Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

S SEVTAL87 canım birlikte yarışıyoruz Nasıl olsa sen beni yenersin bana ceza bul çünkü ben karbonhidrat tüketmiyorum günde 5 saat spor yapıyorum başka bir ceza olsun

S SEVTAL87 canım birlikte yarışıyoruz Nasıl olsa sen beni yenersin bana ceza bul çünkü ben karbonhidrat tüketmiyorum günde 5 saat spor yapıyorum başka bir ceza olsun

Ya oyle demesene hemenden koyuvermis gibi

Burdaki herkes yola beraber cikti o yuzden kendi kilo vermemiz kadar takim arkadaslarimizinda kilo vermesi bizim icin onemli

Birey olarak degil takim olarak zayıfliyicaz

Kızlar of arkadaşlarım memleketlerinden geldiler bugün Antep gecesi yapacakmışız
Ya oyle demesene hemenden koyuvermis gibi

Burdaki herkes yola beraber cikti o yuzden kendi kilo vermemiz kadar takim arkadaslarimizinda kilo vermesi bizim icin onemli

Birey olarak degil takim olarak zayıfliyicaz
ben mi Can'ım ya of bazen düşünüyorum takıma köstek mi oluyorum diye of çok sıkıldım sabah çıktım evden kuaförüme gittim 15 km yol hem giderken yürüdüm hem eve gelirken toplamda 30 km yürümüş oldum ama gram gitmedi eminim

Şimdi arkadaşlarım diyecek yine aynısın gitmek istemiyorum eşim git değişiklik olur diyor of evde de sıkıldım sezon açılmadan eğlenelim diyorlar moralim bozulucak

Şimdi arkadaşlarım diyecek yine aynısın gitmek istemiyorum eşim git değişiklik olur diyor of evde de sıkıldım sezon açılmadan eğlenelim diyorlar moralim bozulucak
Git canim oyle diyette oldugunuda soyleme azar azar yersin biseylerden

Hem degisiklikte olur belli keyifsizsin biraz moral bulursun

Git canim oyle diyette oldugunuda soyleme azar azar yersin biseylerden

Hem degisiklikte olur belli keyifsizsin biraz moral bulursun
Benim salak kafam herkese söyledi ki bu konuda çok pişmanım zaten 30 km yürüdüm sabahtan bu yana kendime ceza verdim evet keyfim yok umarım kısa Zaman'da geri gelir

Benim salak kafam herkese söyledi ki bu konuda çok pişmanım zaten 30 km yürüdüm sabahtan bu yana kendime ceza verdim evet keyfim yok umarım kısa Zaman'da geri gelir
Canim artik diyette degilmisin diye sorarlarsa kafama gore takiliyorum de bos ver umursama kimsenin ne dedigini daha rahat gidecek

Bu arada saclarini kestirdin mi

s

sarraf gunaudin cnm..nasil ilacsiz regl olmazdn benim gibimi yaniii ben hipoluyum?
Canım bende polikist var, hipotiroid var..senede bir yada iki defa ancak oluyorum. Olmak için tarlusal içiyorum..son üç aydır gününde olunca şaşırdım yani..
Sana da geçmiş olsun canım kadın olarak büyük sorun oluyor malesef..

Kızlar sabah dayanamadim tartildim 90 na dogru yol aliyorum88 olmusum ne yapacagimi sasirdim

Nasil gidecek bu kilolar benim fazla zamanimda yok biran once bu kilolardan kurtulmam lazim
Sana nacizane tavsiyem canım öğünlü yemen..vücudunu şoka uğratma spor da yaptın mı bu iş tamamdır..okur öyle arada fazla çıkmalar sen pes etme yeterki...

Sana nacizane tavsiyem canım öğünlü yemen..vücudunu şoka uğratma spor da yaptın mı bu iş tamamdır..okur öyle arada fazla çıkmalar sen pes etme yeterki...
Canim oylede denedim daha once atlamadan yemeler falan ama bi turlu bana daha iyi gelen hangisi bulamadim

Ve benim istisnasiz nisan ayina kadar kesinlikle baya bi kilo vermem lazim hatta ve hatta 65 olmam lazım

Canim oylede denedim daha once atlamadan yemeler falan ama bi turlu bana daha iyi gelen hangisi bulamadim

Ve benim istisnasiz nisan ayina kadar kesinlikle baya bi kilo vermem lazim hatta ve hatta 65 olmam lazım
Karatay yapıcam demiştin galiba..kaçamaksız yapılırsa iyi kilo verdiriyor.hamileliğimden önce 20 kilo vermiştim..

Karatay yapıcam demiştin galiba..kaçamaksız yapılırsa iyi kilo verdiriyor.hamileliğimden önce 20 kilo vermiştim..
Yapıcam onuda yani tek ogune mi indireyim napayim diye dusuncelere daldim bi turlu adam akilli kilo veremedim

En son 80 ni gordum ama simdi oldu 88 zaten onceki hafta zaten kabizlik sorunundan falan 86 oldum sonrada bir kac gun ablamlardaydim o sekilde aldim

Vakti zamaninda bitki caylarini falanda baya denedim ama hepsinde ya sonuc almiyorum yada kisa sureli sonuclar oluyor

İki öğün yap ve akşam 5 den sonra yeme..sadece çay ve su..böyle yap ve vücudunu şaşırt bakalım ne olacak

Canım kiloyu verirsin ama tekrar alardın ve fazlası ile anladın mı öğünlerin arası en fazla 5 saat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…