinav nasıl geçti
Sevtalcim bir kapkekle kalsaydin keşke
Afiyet olsun canim cok guzel
Afiyet olsun canım menün çok iyi
Ohh çok iyi yapmışsın
Sakın diyetini bozmasina izin verme canim zayılicak ve incecik olacaksin
Haariiikaaasinnkarşıligini alacaksin eminim canım benimmm iradene hayran kaldim hep böyle devam etsin inşallah
Masallah cok iyi yurumussun yaKahvaltim; pastirmali yumurta , zeytin , biber , peynir , yarim dilim ekmek, iki dilim sucuk , turp , bir avuc badem ceviz
Aksam , bir tabak corba , bir tabak ispanakli bulgur pilavi , yogurt , salata , bir kare cikolata
Spor , 16 bin adim yürüdüm
Evet öyle oldu canım ya hakettimKiz haketmisin desene
41 kere maşallah Can'ım bende yarın yürüyorum inşallah 16 bin adım kaç km ve kaç saat yapıyor canımKahvaltim; pastirmali yumurta , zeytin , biber , peynir , yarim dilim ekmek, iki dilim sucuk , turp , bir avuc badem ceviz
Aksam , bir tabak corba , bir tabak ispanakli bulgur pilavi , yogurt , salata , bir kare cikolata
Spor , 16 bin adim yürüdüm
2 saat kadar ediyor canim41 kere maşallah Can'ım bende yarın yürüyorum inşallah 16 bin adım kaç km ve kaç saat yapıyor canım
O zaman benimkiside o kadar saat yapıyor bende artık yarın başlıyorum şükür yürüyüşe yürümek istiyorum sonrada fıtness bugün yoruldum ya of kollarım bile tutuldu senin sınav Nasıl geçti2 saat kadar ediyor canim
Canim bugun zorladı ama sınıftaki herkeste zorlanmis bakalim hayiisi artikO zaman benimkiside o kadar saat yapıyor bende artık yarın başlıyorum şükür yürüyüşe yürümek istiyorum sonrada fıtness bugün yoruldum ya of kollarım bile tutuldu senin sınav Nasıl geçti
Hayırlısı Can'ım ya belki daha iyi gelicektir sonucunCanim bugun zorladı ama sınıftaki herkeste zorlanmis bakalim hayiisi artik
Inşallah canimHayırlısı Can'ım ya belki daha iyi gelicektir sonucun
Can'ım haftasonu ya ondan sana öyle geliyorInşallah canim
Kiz takim ikigundur sessiz mi bana mi sessiz geliyo
He ya yazık bizeBir tek ikimiziz tek tabanca
Senide bir yerlerde bekleyen birileri vardır canım rabbim gönlüne göre hayırlı bir insan verdin bilseydim ben gelirdimHe ya yazık bize
Şaka maka bugun sınavda ciftleri gorunce ne kadar yalniz oldugumu bir daha fark etmis oldum
Kiz sahiden acaba varmidir bi yerlerde bekleyenSenide bir yerlerde bekleyen birileri vardır canım rabbim gönlüne göre hayırlı bir insan verdin bilseydim ben gelirdim
Var tabiki bana inan artıkKiz sahiden acaba varmidir bi yerlerde bekleyen
Boyle yalniz yalniz yaslaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?