Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar sinirden hicbisey yiyemedim...
Sabah 1 salatalik baya bi peynir yedim 10-12 dilim falan yagsiz sekersiz cay
sonra 2si1 arada kahve
sonra bi lokma ekmek attim agzima
ve sinirden midem bulanio

esimede cok si irlendim telefonda bagirdim cagirdim senin yuzunden die..umarim geldiginde kendime engel olabilirim cok kizginim ona..sabahtn beri hozum oynuodu hayrdr hayrdr dedim bu oldu

Tahmin etmiştim çünkü şeker kalp krizini tetikliyor bende şeker olduğu için Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın

2 yil once ehliyetimi almaya hak kazanmistim iste buyun sinavlari gectim falan sonra bebk tedavisidir hamileliktir yok digumdr derken alorom diye kaldida kaldi 2 yilmis hakkim ve iptal olduhunu ogrendim bugünnnnnnnnnn
Sinirlenme Canım tekrar alırsın rabbim sağlık sıhhat versin

Evet Can'ım çok doğru söylemişsin

kiz kolaymi bidaha sinav hem teorik hem direksiyon..zaten hicbiseye zaman bulamiorum..sonra simdi 1300 lira olmus kurs ucretleri yine maaliyet..
işini kimseye bırakmayacaksın. hele erkeklere asla. başlarından savarlar herşeyi. sağlık olsun yine de üzme kendini. yine alırsın inş.

Allah rahmet eylesin canim kalanlara sabir uzun ömür versin♡♡
Sabah: haslanmis yumurta,pastirma

Aksam: yulaf kepekli peynirli gozlememden yaptim yine cok seviorm cnku..
Yaninda biraz tavk ohh doydum sukur
Ayy şu gözlemenin tarifini verir msn tatlim bende deneyeyim uzun süre tok tutuyor mu bu arada menü harika
Kizlar sinirden hicbisey yiyemedim...
Sabah 1 salatalik baya bi peynir yedim 10-12 dilim falan yagsiz sekersiz cay
sonra 2si1 arada kahve
sonra bi lokma ekmek attim agzima
ve sinirden midem bulanio
Canim benim sinirlenme sakin ol
Geldim kaptanim sonunda
Hoşgeldin tatlimmmm ne var ne yok
Selam kızlar..menüm..
Sabah: kaşarlı omlet, tulum peyniri, üç zeytin...
Akşam: karnıbahar pizzası, ayran..
Afiyet olsun canimm çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…