- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.701
Maşallah güzel spor yapmışsın canımHuuuuuuuuuu nerdesiniz yahuuuuu kizlar..
Ben sporumuda yaptimmmmm 1.5saat salonda ben gunu tamamladim.. su zaten fix yazmaya gerek yok
Menün güzelmiş afiyet olsun canımSabah ; iki haslanmis yumurta, peynir, fume
Aksam; gogus kizartmaa, zero
Normal bisiklet degil Can'ım ekliptik bisikletBisikletin basen yaptıgını düşünmüyorum. Bisikletci olan hangi sporcunun baseni var. Hepsi ufacık popolu. Baseni yapan bisikleti agır kademede kullanmak. Düşük kademede uzun süreli bisiklet inceltir.
Tamam tatlım ondan bahsedıyorum bende. Güç seviyesi düşük oldukca sisirmez kesinlikleNormal bisiklet degil Can'ım ekliptik bisiklet
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee of yaaaaaİyi akşamlar kızlar bende bugün 5,30 uyandım kahvaltımı yaptım kahvaltı menüm : omlet ,avuç içi peynir,15 adet zeytin turp ve yeşillik sonra yürüyüş yaptım eve geldim ablalarım gelmiş dogum günümü kutlamak için pasta vardı inanın pastadan kibrit kutusu kadar yedim Onuda üzülmesinler diye sonra ben eşim ve arkadaşı çarşıda idi bir yerlere oturduk onlarda tatlı söylediler küçüçük baklavanın çatal ucunu zor yedim ayıp olmasın diye sonra arkadaşlarım bana süpriz parti hazırlamışlar sağolsunlar benim çok sevdiğim yemekler vardı mercimek çorbası 1 kase , kuru patlıcan dolması 4 adet ,içli köfte 2 adet, 4 kaşık kavurma biraz Haydari, biraz salata ,biraz çerez ,4 adet ızgara köfte limonlu soda biliyorum bugün rekor kırdım aslında yazmak istemiyordum
Canim bu 4ocaktan beri tatli olarak bir ilkti agzima surmedim cikolata tatli o buuuu aslaaa bir isirik oda esim kiyamadiCanim insaniz sonuçta ben küçük kaçamaklara bişey demiyorum bi lokma yenebilir çok canin çektiginde bir kurabiye de yenilebilir ama haftada bir ikiyi geçememeli kilo vermek istiyoruz sonuçta üzülme bi lokmadan bişey olmaz
Eliptik evet 15dkBasenlere Sukuat iyi gelir Can'ım birde ekliptik bisiklet biniyorsan sakın binme oda basen yapar
Evet hem kollarimi calisitirio hem bacaklarimi.. beni en cok yoranlardan biri :)Tamam tatlım ondan bahsedıyorum bende. Güç seviyesi düşük oldukca sisirmez kesinlikle
Sagol kuzucukMenün güzelmiş afiyet olsun canım
Cnm cok yemissin ya mide sasirmistir.. iyimisin?Kızlar ben çok yedim ve fenayım of ipin ucu kaçtı benim ya umarım hastaneye gitmek zorunda kalmam buraya yazışmazsam bilin ki hastanede yatıyorumdur
At copeAy evet kedinin ciğere baktığı gibi bakışıyoruz
Yok yok yemedim ama atmadımda yarın atarım bi tane capkek yiyipAt copeama sen coktaaan mideye indirmisindir karnin kocaman olur bak sonra
BravooooKızlar pastayıda capkekleride çik.toplarımıda attım çöpe gitti.
Canım merhaba.yanlış anlama sakın ama bian önce başlamak için illaki birileri tarafından kilolu olduğun için aşşalanmayı beyendiğin bi elbisenin büyük bedeni olmadığından alamayıp rezil olmayımı ve daha bisürü şey.daha fazla oyalanmadan artık yarından itibaren başla kendinin vücudunun farkına var.tabiki hemen gitmeyecek kilolar ama gidecek dikkat edipte gerçekten gerçekten uğraşıpta kilo vermeyen yoktur.zayıf olmak çok güzel tarif edilemez.sakın vazgeçme.ben bir türlü moda giremiyorum sanki böyle kalacakmışım gibi hep, kilo veremeyecekmişim gibi hissedip yyiyorum
Canim gunaydinnn...Afiyet olsun Can'ım lahana çorbası diyeti Nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?