- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.761
Tamam inaniyorum sanaVar tabiki bana inan artık
Tamam inaniyorum sana
Yaaa kardeslerim yanimda oturmuslar büskivi yiyorlar
Gecmis olsun canim senin cocuklarda hastaliktan gozlerini acamadilar bir turluSelam kızlar..
Yoğun bir gün oldu bugün benim için..aşırı derecede kar var..çocuk rahatsızlanınca zor bela acile gittik..bir yandan da evi toparlıyorum..şurupları içince kendine geldi şükür yavrum..
Canim dokunmadim bile kendimi olanustu taktir ediyorumCiddi misin çok kızdım onlara hemen oradan uzaklaş diyecem ama oda olmaz kitap oku
Geçmiş olsun canımSelam kızlar..
Yoğun bir gün oldu bugün benim için..aşırı derecede kar var..çocuk rahatsızlanınca zor bela acile gittik..bir yandan da evi toparlıyorum..şurupları içince kendine geldi şükür yavrum..
Tebrik ederim iraden süper olduCanim dokunmadim bile kendimi olanustu taktir ediyorum
Haklısın Can'ım baksana çocukların hasta olmuş geçmiş olsun tekrardan afiyet olsunMenüm..
Sabah: yağda bir yumurta, çok az peynir, dört ceviz..
Akşam: bir kase tarhana çorbası, ufak bir lahmacun, ayran...
Bugün yoğunluktan hazıra kaçtım..
Sorma vallahi..büyük kızdan küçüğe grip geçti..sıra bize gelmez inşallah..Gecmis olsun canim senin cocuklarda hastaliktan gozlerini acamadilar bir turlu
Çocuk sürekli ağlamaklı kucak istiyor..ne yediğimden ne içtiğimden hiç birşey anlamadım vallahi..Haklısın Can'ım baksana çocukların hasta olmuş geçmiş olsun tekrardan afiyet olsun
Geçmiş olsun canımSorma vallahi..büyük kızdan küçüğe grip geçti..sıra bize gelmez inşallah..
Menun guzel canım :) afiyet olsunKizlar selammmm bugunde disardydimm anca girdmm:)
Sabah ;biraz pastirmali yumurta, cay
Aksam; kepegimle yapilmis 2,3 kucuk mucver (*kepegim,yumurta,kabak)
Birazcik tavuk, iki tursu, biraz firinda mantar :) afiyet olaaa bana :)
Menü güzel yürüyüş te süper olmuşKahvaltim; pastirmali yumurta , zeytin , biber , peynir , yarim dilim ekmek, iki dilim sucuk , turp , bir avuc badem ceviz
Aksam , bir tabak corba , bir tabak ispanakli bulgur pilavi , yogurt , salata , bir kare cikolata
Spor , 16 bin adim yürüdüm
Afiyet olsun canımmm :)Bende kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,zeytinyağlı naneli pulbiberli kuru peynir 10 adet zeytin ,şekersiz çay akşam iseannemlerde yedim 1 tabak yeşil mercimek yemeği,1 tabak bulgur pilavı ve ev yapımı turşu
Ay kıyamam çok mu hastaydı yazık ilgi istemiş senden Can'ımÇocuk sürekli ağlamaklı kucak istiyor..ne yediğimden ne içtiğimden hiç birşey anlamadım vallahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?