Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Baak yanildinnn :) ne guzel demisler
ay evet incelmişsin dediler mutluyum şimdide mezdeke oynıyacsz yorulana kadar birde 80 yıllar müzikleri olucakmış ay bu gece kurtlarımı dökerim birde ödüllü oh inşallah ben kazanırım arkadaşlarımın çoğu sigara ve alkol tüketiyor bende onlar yok çok şükür

Arkadaslarinin gitmesine uzuldum ama senin mutlulugunbenide mutlu ettiiyiki gitmissin

Sabah;yymurta ve peynr cay
Aksam; et donerrrr bi salatlk tursusu ayran
Afiyet olsun tatlim
Bugun cok yeedmmm arti olarak gelck bana
neden çok yedin o döneri 4 ryle yazmandan anladim zaten ben
Amin canim hepimize insallah.güzel dileklerin icin tesekkürler
Iyki doğdun tatlim nice mutlu huzurlu sağlıkli yillaar iyiki tanımişim seni
aynen görmeye devaamm et fazla kaçırma sakin aman canim şaka bi yana hafif yeseydin sonra rahatsızlanma
Valla cok yidim yaaa patlicam
neyi yedin kizz o kadar ekmek falan da yok ne kadar döner yedin
SekerPancarii nerdesn sekerimm kayipsinnm
Geldim dönerci guzell

Iyi geceler kizlar.misafirlerim vardi yeni gittiler bende kizi uyutuyorum bi bakayim dedim size ne yaptiniz diye.ben bugün kaptandan izinliydim ama menümü yazayim yine
Kahvaltim , 1 yumurta , peynir , zeytin , kapya biber, turp üc dilim sucuk iki dilim domates , bir dilim ekmek
Aksam , bir tabak corba , firinda tavuklu brokoli , yarim tabak kiymali makarna , salata
Sonra cayla iki dilim pasta
Spor 2 saat yürüdüm
Bugün fazla oldu kizlar insallah hafta ici dengelerim

Kizlar iyi gecelerrrrrrr...
biz daha ye i geldik doomgunusunden valla nenuyu saymiyim pasta borekler corekler tuzlular tatlikar vs..hic birine dokunmadim bile...herkes şok...kizdigimi bikdiklerinden kimse ye falanda demedi esim tadina bak dedi onada bakışım yeterli oldu sanirim..
ve 1-2 saat kadar avm yuruyusu yaptik alosveris niyetine...
menum..
sabah 2 sogan ve 1 yumurta ile soganli yumurta sekersiz cay
aksam 1 fincan sekersiz turk kahvesi ve 1 bardak sekersiz cay..gayet iyiyimmm oluooo olucak ALLAH'ın izniyle..

Ee aksam yemegi hani :) bu kadarciklami duruyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…