Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltim; 1 yumurta , peynir , 2 zeytin , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuc badem ceviz , iki catal labne
Aksam , bir tabak kuru fasulye , iki kasik pilav , yarim kepce corba , salata , bir dilim ekmek , bir dilim kek
Spor 14 bin adim yürüdüm

Ohh kuru fasulyee ve pilaaaav hayalller onuda ozlledmmmm...afiyet olsun

Ellerine sağlık Canım afiyet olsun
Saol tatlim
Allahımm ben niye böyle yemek yiyorum yaa iyice abarttım kızlar
zayıflıcam derken iyce kilo alcaksin sonunda kizcam artik ama yazzz geliyoo yaazz başla haydi
Evet ekşın gerekiyor
Bencede
Sahiden toparlaniyo mu ben hep sarkiyo diye duymustum

Nasil mutlu oldum ya
Sıkı tak hep sütyenini canim ben hep öyle yaptim tabi emzirmeden biraz deforme oldu ama olacak o kadarsporla toparlicaam
ayyyy cok açım zatiii kaptannnn yarin uapayim bare bende dicm ama karnabaharm yok diger malzemelerimde yok yememk icin dolabi boş birakiorumda sadece kizin sebzeleri var pazar gunu esim 1 kerelik alisveris yaoio bidahki gune kalmasn die..
Yarin alsin esin yap canim cok güzel ve doyurucu oluyor

Afiyet olsun Canım

Sende normal pizza yap brn yapcam kac gundur kaldi.. ps gunundr karisimla yogur incecik ac ustune domates biber peynir fume pastrma mantar ooommgggg ben yapimm en yakn zamanda
canimm evt onuda biliorum ama ne füme etim nede salamim felan yok ben bulundurmam zaten o tarz seyler dolapta yarin kabak tapocm firinda yumurtaliiii

Olur Canım neden olmasın yeter ki iste ben inanıyorum hatta 60 kg olucaksın

Ah kaptancim bi bilsen şu gogusler yuzunden cektigimi sanki moralimin bozuldugu yetmiyormus gibi insanlarda canimi sıktıkca sıkıyor

Ama ben olmasa gerekenden buyuk olsa kendi bedenime gore kiyafet aldigimda gogus tarafindan sıkacagini dusunuyorum

O zaman hiç zaman kaybetme bence canim gelinliğin içinde incecik kuuğ gibi olmak istemez msn? elbette istersin o halde fazla yüklenmeden yediklerinden kisarak başlabak gerisi nasil gelecek

Olur Canım neden olmasın yeter ki iste ben inanıyorum hatta 60 kg olucaksın
Hayirlisiyla canim bende senin ve burdakilerin verdikleri motivasyonla zayiflayacagima inaniyorum

Hep beraber zayiflıyıcaz
Oyle herkesler bizim kilolarimiz hakkinda soz soyleme hakkına sahip olmayacaklar
Bizim moralimizi bozmak icin artik kikse heveslenemeyecek

vucud zayıflayınca göğüslerde küçülüyor Can'ım merak etme

Sen kaç takıyordun canim ben 75 kiloyken 90 takıyordum kiloma göre normal duruyordu bence takma fazla hem bişi deyim mi zayıf olunca büyük göğüs harika duruyor benimki şimdi 88 89 cm falan keşke biraz daha büyük olsa diyorum

Ben hariç Canım benim çok zor

Sabah: yumurta peynir fume salatalk

Aksam:et izgara firnda mantarrrrr yulaf gozlemmem ayran

Ayyy sistimmmmm :)
Afiyet olsun tatlim bir gün sana yemeğe gelicem tam benlik menülerin ben de dukan yapmadim ama genellikle protein ağırlıklı beslendim kilo verirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…