- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.941
Mivayim nasilsinn.. yuzumde suan bir burnumda ikide alnimn kenarnda varCanım Nasıl oldu cildin keşke bugün yumurta yemeseydin
Uc yemek kasigii tepeleme yulaf kepegi karisimi,bir kasik yogurt, bi kasik ilik su yoguruyorumm sonraa acip uc parcada pernirli aciyormm istedigini koy icineAllah rahmet eylesin canim kalanlara sabir uzun ömür versin♡♡
Ayy şu gözlemenin tarifini verir msn tatlim bende deneyeyim uzun süre tok tutuyor mubu arada menü harika
Canim benim sinirlenme sakin ol
Hoşgeldin tatlimmmm ne var ne yok
Afiyet olsun canimm çok güzel
Sanırım vücûd metabolizması şaşırdı birkaç gün yumurta yemeMivayim nasilsinn.. yuzumde suan bir burnumda ikide alnimn kenarnda vargulsemmi aglasammi ergenlikte bile cikmadi.. ama belki boyle bi donem olmustur ne bilim gecer umarimm.. yumurtayi yedikden sonra geldi aklima canimm soyledigin..
Diyetten sonra bana biseyler oldu bi ara adet gibi lekelenme gordumm falan duzeliyo belki vucud degisiklikleri yuzundendir
I
Sekerimm unuttum yaa kacti 77.9 muydu eskiyee bakmak lazim@ParteMoralll canim.geçen haftaki kilon neydi
Kızlar listeyi şimdiden hazırladim yarina erken kalkamazsam doldurursunuz hemen eksileriiii
Kixx ben yumurtasiz ne yaparimmSanırım vücûd metabolizması şaşırdı birkaç gün yumurta yeme
Olsun canim ben 77.9 yazıyorum. bakma ben baktim bulamadımSekerimm unuttum yaa kacti 77.9 muydu eskiyee bakmak lazim
Kayinvalidelerdeyim kaptan
Onun yerine muz ye CanımKixx ben yumurtasiz ne yaparimmtok tutuyooo beniiiii ben hrrgun yerim kac senedir ne bilm
Pazartesi harici tartildiniz mi miyav hanim arti var sanirim
Bakim barii :)Olsun canim ben 77.9 yazıyorum. bakma ben baktim bulamadım
Özledim tatlimm dön aramızaKayinvalidelerdeyim kaptan
Cumartesi evime geciyorum insallah
Hayır kaptanım tartılmadımPazartesi harici tartildiniz mi miyav hanim arti var sanirim
Menün tam Karatay menüsü afiyet olsunSelam kızlar..menüm..
Sabah: kaşarlı omlet, tulum peyniri, üç zeytin...
Akşam: karnıbahar pizzası, ayran..
Buldum canmmmmmm pardon kafam karismisOlsun canim ben 77.9 yazıyorum. bakma ben baktim bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?