- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.921
Geldim kaptanim sonunda
Tahmin etmiştim çünkü şeker kalp krizini tetikliyor bende şeker olduğu için Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınamin. sağol canım. evet halamda şeker vardı. kalp damarları tıkalıydı. ameliyat edeceklerdi ama şekeri yüksek olduğu için bekledi doktorlar. sonra kalp krizi. 10 gün geçti aradan ve dün sabah eşi de vefat etti.
Hayırdır Canım iyi misinkizlar suanda okadr ofkeliyim ve uzgunumki anlatammmmmmm
Sinirlenme Canım tekrar alırsın rabbim sağlık sıhhat versin2 yil once ehliyetimi almaya hak kazanmistim iste buyun sinavlari gectim falan sonra bebk tedavisidir hamileliktir yok digumdr derken alorom diye kaldida kaldi 2 yilmis hakkim ve iptal olduhunu ogrendim bugünnnnnnnnnn
kiz kolaymi bidaha sinav hem teorik hem direksiyon..zaten hicbiseye zaman bulamiorum..sonra simdi 1300 lira olmus kurs ucretleri yine maaliyet..Sinirlenme Canım tekrar alırsın rabbim sağlık sıhhat versin
Evet Can'ım çok doğru söylemişsinBu kadar acımasız olma. Olumsuz gördüğün her şeyde bi hayır olabilir. Belki ehliyetini daha önce almış olsan şimdiye dek bi büyük bi kaza yapcaktın. bu belayı senden uzaklaştırdı Allah bilebilir misin?
sorumsuz davranmışsın bir daha kine dikkat ederin bu tarz konularda . deneyim kazanmıs oldun işte. hayatta can sıkacak ne dertler var bunun ıcın kendını yıpratıp mutsuz hıssetmege degmez tatlım.
Alırsın Can'ım neden stres yapıyorsun kikiz kolaymi bidaha sinav hem teorik hem direksiyon..zaten hicbiseye zaman bulamiorum..sonra simdi 1300 lira olmus kurs ucretleri yine maaliyet..
Canım Nasıl oldu cildin keşke bugün yumurta yemeseydinSabah: haslanmis yumurta,pastirma
Aksam: yulaf kepekli peynirli gozlememden yaptim yine cok seviorm cnku..
Yaninda biraz tavk ohh doydum sukur
Hos buldum canim benim
sağol canım. aynen öyle oldu. halamın taziyesi devam ederken eniştemin taziyesi başladı.Allah sabırlar versin canım..acı üstüne acı olmuş...
sağol canım. evlatları çok üzüldü. yıkıldılar resmen. hepsi evli barklı ama anne babanın yokluğu çok zor.Afrasyab canim basiniz sagolsun..ALLAH geride kalanlara sabir ve uzun omurler versin..kimbilor evlatlari icin ne kadar zordur..RABBIM yar ve yardimcilari olsun..
sağol canım. kilo verdikçe inş. şeker de ortadan kalkar.Tahmin etmiştim çünkü şeker kalp krizini tetikliyor bende şeker olduğu için Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın
işini kimseye bırakmayacaksın. hele erkeklere asla. başlarından savarlar herşeyi. sağlık olsun yine de üzme kendini. yine alırsın inş.kiz kolaymi bidaha sinav hem teorik hem direksiyon..zaten hicbiseye zaman bulamiorum..sonra simdi 1300 lira olmus kurs ucretleri yine maaliyet..
Canim basiniz sagolsun Allah rahmet eylesinsağol canım. aynen öyle oldu. halamın taziyesi devam ederken eniştemin taziyesi başladı.
Allah rahmet eylesin canim kalanlara sabir uzun ömür versin♡♡amin. sağol canım. evet halamda şeker vardı. kalp damarları tıkalıydı. ameliyat edeceklerdi ama şekeri yüksek olduğu için bekledi doktorlar. sonra kalp krizi. 10 gün geçti aradan ve dün sabah eşi de vefat etti.
Ayy şu gözlemenin tarifini verir msn tatlim bende deneyeyim uzun süre tok tutuyor muSabah: haslanmis yumurta,pastirma
Aksam: yulaf kepekli peynirli gozlememden yaptim yine cok seviorm cnku..
Yaninda biraz tavk ohh doydum sukur
Canim benim sinirlenme sakin olKizlar sinirden hicbisey yiyemedim...
Sabah 1 salatalik baya bi peynir yedim 10-12 dilim falan yagsiz sekersiz cay
sonra 2si1 arada kahve
sonra bi lokma ekmek attim agzima
ve sinirden midem bulanio
Hoşgeldin tatlimmmm ne var ne yokGeldim kaptanim sonunda
Afiyet olsun canimm çok güzelSelam kızlar..menüm..
Sabah: kaşarlı omlet, tulum peyniri, üç zeytin...
Akşam: karnıbahar pizzası, ayran..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?