- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.301
ay evet incelmişsin dediler mutluyum şimdide mezdeke oynıyacsz yorulana kadar birde 80 yıllar müzikleri olucakmış ay bu gece kurtlarımı dökerim birde ödüllü oh inşallah ben kazanırım arkadaşlarımın çoğu sigara ve alkol tüketiyor bende onlar yok çok şükürBaak yanildinnn :) ne guzel demisler
Ben nye boyle oldm ki allah allahEki Görüntüle 1766004
Geçen bende öyleydim doğum günümde şimdi kızlarla birlikteyiz fazla yiyemedimSekerPancarii her yerde onu gördüm şu resimdeki gibi bir daha ki sefere bu resim gelsin aklına
Tam benlik
Ben nye boyle oldm ki allah allahgorende lavasa sarip yedim sancak hahahahahahaha
Arkadaslarinin gitmesine uzuldum ama senin mutlulugunSudbanazenin canım iyi ki seni dinlemişim geldim arkadaşlar ile birlikte 15 bayanız sanırım bu son toplanmamız birkaç arkadaşım artık Mısır ve Dubai'ye gidiyorlar burada turizm kötü olduğu için bana eskiden Ceylan gibi sekiyorsun derlerdi otelde şimdide aynı eskisi gibi olmaya başlamışsın dediler çok mutluyum şimdi mezdeke oynayacakmışız gün yapan bayanlar gibi
Evet iyi geldi CanımArkadaslarinin gitmesine uzuldum ama senin mutlulugunbenide mutlu etti iyiki gitmissin
Evet birde tartım gösterse bugün 81 kg gösterdiMiyav_su neymis demekki fark edlicek bi kilo varmis meydanda
Afiyet olsun tatlimSabah;yymurta ve peynr cay
Aksam; et donerrrr bi salatlk tursusu ayran
Bugun cok yeedmmm arti olarak gelck bana
Iyki doğdun tatlim nice mutlu huzurlu sağlıkli yillaarAmin canim hepimize insallah.güzel dileklerin icin tesekkürler
Eki Görüntüle 1765991 Kızlar bugün ki menüm kahvaltı 1 muz,1 kivi ,10 adet zeytin ,avuç içi kadar peynir şekersiz duble adaçayı sonra kuaförüme yürüyerek gittim 15 km yoldu toplamda 30 km yürüdüm akşam ise şuan arkadaşlardayım Antep gecemiz var 1 tane mini fındık lahmacunu,1 içli köfte,1 adet kuru patlıcan dolması ev yapımı ayran şuan fazla yemedim her yerdeSekerPancarii gördüm bu resimde ki gibi
Valla cok yidim yaaa patlicam
Geldim dönerci guzellSekerPancarii nerdesn sekerimm kayipsinnm
Iyi geceler fıstıklaarrannemlerdeydim yine pek uğrayamadim kusura bakmayın
Ee aksam yemegi hani :) bu kadarciklami duruyosun..Kizlar iyi gecelerrrrrrr...
biz daha ye i geldik doomgunusunden valla nenuyu saymiyim pasta borekler corekler tuzlular tatlikar vs..hic birine dokunmadim bile...herkes şok...kizdigimi bikdiklerinden kimse ye falanda demedi esim tadina bak dedi onada bakışım yeterli oldu sanirim..
ve 1-2 saat kadar avm yuruyusu yaptik alosveris niyetine...
menum..
sabah 2 sogan ve 1 yumurta ile soganli yumurta sekersiz cay
aksam 1 fincan sekersiz turk kahvesi ve 1 bardak sekersiz cay..gayet iyiyimmm oluooo olucak ALLAH'ın izniyle..
Yeni yaşın kutlu olsun tatlı rakibem. Aynı zamanda en yaşlı benim yaş 35 :)Amin canim.hepimize nasip etsin insallah.düsündügün icin tesekkürler.ayyy yaslaniyorum kizlar 33 bitti 34 e dogru yol aldim.icinizde en yasliniz benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?