Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii canimm deme yaa
bende daha once denemistim yillar once ama sonucu ve nekde dorj yaptimi hatirlamiorum..kac gun devam ettin sen..ben corbaya bahartalrla lezzt verdim fena degildi aksam sicakken..inşALLAH ayni lezzetini bugunde koruodur 5 lt lik duduklude yaptim hemde..Canim dukandan sıkilmadm aksine uzun sure devam edicem ama 4 gundr cok durakladm 1 hafta boyle deneyeyim dedim hazir yapan arkadasimda varken

Bende var şeker bende deneyeyim

Çok doğru demişsin

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee of yaaaaa nye yedinnnnnn keske bende yesem
Gelseydin keşke benim yerime sen yerdin Canım 4 senedir yememiştim tatlı ve pasta inan bir tuhaf oldum geceyi hastanede geçirdim eşim çok sinirlendi ve üzüldü zaten ona kızgınım hediye olarak bana Kocaman hırka almış hatta belki dar gelir diye düşünmüş hırka 52 beden Can'ım benim eski bedenim şuan 42 beden bile bol geliyor düşün

Gecmis olsun canim yaa uzuldmmmm bidaha yapma oyleee.. ayrica esin cooook ayip etmssss coooookk

Miyav_su cok gecmis olsun canim.esin ayip etmis.erkek milleti iste illa bi dangalaklik yapiyolar.genlerinde var bunlarin benimkide dahil

Miyavım geçmiş olsun canım çok üzüldüm.

Marlincim sende sıkma canını bazen oluyo işte boşver.

Ooff ooff offff fena kaçmış ipin ucu ama dün doğum günündü bişey demicem o yüzden ama bu 3 gün kemerleri iyce sık miyavimmm cumaya arti istememm

SekerPancarii kaptanimmm ben cok formumdayim kacamak macamak yokkk artikinn hedefler kesin 14 şubatttt hedefim 65i gormeliyim ne yani 4 kilo veremezmiyim canimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…