- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.221
Afiyet olsun tatlim ekmek ve kek olmasa iyiydiKahvaltim; 1 yumurta , peynir , 2 zeytin , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuc badem ceviz , iki catal labne
Aksam , bir tabak kuru fasulye , iki kasik pilav , yarim kepce corba , salata , bir dilim ekmek , bir dilim kek
Spor 14 bin adim yürüdüm
Sakın o bi lokmanin devamı gelmesinkizlar bi lokma ekmek yedimmm
Oohh süper menü afiyet olsunn miyavimKahvaltıda :1 muz, 1 kivi biraz domates normalde bu mevsim yemem Canım çekti 2 dilim peynir 10 adet zeytin duble adaçayı şekersiz sade Türk Kahvesi ve madensuyu 2 litreye yakın su tükettim akşam 1 nar ve salata yedim kızlar
Ayyy keskee cnmmmmm gelseeeennnn...Afiyet olsun tatlim bir gün sana yemeğe gelicemtam benlik menülerin ben de dukan yapmadim ama genellikle protein ağırlıklı beslendim kilo verirken
Afiyet olsun bebekkkKahvaltıda :1 muz, 1 kivi biraz domates normalde bu mevsim yemem Canım çekti 2 dilim peynir 10 adet zeytin duble adaçayı şekersiz sade Türk Kahvesi ve madensuyu 2 litreye yakın su tükettim akşam 1 nar ve salata yedim kızlar
Teşekkürler kaptanımOohh süper menü afiyet olsunn miyavim
Serbest ya ondan dedim katkisiz olduklari icin..canimm evt onuda biliorum ama ne füme etim nede salamim felan yok ben bulundurmam zaten o tarz seyler dolapta yarin kabak tapocm firinda yumurtaliiii
Canim bak oyle dusunme bize bu yolda en cok gerekli olan seylerden biri moral zaten inancimiz moralimiz gittikten sonra ipleri elden bırakırız kiBen hariç Canım benim çok zor
Can'ım Allah aşkına gecen hafta 300 gr verdim bu hafta 200 gr aldım kilo vermek sağlıklı insanlar için benim için degil artıkCanim bak oyle dusunme bize bu yolda en cok gerekli olan seylerden biri moral zaten inancimiz moralimiz gittikten sonra ipleri elden bırakırız ki
100 gr verelim 200 gr verelim yavas yavas gitsin ama yinede gitsin Allahin izniyle inancımızı bi yitirmeyelimde geriside gelecek
Canim sahiden zor seninki ama sonucta 96 dan 80 ne inan ve hala 90lara çıkmama basarisini elde eden sensin ne o kadar kiloyu vermek kolay birsey nede korumakCan'ım Allah aşkına gecen hafta 300 gr verdim bu hafta 200 gr aldım kilo vermek sağlıklı insanlar için benim için degil artık
Orasıda varda işte Canım sıkkın of sıkıldım artık yarın saçlarımı kestiricem sıkıntı bastı sen verirsin Canım ya sen sıkma canınıCanim sahiden zor seninki ama sonucta 96 dan 80 ne inan ve hala 90lara çıkmama basarisini elde eden sensin ne o kadar kiloyu vermek kolay birsey nede korumak
Bak ben 2 haftada 8 kiloya yakin verdimde ne oldu fazlasiyla aldim sagligim var ama iradem yok benimde
Canim sahiden zor seninki ama sonucta 96 dan 80 ne inan ve hala 90lara çıkmama basarisini elde eden sensin ne o kadar kiloyu vermek kolay birsey nede korumak
Bak ben 2 haftada 8 kiloya yakin verdimde ne oldu fazlasiyla aldim sagligim var ama iradem yok benimde
Afiyet olsun canımBugünkü menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, kk peynir, dört zeytin...
Akşam: bir tabak nohut, yoğurt, salata..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?