- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.261
Tünaydın Canım sen başladın mı ?günaydın kızlar
Sanada Canım Mutlu hafta sonlarıMutluu hafta sonlariniz olsun fistiklar
Tamam canim kirbo hidrat ve seker cikti hayatimdan mumkun oldugu kadarda evde hareket yapicamCanım biran önce başlıyorsun duydun mu beni hayatından ekmek vb ürünleri çıkar ve evde spor yap ip atla ,Leslie lansome yap
Aynen Canım mekik yap eve Twister al A101 satılıyor bol tarçın ,keten tohumu sebze kuru bakliyat tüketTamam canim kirbo hidrat ve seker cikti hayatimdan mumkun oldugu kadarda evde hareket yapicam
ben mi Can'ım ya of bazen düşünüyorum takıma köstek mi oluyorum diye of çok sıkıldımYa oyle demesene hemenden koyuvermis gibi
Burdaki herkes yola beraber cikti o yuzden kendi kilo vermemiz kadar takim arkadaslarimizinda kilo vermesi bizim icin onemli
Birey olarak degil takim olarak zayıfliyicaz
Git canim oyle diyette oldugunuda soyleme azar azar yersin biseylerdenŞimdi arkadaşlarım diyecek yine aynısın gitmek istemiyorum eşim git değişiklik olur diyor of evde de sıkıldım sezon açılmadan eğlenelim diyorlar moralim bozulucak
Benim salakGit canim oyle diyette oldugunuda soyleme azar azar yersin biseylerden
Hem degisiklikte olur belli keyifsizsin biraz moral bulursun
Canim artik diyette degilmisin diye sorarlarsa kafama gore takiliyorum de bos ver umursama kimsenin ne dedigini daha rahat gidecekBenim salakkafam herkese söyledi ki bu konuda çok pişmanım zaten 30 km yürüdüm sabahtan bu yana kendime ceza verdim evet keyfim yok umarım kısa Zaman'da geri gelir
Öyle yaparım artık hayır kuaförüm kesmediCanim artik diyette degilmisin diye sorarlarsa kafama gore takiliyorum de bos ver umursama kimsenin ne dedigini daha rahat gidecek
Bu arada saclarini kestirdin mi
Canım bende polikist var, hipotiroid var..senede bir yada iki defa ancak oluyorum. Olmak için tarlusal içiyorum..son üç aydır gününde olunca şaşırdım yani..s
sarraf gunaudin cnm..nasil ilacsiz regl olmazdn benim gibimi yaniii ben hipoluyum?
Sana nacizane tavsiyem canım öğünlü yemen..vücudunu şoka uğratma spor da yaptın mı bu iş tamamdır..okur öyle arada fazla çıkmalar sen pes etme yeterki...Kızlar sabah dayanamadim tartildim 90 na dogru yol aliyorum88 olmusum ne yapacagimi sasirdim
Nasil gidecek bu kilolar benim fazla zamanimda yok biran once bu kilolardan kurtulmam lazim
Canim oylede denedim daha once atlamadan yemeler falan ama bi turlu bana daha iyi gelen hangisi bulamadimSana nacizane tavsiyem canım öğünlü yemen..vücudunu şoka uğratma spor da yaptın mı bu iş tamamdır..okur öyle arada fazla çıkmalar sen pes etme yeterki...
Karatay yapıcam demiştin galiba..kaçamaksız yapılırsa iyi kilo verdiriyor.hamileliğimden önce 20 kilo vermiştim..Canim oylede denedim daha once atlamadan yemeler falan ama bi turlu bana daha iyi gelen hangisi bulamadim
Ve benim istisnasiz nisan ayina kadar kesinlikle baya bi kilo vermem lazim hatta ve hatta 65 olmam lazım
Yapıcam onuda yani tek ogune mi indireyim napayim diye dusuncelere daldim bi turlu adam akilli kilo veremedimKaratay yapıcam demiştin galiba..kaçamaksız yapılırsa iyi kilo verdiriyor.hamileliğimden önce 20 kilo vermiştim..
İki öğün yap ve akşam 5 den sonra yeme..sadece çay ve su..böyle yap ve vücudunu şaşırt bakalım ne olacakYapıcam onuda yani tek ogune mi indireyim napayim diye dusuncelere daldim bi turlu adam akilli kilo veremedim
En son 80 ni gordum ama simdi oldu 88 zaten onceki hafta zaten kabizlik sorunundan falan 86 oldum sonrada bir kac gun ablamlardaydim o sekilde aldim
Vakti zamaninda bitki caylarini falanda baya denedim ama hepsinde ya sonuc almiyorum yada kisa sureli sonuclar oluyor
Canım kiloyu verirsin ama tekrar alardın ve fazlası ile anladın mı öğünlerin arası en fazla 5 saat olsunCanim oylede denedim daha once atlamadan yemeler falan ama bi turlu bana daha iyi gelen hangisi bulamadim
Ve benim istisnasiz nisan ayina kadar kesinlikle baya bi kilo vermem lazim hatta ve hatta 65 olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?