- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.781
Geçmiş olsun canım
Burnu tıkalı nefes alamadıkça huysuzlandı canı darlandı yavrum..Ay kıyamam çok mu hastaydı yazık ilgi istemiş senden Can'ım
Kıyamam sprey yok muydu canımBurnu tıkalı nefes alamadıkça huysuzlandı canı darlandı yavrum..
Amin inşallah hepimize canım sanada tekrardan geçmiş olsunYarın herkese bol eksiler kızlar..yeni hafta bize güzelliker getirsin..
Hepsini uyguladım daha yeni yeni etkisini gösteriyor..çocuklar hasta oldu mu hayattan zevk alamıyorum içim daralıyor resmen..tüm hasta çocuklara Rabbim şifalar versin..Kıyamam sprey yok muydu canım
Maşallah canım bu iradeyle daha çook eksi görürsün inşallah..iyigeceler kizlar....
Ben dedigim gibi bademlerden sonra bisey yemedim yogurtta yiyemedim..yarin tarti gunusu geneeeeee hepimize bol -li haftalar olsun ben bu Cuma 68.9 bile olsa 68 gormek istiorummmmm dua edelim olur muuu ALLAH hepimizin yardimcisi olsun..
Amin Can'ım rabbim herkese şifa versinHepsini uyguladım daha yeni yeni etkisini gösteriyor..çocuklar hasta oldu mu hayattan zevk alamıyorum içim daralıyor resmen..tüm hasta çocuklara Rabbim şifalar versin..
Günaydın Can'ım Nasıl oldun ? Sınavın Nasıl geçti?Günaydın.
Bol eksili bir hafta bizim olsun.
Can'ım sabah hemen mi tartıldın yoksa yürüyüş filan yaptıysan şişmiştir vücudunGünaydın kızlar bende tartıldım 84.8 gosteriyordu ben hic kacamak yapmadim kesinlikle şişlik oldugunu dusunuyorum ama yinede +lı gormek moralimi bozmaya yetti keske tartilmasaydim
Gunydinnnnn miyavimmGünaydın kızlar herkese sağlıklı huzurlu bir hafta dilerim
Hemrn tartildim canimCan'ım sabah hemen mi tartıldın yoksa yürüyüş filan yaptıysan şişmiştir vücudun
Gunaydnnnnn insalllaahGünaydın.
Bol eksili bir hafta bizim olsun.
Moralini bozmabence.. iki gunde niye sistin acab..bnde iki gundr disarlardym hicccc su icemedm gick oldmmGünaydın kızlar bende tartıldım 84.8 gosteriyordu ben hic kacamak yapmadim kesinlikle şişlik oldugunu dusunuyorum ama yinede +lı gormek moralimi bozmaya yetti keske tartilmasaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?